Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    20. Kolovoz 2019. 17:44

Evo i mene cure 🥰 Jučer se vratili s mora. Kao sto kaže Karla, i mene lagano hvata strah pred kontrolu u četvrtak. Meni je MPO doktorica odmah na prvom pregledu rekla da zbog blizanaca i mojih godina 39 savjetuje da ne idem raditi tako da mi je stavila to na nalaz. Čula sam se sa svojim ginekologom i on se slaže. Ja se manje vise dobro osjećam. Ponekad u danu me uhvati mučnina i brže se zadisem ali to je sve. Znam da smo tek na početku ali za sad je super 👍😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lina674
    20. Kolovoz 2019. 17:53

Zdravo svima, i ja da se priključim, trenutno sam 6+4 po zadnjoj Men. Bila sam na pregledu jučer pa mi je ginekolog rekao da je još rano, vjerovatno zbog zakašnjele ovulacije, vidjela se samo gestacijska vrećica, naručena sam ponovo 26.8 pa me malo sada prpa do ponedjeljka, jer sam 12.3 ove godine imala spontani (blighted ovum) pa me malo strah, nadam se najboljem ❤️ Želim svima urednu i sretnu trudnoću. Šaljem vam veliki pozdrav😘😘

Chappie
    20. Kolovoz 2019. 17:55

Joj bas dobro da ste se opet skupile na forumu, napokon da ga malo probudimo, slabo smo nesto razglabale ovih dana. Ja se super osjecam, sredjujemo sobu na prizemlju, farbamo, slazemo namjestaj, odlucili smo se preseliti sa kata na prizemlje dok je bebica mala pa kasnije gdje tko bude htio. 😄 totalno sam se uzivila u to sredjivanje, dani samo prolaze.
    Eto curke bas mi je drago da su svi super, da rastemo i mi i bebice. Btw ja sam +2 kg. Kako? Nemam pojma, jedem identicno ko prije. Iskreno mislim da je sve u sisama. 😅

🧔39
    👧31

• Frau_Mund6
    20. Kolovoz 2019. 17:56

Zinnia, tko bi te krivo shvatio 😉  da sam bila mlada i da se nismo godinama mucili da dobijemo taj + na testu, vjerujem da bi i ja radila do kraja, ili barem do kad bi mogla. Mene je osobno taj nerad smirio, umirio moju ubrzanost, nekakvu unutarnju trepeljivost i nervozu... nisam toga bila svjesna dok nisam rodila. A na poslu sam bila punih 18 god 😁 tako da ki vise nije bilo ni novo, ni uzbudljivo.
    Svatko zna za sebe, meni je ovo ispalo izvrsno!! Sad me muci hocu li dobit ponovno bolovanje 🤔 trazit cu odmah na prvom pregledu. 
    Tockica, kako ti mislis dobit komplikacije? 

url=https://lilypie.com]

Chappie
    20. Kolovoz 2019. 17:58

Bok Lina! Cekamo s tobom ponedjeljak i drzimo fige! 😊
    Probaj si necim zaokupit misli da ti ne bude dug ovaj tjedan! 

🧔39
    👧31

• Frau_Mund6
    20. Kolovoz 2019. 18:00

Lina, dobro nam dosla! I ja tebi zelim urednu trudnocu 😉

url=https://lilypie.com]

Lina674
    20. Kolovoz 2019. 18:54

Hvala vam ❤️❤️

Boa35
    20. Kolovoz 2019. 20:25

Lina674 dobro nam došla! 🥰 Meni pregled u petak navečer, tebi u pon, pa zajedno čekamo! 😜
    Lilypie meni simptomi skoro i nestali..sise mi se i dalje nisu povećale, bole tek kad se stisnu..jedino mi ostalo žiganje u trbuhu i spavanjeee..danas sam jedva dočekala da dođem s posla, pojela sendvič i legla..odspavala sat vremena ko od šale..mislim da sam mogla nastaviti i do jutra 😝
    Čak se malo i brinem je li sve u redu s bebom, jer su simptomi već nestali..al danas sam tek 9t, to mi nekak rano..ne znam, kako se bliži petak, sve me više strah.. 🙄

Poppy
    20. Kolovoz 2019. 20:30

Pozdrav i od mene ponovo ☺️

Bila sam na pregledu na 6+1, ali srce jos uvijek nije kucalo. Jutros (6+6) je kucalo i sve je bilo ok. Na kontrolu cu za mjesec dana i do tada se konacno planiram malo opustiti. ☺️

Nova19
    20. Kolovoz 2019. 23:31

Lina dobro došla! Bit će sve ok... probaj nekako odvratiti misli sa pozitivnom stvarima do ponedjeljak... javi svakako 🤗
    Poppy neka se srce lijepo cuje i jako kuca 🥰
    Mi se sutra vraćamo sa GO i odmah u četvrtak kontaktiram doktoricu da vidimo za sljedeći pregled ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.