Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zinnia
    19. Kolovoz 2019. 13:44

Anita160595

Cure pridruzujem se 😊 test napravljen jutros i pozitivan je 😊😊😊

Čestitke :)

Ja jedva čekam da prođu ove vrućine, baš ih teško podnosim i stalno mi je muka
    Baš mi je super jer budem u zimi s najvećim trbuhom, a zimu volim 

• Ani95
    19. Kolovoz 2019. 13:56

Uff mene vrućina toliko ne smeta, koliko mučnine. Nevjerojatno kako u par dana zamrzim svu hranu koju sam do sada obožavala 🤢

19. Kolovoz 2019. 14:01

Anita, dobrodošla. 🙏❣️🎉👏
    Ja sam super. Simptomi su se zaista ssvi smanjili, jedino stalno piškim, ali to bi i inače jer jako puno vode pijem. 

Točkica37
    19. Kolovoz 2019. 14:14

Mene niski tlak šora

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Frau_Mund6
    19. Kolovoz 2019. 14:40

Anita, cestitam! 
    Velika nam je grupa vec. 
    Tockica, koliki ti je tlak? Meni je jutros bio 95/56, ali dobro sam se osjecala. I u prvoj mi je tako bio. Nisam ni znala da imam niski tlak dok mi sestra na pregledu nije mjerila. 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    19. Kolovoz 2019. 14:43

Isto 90/60 ujutro

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Frau_Mund6
    19. Kolovoz 2019. 14:59

I kako si se osjecala? Malaksalost? Mene znaju noge bolit, kao da su mi zglobovi naoteceni. To je obicno popodne, poslije rucka. A ujutro sam poletna bez obzira na tlak. 

url=https://lilypie.com]

skoljka
    19. Kolovoz 2019. 15:11

Anita160595

Cure pridruzujem se 😊 test napravljen jutros i pozitivan je 😊😊😊

Cestitamoo🥳🥳, dobro nam dosla
    Ja se u jutro u pred vecer najbolje osjecam, i po danu ako me ne dotakne sunce, sad sam nesto vani obavljala, bome udara u glavu, sad lezim taman Utric stavila pa mi dobro doslo da odmorim, tlak nisam mjerila, bas se nesjetim, a vjerujem da je i moj nizak. 

skoljka
    19. Kolovoz 2019. 15:19

Jelste li vi radile Ks, Urin, Sediment. Meni gorov nalaz, za sve u urinu pise "nesto", predpostavljam da ima neke bakterije. U krvi Segmentirani neutofilni granulociti su mrvicu poviseni sto znaci da oni to i ocitavaju, ali je CRP super tako da sam sigurna da nema upale. Pa sam uzela brusnicu pa je pravim kao caj, i dodam i limuna. Neznam sta bi jos mogla za te urinarne infekcije. Znam da Uvin caj trudnice nesmiju. 

Chappie
    19. Kolovoz 2019. 15:22

Cestitam Anita! :) 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.