Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    05. Prosinac 2019. 20:14

I pitanjce, kak sam dobika antibiotik i vaginalete za iscjedak ( cim sam pocela pit opet je bijel) 

Smijem li kad to sve popijem preventivno oralno uzimati Lactogyn za floru rodnice? Ili nesto jeftinije ako postoji, ovo je 10 kom 80 kn
    Moja gin ne odg na mail, a dobit ju je lutrija. Pije li netko tako ili ide uskoro na pregled da bi htio pitati, ili njegova odgovara na mail pa da mi pita?🧐😃

It’s a baby boy💙

Hany92
    05. Prosinac 2019. 20:38

maybaby

Aaaaaee2eeeeeew2

Maja 3

Aaaaaee2eeeeeew2

Hei! Neka beba 5.mj.2020.?Mi smo 18 tj. Jos ne planiram tako skoro kupovati stvari, al kad krenem nece bit kraja.

Dobrodosla! Meni termin u 4 mj.

Ima nas vidim po prijasnjim objavama di su termini, a super. =)))

I ja 5.mj u 2020.god. Danas 18.tj krenuo
    Ništa još nisam kupila, jer nema potrebe hahaha
    Jedino sebi danas hlače u Lidlu koje su odlične.

Ma stignemo shopingirati. Inace meni prva trudnoc pa sam bas uzbudena ali onko pozitivno, jos me nije frka.. Stalno osluskujem trbuh jer mi je bilo nes mlo ztitralo prosli tjedan vise navrata a sada kad bas zelim ne cujem hehe. Kak je kod vas sa javljanjem bebe? 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Fever
    05. Prosinac 2019. 20:55

Ja sam osjetila baloncice s 16tt, nakon 4-5 dana lupkanje samo kad lezim, a sad uvijek cim je budan, jutros u 5 me probudilo lupkanje i skuzila sam da sam i gladna pa sam jela i vratila se spavati🙈

It’s a baby boy💙

skoljka
    05. Prosinac 2019. 21:10

Lavica27 ma samo reelax, iskreno meni to ne lici na hormone nego na bezobrazluk kad neko hoce da je samo on u prvom planu, bilo je i prije par mjeseci cudnjikavih komentara od doticne jos kad je lezala u bolnici kad ste ju svi podrzavali i bodrili,ocito je takva kao osoba i to se nemoze promjeniti, nego jel lezis na boku, sad sam procitala da si danas lose.
    Grizli vidjela sam tvoju sliku od poslozenih ladica, i tako sam se rastuzila, pomislila sam pa pogle koliko ima robe, ovo moje dijete ce biti golo😪, ovo je kod mene i 56 i 62, i stalno mislim da je to dovoljno, al kad citam koliko su druge curke nakupovale 😪
    https://ibb.co/MnCNNR2

skoljka
    05. Prosinac 2019. 21:20

Aaaaaee2eeeeeew2

Ma stignemo shopingirati. Inace meni prva trudnoc pa sam bas uzbudena ali onko pozitivno, jos me nije frka.. Stalno osluskujem trbuh jer mi je bilo nes mlo ztitralo prosli tjedan vise navrata a sada kad bas zelim ne cujem hehe. Kak je kod vas sa javljanjem bebe?

E pa tako ti je to, posebno na pocetku kad osjetis samo mjehuric, nikad nece kad ti hoces. Ja recimo sad osjetim svaka 2-3 sata, al svaki put kad muzu kazem gledaj stomak kako skakuce ili stavi ruku, malac prestane 🥴
    Vaki bit ce to dobro, mora malo vjezbati
    Bila sam i ja danas u Lidlu, robica za curke preslatka, za decke nisam nista niti vidjela, bilo gacica, potkosulja niti jedna, bili grudnjaci  dva tri komada al nije ono za mene, ja imam premale grudi 😂
    Fever vidis sad ce i meni neato trebati za obnovu flore, ja ima jos od prije Hyalofemme gel, al neznam jel on samo za hidrataciju ili i za floru, al on je 100kn.ali ga ima dosta, ako sta saznas javi. 

