Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marti07
    16. Kolovoz 2019. 13:52

Super Skoljka! :) 
    Ja cu poluditi do prvog pregleda 🙈 od simptoma imam samo zgaravicu (sta god da ponedem), sise su vece i malo osjetljivije i to je to 

ribi1234
    16. Kolovoz 2019. 14:29

Bravo Skoljkice. Bas sam mislila na tebe ovih dana. Lupaju me hormoni pa sam se rasplakala kad sam citala tvoje postove o smedjarenju.  Vidis da je sve ok s bebicom <3
    Ja jedva cekam nedjelju, napokon cemo reci roditeljima. Nismo im nista govorili ranije jer su prvi put kad smo izgubili bebicu bili jako tuzni pa smo zeljeli biti sigurni da je sve ok. 
    A sto se tice svadanja, ja sam postala najveca svadalica ikad. Uzas 

Ejlejtija
    16. Kolovoz 2019. 14:55

Pozdrav svima, 
    mi cemo nadam se ako sve bude ok dobit aprilsku bebu! :) 
    nazalost nismo u hrvatskoj, i tu je sve potpuno drugacije, pa ce ovo bit velik izazov za oboje. 
    prva beba, jako iscekivana, godina dana muke mucenja. na prvi plusic na testu smo plakali i buduci tatica i ja. doktor mi je na g.o. a njegova zamjena smatra da nema potrebe za pregledom do 8. tjedna. nekako se samo nadam svako jutro kad otvorim oci da je sve ok.
    obzirom da je prije trudnoce bilo dosta komplikacija odlucili smo ne govorit nikome barem do 12. tjedna dok prode prva kriza :) 
    pa barem da negdje podjelim srecicu i veselje! 

Chappie
    16. Kolovoz 2019. 15:34

Jeee.. stigao je Nifty, sve je u redu, cekamo curicu :) :) 

🧔39
    👧31

skoljka
    16. Kolovoz 2019. 16:08

ribi1234

Bravo Skoljkice. Bas sam mislila na tebe ovih dana. Lupaju me hormoni pa sam se rasplakala kad sam citala tvoje postove o smedjarenju. Vidis da je sve ok s bebicom &lt;3
    Ja jedva cekam nedjelju, napokon cemo reci roditeljima. Nismo im nista govorili ranije jer su prvi put kad smo izgubili bebicu bili jako tuzni pa smo zeljeli biti sigurni da je sve ok.
    A sto se tice svadanja, ja sam postala najveca svadalica ikad. Uzas

Hvala cure 🤗😘
    Ribi bas si me raznjezila, hvala ti puno 🤗😘i ja se tako rasplacem, posebno na temi podpomognuta kad procitam da se nekoj curi nesto lose desilo, ili da su nekoj rekli da se pomiri da nece nikad imati djecu, ma bas me pogodi.
    Ejlejtija dobro dosla🥰, ma bit ce sve ok, samo uvikek pozitivno razmisljaj
    Chapie 🥳🥳🥳🥳🥳 cestitam draga, 🧁 i jel Ramzi pogodio za curicu😂

Vaki
    16. Kolovoz 2019. 16:33

Chappie - odlično! To se traži... 
    Ejlejtija - i ja čekam pregled kao i ti... Ma bit će sve o. k., mora! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nova19
    16. Kolovoz 2019. 17:04

Chappie super za nalaz!!! Koliko si ga čekala i gdje si ga radila, i sa koliko tjedana? 
    Ja ga mislim napraviti za jedno 10-Tak dana...
    Ejlitjija dobro došla! Sada samo polako i pozitivno! Plusic je tu, sada korak po korak 🤗

Chappie
    16. Kolovoz 2019. 17:39

Radila sam ga u Agram - specijalna bolnica, bivsa poliklinika Sunce. Ugl. Rekli su mi 10 radnih dana. Ali ja sam danas nazvala i bio je gotov. Radila sam 7.8. Znaci prije 9 dana. Ne znam kaj Ramzi kaze jer uopce to ne kuzim 😂

🧔39
    👧31

Boa35
    16. Kolovoz 2019. 17:47

Ejlejtija dobro nam došla 🥰 ma sve će biti u najboljem redu! Samo pozitiva! 💚
    Chappie čestitke na curici 🥰🥰❤️

16. Kolovoz 2019. 17:54

Chappie, čestitam na maloj mrvici i dobrom nalazi! 🎉
    Ejlejtija, dobro nam došla!!! 😍
    Joj, ja danas samo žderem, pa slatko pa slabo pa žestoko, baš me zdrmalo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.