Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    16. Kolovoz 2019. 21:38

Skoljka, super za pregled 💪👍❤ 
    Ejlejtija, dobro nam dosla. Puno nas jos ceka prvi pregled 😉 kod prve bebice je to iscekivanje nekako uvijek neizvjesno, pregledi prekratko traju, nista ti pametno ne vele a ti ne znas ni sta bi pitao 😁 u trudnoci treba samo optimizna, vjere i strpljenja. Sve se na kraju dobro poslozi 😉
    Chappie, super za rezultatu i to je prva curka za sad medu klokanicama? Ili? 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    16. Kolovoz 2019. 21:41

Ribi, starci dolaze na  ricak? Svima skupa cete tk objaviti? 
    Svada, mi se dnevno 10x pokacimo i pomirimo 😂😂😂😂 al je zato pomirbeni sex nekako pun emocija 😁

ribi1234
    17. Kolovoz 2019. 09:41

Frau_Mund6

Ribi, starci dolaze na ricak? Svima skupa cete tk objaviti?
    Svada, mi se dnevno 10x pokacimo i pomirimo 😂😂😂😂 al je zato pomirbeni sex nekako pun emocija 😁

Da, uspjeli smo ih nagovoriti da se nademo u jednom mjestu jer smo ljeti svi razbacani po Jadranu pa je malo nezgodno dogovoriti zajednicko druzenje. Rekli smo im da bi bio red da se okupimo i proslavimo zaruke :D Ustvari ih nakon rucka ceka iznenadenje. Kavu cemo im servirati u salicama sa slikom  ultrazvuka kraj kojeg pisu njihova imena i nove uloge koje ih cekaju- baka, deda :) 

ribi1234
    17. Kolovoz 2019. 09:43

Chappie

Jeee.. stigao je Nifty, sve je u redu, cekamo curicu :) :)

Bravo curke 
    Sad mozes u shopping po hrpu najsladih haljinica i suknjica  ja se sva rastopim kad u ducanu vidim sto sve ima za curice.

ribi1234
    17. Kolovoz 2019. 10:59

Danas sam bas dosadna na forumu :D imam pitanjce, jel razmisljate o upisu na neko trudnicko vjezbanje? Ja sam bas pocela puno papati i dobivati na kilazi, a i sve mi je tesko postalo pa razmisljam da za desetak dana pocnem malo vjezbati. Za cure koje su iz Zagreba, vidim da ima na Kajzerici neki centar za trudnice. Kaj mislite o tome?

17. Kolovoz 2019. 11:26

Ja i dalje idem u teretni. Prilagodili sam vježbe trudnoći. I super se osjećam i trenutno sam na - 2. Vjerojatno jer je ljeto i vruće pa i inače izgubim kile.
    Mene jutros strašno žica lijevi jajnik. 

Nova19
    17. Kolovoz 2019. 11:44

Ribi divno iznenađenje 🥰
    Javi reakcije!!! 🤗🤗

Chappie
    17. Kolovoz 2019. 12:28

Odlična ideja Ribi 🤗 bit će oduševljeni! 

🧔39
    👧31

• Frau_Mund6
    17. Kolovoz 2019. 13:36

Ribi, da javi reakcije. Idea je izvrsna 😉
    Ja sam proslu trudnocu isla cijelo drugo tromjesecje na jogu, al me ubijala zgaravica pa sam morala prestat. 
    Sad nisam nista vjezbala cijelu godinu pa ni ne planoram upisivat. Iako mi jako fali trenig... 

• marti07
    17. Kolovoz 2019. 16:10

Ja inace idem u teretanu, jos cu do kraja 9.mj ici (ako se budem osjećala dobro), ali sam isto planirala nesto poslije toga-pilates za trudnice ili nesto tako, pa ako imate kakve informacije za Zg javite :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.