Fever
    05. Prosinac 2019. 21:25

Jao skoljka pa ja imam duplo manje robice od tebe🙈🙈 kompletice nisam ni kupovala cekam snizenje ovo bozicno🙈🙈🙈🙈 moze sko saznam javim iako se nadam da ce neka cura koja ima normalnu komunikaciju bar putem maila s dr moci pitati 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

It’s a baby boy💙

05. Prosinac 2019. 21:28

Lilypie

Cure samo da vas pozdravim i da vas zamolim da molite i vibrate za moje curke. Jutros kad su mi uzimali bris rekli su mi da se vodenjak izbocio i strogo ležanje. Doktorica me dotukla s rečenicom da oni tu ne mogu puno napraviti. Idemo iz dana u dan. Serklaza se navodno ne radi kod blizanaca.
    Primam neke antibiotike intravenozno preventive radi i to je to. Cijeli dan plačem, ne mogu se smiriti. Jednostavno ne mogu vjerovat da se ovo dogadja.

Meni je najgore od svega sto u bolnicama nema strucna podrska u ovakvim situacijama jer nisu rijetkost, ali kad ti se to pocne događati mislis da si jedini na svijetu i zasto se to bas tebi događa. Koliko znam kod nas se godišnje rodi prijevremeno oko 2000 bebica i to je stvarno veliki broj. Nama je u bolnici najvise pomagao razgovor nas mama između sebe kad vec nikog strucnog nije bilo i tako smo se smirivale i pruzale podrsku jedne drugima. Tako i ja tebi zelim reci samo da se pokusas smiriti i pozitivno razmisljati jer vjeruj mi to jako puno znaci i to bebice osjecaju. Miruj sto je vise moguce i pozali se nama tu na forumu kad ti je tesko i vjerujem da ce uvijek neko biti da ti pruzi podrsku. 🙏🙏🙏 

Ja jesam novija ali nezelim da ispadne da pametujem jednostavno komentiram neke situacije kad stignem i ne odgovaram svima jer nestignem i to mi je bzvz da bi se netko ljutio na to. Svatko pise kad stigne i kad zeli komentirati nesto nadam se da je to ok 😊

Fever
    05. Prosinac 2019. 21:30

Skoljka nasla sam ovo konkretno za Lactogyn

Poštovana gospođo, Lactogyn oralne kapsule 1×1 možete uzimati povremeno, u kurama od četiri tjedna za održavanje urogenitalne mikroflore. Nakon toga napravite pauzu, dokle god se dobro osjećate. U slučaju pojave diskretnih smetnji (svrbež, peckanje, suhoća) ponovite kuru.

It’s a baby boy💙

Lavica27
    05. Prosinac 2019. 21:41

skoljka

Lavica27 ma samo reelax, iskreno meni to ne lici na hormone nego na bezobrazluk kad neko hoce da je samo on u prvom planu, bilo je i prije par mjeseci cudnjikavih komentara od doticne jos kad je lezala u bolnici kad ste ju svi podrzavali i bodrili,ocito je takva kao osoba i to se nemoze promjeniti, nego jel lezis na boku, sad sam procitala da si danas lose.
    Grizli vidjela sam tvoju sliku od poslozenih ladica, i tako sam se rastuzila, pomislila sam pa pogle koliko ima robe, ovo moje dijete ce biti golo😪, ovo je kod mene i 56 i 62, i stalno mislim da je to dovoljno, al kad citam koliko su druge curke nakupovale 😪
    https://ibb.co/MnCNNR2

Hahah lezim lezim,a ja mislila da me špotaju samo zimske 😁🙈 Bolje je malo al u ovim tjednima premjestanja,probadanja zatezanja....imam osjećaj ponekad kao da mi je trbuh "premali"u smislu raspuknut cu se sad i odmah🙈 Hvala ti :)
    Ma gledaj da imas po 5 bodija dugih svakog broja, toliko hlacica,4-5 pidjamjca i odjelca. I dosta bude!

bejb1
    05. Prosinac 2019. 21:57

Drage ženice,
    I ja vas citam i dalje, ali se jednostavno ne stignem redovito uključivati.. Pola dana sam na poslu jos uvijek. Netko je pitao za termin 5mj.? Meni je 2.05...pa eto.
    I stvarno dok procitam sve sto propustim, zaboravim sve kaj sam htjela napisati. 
    Ugl. držite se i čuvajte sve :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.