Tina1803 - vjerujem da ćete izdržati do većih tjedana..ti samo miruj maksimalno i sve će biti ok!
Ne znam koja je još bila na pregledu danas..kad pročitam sve, zaboravim što je bilo na početku.. mislim da Sagi (??) - bravo za dobar pregled
A ovo na zimskim bebama sam i ja čitala zadnjih dana.. zaratile.. al i tu kod nas je bilo na početku da su neke obrisale profil..ja sam se prijavila u fb grupu, pa su se dogovorile da nas koje nismo aktivne će izbaciti.. nakon tog sam sama izašla iz grupe..neke jednostavno nemamo vremena stalno tipkati.. kad imam vremena javim se.. kad nemam ne ili kad nemam što pametno za savjetovati i reći.. al puno mi znači ovaj forum i to što si pomažemo i savjetujemo.. pogotovo mi je super što imamo nekoliko cura koje već imaju djecu pa nas neiskusne savjetuju i usmjeravaju na pravi put!
Heej, evo mene s pregleda. A onako, nije bas bajno. Taj dio do šava mi se jako proširio, kanal je praktički nestao i vodenjak se utiskuje u šav. Jedino što bebu sada drži je taj šav. On zasad drži ali dokad to nitko ne zna…rekla je da zasad doma na mirovanje i magnezij i jos neke tablete za cerviks i za tjedan dana opet kontrola. Moram primati da sam malo obeshrabrena i jako zabrinuta 😔 uzasno me strah sto ce biti
Ja ti mogu pruziti podrsku u tome smislu sto imam prijateljice koje su rodile u 25tt i bilo je borbe naravno ali bebaci su super tako da od sada sto duze izdrzis to bolje, a nadajmo se do kraja. Samo pozitivno razmisljaj i sto vise miruj 😊
Meni je isto bzvz svađanje, ako ces prihvatiti savjet prihvati ako ne zaobiđi. Normalno da svatko ima pravo na svoje misljenje i zasto ga nebi rekao, a na kraju krajeva svatko ce za svoje dijete sam odluciti sto misli da je najbolje.
Hvala ti ❤ tješi me što je bebač veći - danas je izmjereno 900 grama a ja sam 25 + 1. Tako da je on otpočetka veći za 2 tjedna pa bi po tome znacilo i da mi je trudnoca "starija" zar ne? Sad mi ostaje dan po dan i nadati se da sto duze izdrzimo…
Ma da sigurno je onda i sto ti rekla starija trudnoca, ja sam svoju mrvicu rodila sa 950g, sada zdrava dvoipogodisnjakinja 💟
Tako da samo se drzi i pozitivne misli 😊
Ajme svaka čast, vjerujem da ti nije bilo lako i da si svašta prošla. Baš mi je drago čuti da je sve prošlo u redu i da ste obje super 👶💕
Hvala svim curkama na riječima utjehe💕
E da vas pitam nesto isko idem ujutro dokt al et da cujem misljenje
Jel moguce da se svaki put poslije kupanja dolje posijecem da mi se pojave 2-3 kapljice krvi?Ne boli me ranica kao ranica
Ali da li je moguce da imam neku ranicu koju raskrvarim😔😔
Bas sam se prepala a ujutro idem dokt pitat cu nju
Ne znam od cega bito moglo biti ali dolazi s vana vagine dolje
I da isto tako mi se pojavi nakon odnosa jer sam suha dolje ne znam sta da radim
Ona mi je dala vaginalete na pocetku ali to se i dalje desava😔
Pitat cu je obavezno ali eto da i vas pitam ako je neka ima slicno iskustvo
Cure samo da vas pozdravim i da vas zamolim da molite i vibrate za moje curke. Jutros kad su mi uzimali bris rekli su mi da se vodenjak izbocio i strogo ležanje. Doktorica me dotukla s rečenicom da oni tu ne mogu puno napraviti. Idemo iz dana u dan. Serklaza se navodno ne radi kod blizanaca.
Primam neke antibiotike intravenozno preventive radi i to je to. Cijeli dan plačem, ne mogu se smiriti. Jednostavno ne mogu vjerovat da se ovo dogadja.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
E da vas pitam nesto isko idem ujutro dokt al et da cujem misljenje
Jel moguce da se svaki put poslije kupanja dolje posijecem da mi se pojave 2-3 kapljice krvi?Ne boli me ranica kao ranica
Ali da li je moguce da imam neku ranicu koju raskrvarim😔😔
Bas sam se prepala a ujutro idem dokt pitat cu nju
Ne znam od cega bito moglo biti ali dolazi s vana vagine dolje
I da isto tako mi se pojavi nakon odnosa jer sam suha dolje ne znam sta da radim
Ona mi je dala vaginalete na pocetku ali to se i dalje desava😔
Pitat cu je obavezno ali eto da i vas pitam ako je neka ima slicno iskustvo
Ne znam što da ti kažem.. mislim lako moguće da se porežeš s britvicom.. sve je nama dolje jako osjetljivo sada, nego inače..a ovo za odnose ja sam isto bila jako suha na početku kad sam utrogestane koristila..kasnije je sada ok.. svakako napomeni doktoru što te muči
Cure samo da vas pozdravim i da vas zamolim da molite i vibrate za moje curke. Jutros kad su mi uzimali bris rekli su mi da se vodenjak izbocio i strogo ležanje. Doktorica me dotukla s rečenicom da oni tu ne mogu puno napraviti. Idemo iz dana u dan. Serklaza se navodno ne radi kod blizanaca.
Primam neke antibiotike intravenozno preventive radi i to je to. Cijeli dan plačem, ne mogu se smiriti. Jednostavno ne mogu vjerovat da se ovo dogadja.
Znam da te ne možemo puno utješiti, jer ni same ne znamo kroz što prolaziš..uvijek smo tu za tebe i držimo 🤞 da bude sve u redu i da ćete izdržati što duže u komadu! Nemoj plakati, jer kažu da bebe sve osjete..budi jaka zbog njih! 🥰💚💜
Tina i Lilypie vjerujem da će sve tri bebice izdržati do kraja i buditi vas noći 😋 samo hrabro i pozitivno razmišljajte ❤️
Tina1803 - vjerujem da ćete izdržati do većih tjedana..ti samo miruj maksimalno i sve će biti ok!
Ne znam koja je još bila na pregledu danas..kad pročitam sve, zaboravim što je bilo na početku.. mislim da Sagi (??) - bravo za dobar pregled
A ovo na zimskim bebama sam i ja čitala zadnjih dana.. zaratile.. al i tu kod nas je bilo na početku da su neke obrisale profil..ja sam se prijavila u fb grupu, pa su se dogovorile da nas koje nismo aktivne će izbaciti.. nakon tog sam sama izašla iz grupe..neke jednostavno nemamo vremena stalno tipkati.. kad imam vremena javim se.. kad nemam ne ili kad nemam što pametno za savjetovati i reći.. al puno mi znači ovaj forum i to što si pomažemo i savjetujemo.. pogotovo mi je super što imamo nekoliko cura koje već imaju djecu pa nas neiskusne savjetuju i usmjeravaju na pravi put!
Da, ja imala u utorak, al tek danas došla prijavit na forum 😁 tak i ja zaboravim tko je kaj poslao ak imam par strana za pročitat.
Znam kako ti je i koliko tesko je sada biti pozitivan ali znam dosta zena koje su bez serklaže i otvorene dogurale do termina uz strogo mirovanje u bolnici. Na najboljem si mjestu gdje mozes sada biti. Prate te, cuvaju i ako bilo sto bude-strucnjaci su odmah tu. I ja sam trenutno u ruznoj situaciji i saljem ti puno pozitivnih vibri i zagrljaja, drži se! Možeš ti to! 💪😘
Držite se cure, puse i zagrljaji svima!
Ja sutra idem na pregled, i mene nervoza hvata. U zadnjih par dana me stalno nešto bolucka, rasteže, ne znam više šta je normalno šta ne. Držite mi fige da prodje ok
Sortiraj odgovore
Najstariji