Nema druge nego lezati dalje i koristiti terapiju. Vjerujem da ti je tesko, al treba biti pozitivan. Drzim fige da sve bude dobro i da sav drzi sto duze, tj da ti ga oni skidaju ulaskom u 37tt. Saljem zagrljaj!
Hvala ti ❤
Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna…rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti
Drzi se draga,miruj i dalje,i vjeruj u dobar ishod! Nadam se da ce sve biti ok!
Hvala ti, nadam se da ce izdrzati sto duže...❤
I ja citam drame na zimskim bebama
Neznam sto bi pametno rekla na tu temu..
Uvijek se nadje neka osoba koja pametuje..i ne da reci ni jednu rijec protiv svojih misljenja i uvjerenja.
Ono bitno je da vjerujete svom osjecaju..ako pitate savjet..dobijete ga..netrebate ga popljuvat..
Ja imam 2 djecice..i mislim..ubiti znam da nisam svrsena majka za mnoge ljude..ali isto tako znam da sam savrsena mama svojoj djeci..oni to tako gledaju.
Kad sam s malim bila trudna..bila sam na ljetnicama 2017...i tamo se na kraju isti scenarij dogodio..dio na fejs,dio na forumu ostao..na kraju forum ostao prazan.
Sagi bravo za dobar pregled!
To se ti Majo unaprijed ispricavas da ne bi i kod nas izbio rat😂😂
Sagi bravo za dobar pregled!
To se ti Majo unaprijed ispricavas da ne bi i kod nas izbio rat😂😂
Hhahah! Ma meni trudnoce skroz mozak pojele..stalno zaboravljam.
A ova situacija tamo mi skroz glupa.
Forum/whats app,dojenje/ad,cica/kasica,posjedat dijete il ne..zato sam i napisala da se svatko vodi svojim osjecajem kako sto i kad..bolje nego se prepucavat.
Moji su jeli kasice od 4 mj..i zivi su..isto tako necija djeca su bila na cici god dana..i isto ziva..to sam samo radi primjera napisala..al da se svadjam oko tog..nepada mi napamet!
Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna…rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti
Ja ti mogu pruziti podrsku u tome smislu sto imam prijateljice koje su rodile u 25tt i bilo je borbe naravno ali bebaci su super tako da od sada sto duze izdrzis to bolje, a nadajmo se do kraja. Samo pozitivno razmisljaj i sto vise miruj 😊
Meni je isto bzvz svađanje, ako ces prihvatiti savjet prihvati ako ne zaobiđi. Normalno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zasto ga nebi rekao, a na kraju krajeva svatko ce za svoje dijete sam odluciti sto misli da je najbolje.
Ja ti mogu pruziti podrsku u tome smislu sto imam prijateljice koje su rodile u 25tt i bilo je borbe naravno ali bebaci su super tako da od sada sto duze izdrzis to bolje, a nadajmo se do kraja. Samo pozitivno razmisljaj i sto vise miruj 😊
Meni je isto bzvz svađanje, ako ces prihvatiti savjet prihvati ako ne zaobiđi. Normalno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zasto ga nebi rekao, a na kraju krajeva svatko ce za svoje dijete sam odluciti sto misli da je najbolje.
Hvala ti ❤ tješi me što je bebač veći - danas je izmjereno 900 grama a ja sam 25 + 1. Tako da je on otpočetka veći za 2 tjedna pa bi po tome znacilo i da mi je trudnoca "starija" zar ne? Sad mi ostaje dan po dan i nadati se da sto duze izdrzimo...
Tina drzim ti fige!
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Bit ce to sve okej! Neka te svi i dalje paze a ti miruj. Saljem pozitivne vibre❣️
It’s a baby boy💙
Hvala ti ❤ tješi me što je bebač veći - danas je izmjereno 900 grama a ja sam 25 + 1. Tako da je on otpočetka veći za 2 tjedna pa bi po tome znacilo i da mi je trudnoca "starija" zar ne? Sad mi ostaje dan po dan i nadati se da sto duze izdrzimo…
Ma da sigurno je onda i sto ti rekla starija trudnoca, ja sam svoju mrvicu rodila sa 950g, sada zdrava dvoipogodisnjakinja 💟
Tako da samo se drzi i pozitivne misli 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji