Hei! Neka beba 5.mj.2020.?Mi smo 18 tj. Jos ne planiram tako skoro kupovati stvari, al kad krenem nece bit kraja.
Dobrodosla! Meni termin u 4 mj.
Ima nas vidim po prijasnjim objavama di su termini, a super. =)))
I ja 5.mj u 2020.god. Danas 18.tj krenuo
Ništa još nisam kupila, jer nema potrebe hahaha
Jedino sebi danas hlače u Lidlu koje su odlične.
url=https://lilypie.com]
Cure,jeste stavile cizmice u prozor?
Evo ja sad sve pripremila klincima....a obi ukipljeni gledaju tv i cekaju da dodje sv. Nikola!
Liliypie ubacujem se jer pratim tvoju sitiuaciju. Drzim fige da sve izadje na bolje,preostaje ti samo ciiiijelo vrijeme razmisljati pozitivno. I htjela sam reci da je sogorica od kolegice zavrsila na serklazi sa 26 tjedana (blizanci isto). Skinuli joj sav i jos dva tjedna izgurala,prirodan porod. Ima sanse da potrazis drugo misljenje za serklazu?
Napomena, pepco brojevi su manjinza broj,znaci 56 je ko redovan 50,hm realan, zara manji, lidl dvobroj 50/56 je nesto izmedju 56/62🙈
I ispricavam se zbog kokosinjca na zimskim,osjecam se ko da smo neke alapače al to je tako…sto zena dvjesto sisa kako neko rece kod nas.
Skinuli joj sav u 36.tjednu i rodila u 38. Tjednu,najbitnije nisam napisala🤦♀️
Mi nismo još. Mali se igra kockicama pa čekam da završi jer ćemo zajedno očistiti čizmice. Rekao je da treba pomoć! 😍
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto podgrijavala izdojeno mlijeko kao i cure, a isto tako ako budete imali viska mlijeka imaju posebne vrecice za kupiti pa se mlijeko moze i zamrzavati tako da imate ako idete nekuda na duze npr ja sam na vjencanje isla pa je baka cuvala i imala rezerve mlijeka. Isto ko nije znao mlijeko vam moze poceti curiti jos u trudnoci, meni nije ali je poslije i za to imaju blaznice za kupiti, ja sam u dm-u uzimala. Naravno da se izdajalica moze odma koristiti i ko ima viska mlijeka treba se jos dodatno izdojiti da ne dođe do upale ali ne pretjerivati da se ne navuce jos veca kolicina mlijeka nego samo po manje da se pritisak popusti inace vam mogu grudi biti tvrde ko kamen koliko se mlijeka stvara. Sve se to sad cini ko kvantna fizika ali skuzit cete sve same samo slusajte svoje tijelo.
Ja sam kupila grijac bočica preko alija za to. On je ujedno i sterilizator bočica.
HRK 134.22 30%OFF | RealBubee 110V Electric Milk Food BPA Free Warmer Baby Feeding Double Bottle Sterilizer with 3 in 1 Function Mother Feeding Tool
https://s.click.aliexpress.com/e/MZPOB4ZS
Ja sam stalno u zaostatku zbog mučnina pa kad pročitam 20 stranica više nemam pojma što sam htjela komentirati pa najčešće odgovorim samo na zadnje postove. Mislim da se to i drugima događa pa ne zamjeramo jedne drugoj… ❤️❤️❤️
Jojjj i Ja isto. Sve bih iskomentirala, a ne mogu zapamtiti. Da je bar forum sve na jednoj stranici ili nešto.
Vaki, često te se sjetim i uvijek se pitam jesu li ti posle mučnine..
Super cure za dobre preglede! A za ove tužne, baš mi je žao, ali glavu gore i SAMO MIROVANJE BEZ STRESIRANJA, Bit će to sve dobro!!!! ❤
Tko je komentirao za 5mj? Ja sam početkom svibnja 😊😊 imam sve hahaha
Od ribice 50, 56, 62 i 68
Električnu izdajalicu, prijenosni grijac za bočice, sterilizator bočica, gnijezdo, jastuk, ukrasi jastucici....luda sam
Liliypie ubacujem se jer pratim tvoju sitiuaciju. Drzim fige da sve izadje na bolje,preostaje ti samo ciiiijelo vrijeme razmisljati pozitivno. I htjela sam reci da je sogorica od kolegice zavrsila na serklazi sa 26 tjedana (blizanci isto). Skinuli joj sav i jos dva tjedna izgurala,prirodan porod. Ima sanse da potrazis drugo misljenje za serklazu?
Napomena, pepco brojevi su manjinza broj,znaci 56 je ko redovan 50,hm realan, zara manji, lidl dvobroj 50/56 je nesto izmedju 56/62🙈
I ispricavam se zbog kokosinjca na zimskim,osjecam se ko da smo neke alapače al to je tako…sto zena dvjesto sisa kako neko rece kod nas.
Hvala na pojašnjenju za robicu! 🥰 već smo pisale tu o robici i veličinama..al kako sam sad kupila u 3 dućana sam baš htjela podijeliti da cure vide kakva je razlika..
A o kokošinjcu na zimskim.. mislim nama pomažete i uskačete sa savjetima, tako da vam neizmjerno hvala na tome! No neke vjerojatno peru hormoni ili se jednostavno vole svađati..pročitala sam cijeli forum, pratim vas od lipnja svakodnevno i sve mi je jasno..ne znam uopće kako bi ih komentirala i zašto su se neke na kraju osjećale prozvano, al dobro! Mi vas "potajno" i dalje pratimo jer, barem meni, iznosite jaako korisne savjete za nas kojima je ovo prva beba! Sretno! 🥰
Curke sorry na upadu... Svima sretnu trudnocu i uzivajte u njoj sto vise jer bez obzira na sve tegobe to je predivno razdoblje za svaku zenu. Nadam se da cete biti sto manje tezih tegoba kod vas... A javljam se samo da pozelim curama sa ozbiljnim i rizicnim trudnocama puno srece, posebno lilypie draga tebi. Saljem ti veliki zagrljaj podrske, ja i moja curica iz trbuha cemo drzat sve dostupne 🤞 za vas tri da nam izdrzite sto duze i da se razvijate lijepo! Jako mi je zao sto to prolazis. Znam da je stres ogroman ti, kad sam procitala i sama sam se rasplakala zbog tebe, tako da ne mogu ni zamislit kako ti je samoj! ❤️ Sretno i skicnem svako malo da vidim kako ste!
Uhhhh ja imam kolica, nesto robice, bocicu jednu, izdajalicu dobila , uskoro i po krevetic :-D komodicu cemo u prvom mj kad preselimo.
Dajem si za rok kupovat do kraja prvog mj, u drugom imam rockas i godisnjicu i svasta nesta i vec cu biti trudna oko 25-26tt abd. Pa ce mi onda bit mrsko ic po trgovinama, vec mi je sad mrsko vozit auto jer me strah ovih ludih vozaca sada vise nego inace, a kad suprug dode s posla vise mi se druzi s njim nego ide po trgovinama :-D
It’s a baby boy💙
Evo kod nas je sv. Nikola obavio svoje...poslali smo djeda da polupka po prozoru vani..e da vidite te oci od djecice..ono uzbudjenje..strah..prekrasno mi je dok vjeruju u sve to!
Vaki,moji cijelo popodne peru cizmice s spuzvicama za sudje..
Sortiraj odgovore
Najstariji