Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    05. Prosinac 2019. 12:05

Jahanara

Nema druge nego lezati dalje i koristiti terapiju. Vjerujem da ti je tesko, al treba biti pozitivan. Drzim fige da sve bude dobro i da sav drzi sto duze, tj da ti ga oni skidaju ulaskom u 37tt. Saljem zagrljaj!

Hvala ti ❤

Tina1803
    05. Prosinac 2019. 12:07

Maja 3

Tina1803

Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna…rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti

Drzi se draga,miruj i dalje,i vjeruj u dobar ishod! Nadam se da ce sve biti ok!

Hvala ti, nadam se da ce izdrzati sto duže...❤

Maja 3
    05. Prosinac 2019. 12:09

I ja citam drame na zimskim bebama
    Neznam sto bi pametno rekla na tu temu..
    Uvijek se nadje neka osoba koja pametuje..i ne da reci ni jednu rijec protiv svojih misljenja i uvjerenja.
    Ono bitno je da vjerujete svom osjecaju..ako pitate savjet..dobijete ga..netrebate ga popljuvat..
    Ja imam 2 djecice..i mislim..ubiti znam da nisam svrsena majka za mnoge ljude..ali isto tako znam da sam savrsena mama svojoj djeci..oni to tako gledaju.
    Kad sam s malim bila trudna..bila sam na ljetnicama 2017...i tamo se na kraju isti scenarij dogodio..dio na fejs,dio na forumu ostao..na kraju forum ostao prazan.

Maja 3
    05. Prosinac 2019. 12:10

Sigurno sam opet nesto preskocila..odmah se ispricavam!

Jahanara
    05. Prosinac 2019. 12:16

Sagi bravo za dobar pregled!

To se ti Majo unaprijed ispricavas da ne bi i kod nas izbio rat😂😂

Maja 3
    05. Prosinac 2019. 12:31

Jahanara

Sagi bravo za dobar pregled!

To se ti Majo unaprijed ispricavas da ne bi i kod nas izbio rat😂😂

Hhahah! Ma meni trudnoce skroz mozak pojele..stalno zaboravljam.
    A ova situacija tamo mi skroz glupa.
    Forum/whats app,dojenje/ad,cica/kasica,posjedat dijete il ne..zato sam i napisala da se svatko vodi svojim osjecajem kako sto i kad..bolje nego se prepucavat.
    Moji su jeli kasice od 4 mj..i zivi su..isto tako necija djeca su bila na cici god dana..i isto ziva..to sam samo radi primjera napisala..al da se svadjam oko tog..nepada mi napamet!

05. Prosinac 2019. 12:40

Tina1803

Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna…rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti

Ja ti mogu pruziti podrsku u tome smislu sto imam prijateljice koje su rodile u 25tt i bilo je borbe naravno ali bebaci su super tako da od sada sto duze izdrzis to bolje, a nadajmo se do kraja. Samo pozitivno razmisljaj i sto vise miruj 😊

Meni je isto bzvz svađanje, ako ces prihvatiti savjet prihvati ako ne zaobiđi. Normalno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zasto ga nebi rekao, a na kraju krajeva svatko ce za svoje dijete sam odluciti sto misli da je najbolje.

Tina1803
    05. Prosinac 2019. 13:09

Mellorine

Tina1803

Ja ti mogu pruziti podrsku u tome smislu sto imam prijateljice koje su rodile u 25tt i bilo je borbe naravno ali bebaci su super tako da od sada sto duze izdrzis to bolje, a nadajmo se do kraja. Samo pozitivno razmisljaj i sto vise miruj 😊

Meni je isto bzvz svađanje, ako ces prihvatiti savjet prihvati ako ne zaobiđi. Normalno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zasto ga nebi rekao, a na kraju krajeva svatko ce za svoje dijete sam odluciti sto misli da je najbolje.

Hvala ti ❤ tješi me što je bebač veći - danas je izmjereno 900 grama a ja sam 25 + 1. Tako da je on otpočetka veći za 2 tjedna pa bi po tome znacilo i da mi je trudnoca "starija" zar ne? Sad mi ostaje dan po dan i nadati se da sto duze izdrzimo...

Fever
    05. Prosinac 2019. 13:37

Tina drzim ti fige!
    🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Bit ce to sve okej! Neka te svi i dalje paze a ti miruj. Saljem pozitivne vibre❣️

It’s a baby boy💙

05. Prosinac 2019. 14:13

Tina1803

Mellorine

Tina1803

Hvala ti ❤ tješi me što je bebač veći - danas je izmjereno 900 grama a ja sam 25 + 1. Tako da je on otpočetka veći za 2 tjedna pa bi po tome znacilo i da mi je trudnoca "starija" zar ne? Sad mi ostaje dan po dan i nadati se da sto duze izdrzimo…

Ma da sigurno je onda i sto ti rekla starija trudnoca, ja sam svoju mrvicu rodila sa 950g, sada zdrava dvoipogodisnjakinja 💟
    Tako da samo se drzi i pozitivne misli 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.