Ja sam 9 +5 sad, ah valjda je sve ok, čini mi se da imam viška vremena pa mislim na gluposti
Super Školjka!!! :)
Meni je danas tocno 12 tjedana, moram reci da mucnine nemam vec zadnjih tjedan dva.. a sise su bas ogromne i bole samo kad ih stisnem sa strana. To je to od mojih simptoma.
🧔39
👧31
Cure evo da javim da sam bila na pregledu kod svoje gin, pao mi je kamen sa srca 🥰 bebica plese, srceko kuca, raste, sve je ugl ok, smedjarenju je uzrok najvjerojatnije odnos, ili naprezanje, pa pukla neka zilica, nema hematoma. I jutros sam vadila krv za ks i ostalo sta trebam prikupit do iduceg pregleda.
Sto se tice nervoze, ja sam isto ok, ali mi isto mama i svekrva malo dizu zivac, jedna se preeevise brine, nemoj ovo ono, a ova druga nezainteresirana za moju trudnocu totalno, zna da bi trebala mirovati, a pravi se francuz
Karla, oo blago tebi, uzivancija, a kod nas 17° kisa pljusti
Ajme Školjka, bravooo!!!
Super školjka, uvijek je najbolje otić na pregled radi duševnog mira😁
Ja sam počela muža izludjivat jer tupim da se ne osjećam trudno. Ali stvarno. Nit mi trbuh raste, simptomi nekako stali, paranoja me pere. Nisam nikom rekla za trudnoću pa se nemam kome ni izjadat. Ne ide mi se na pregled jer nemam konkretan razlog, nisam doma, a i da jesam ginićka mi je na godišnjem a ovaj koji ju mijenja je alkoholičar. I tako…što reći 😁
U istom smo košu. Samo što sam ja bila na pregledu i sada čekam 2.9. novi
Skoljkice - odlično! 😍 Sad fino bezbrižno dalje, ali s manje naprezanja.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😘 nemate pojma koje olaksanje kad sam na ekranu ugledala kako se mice🥰
Super školjka, uvijek je najbolje otić na pregled radi duševnog mira😁
Ja sam počela muža izludjivat jer tupim da se ne osjećam trudno. Ali stvarno. Nit mi trbuh raste, simptomi nekako stali, paranoja me pere. Nisam nikom rekla za trudnoću pa se nemam kome ni izjadat. Ne ide mi se na pregled jer nemam konkretan razlog, nisam doma, a i da jesam ginićka mi je na godišnjem a ovaj koji ju mijenja je alkoholičar. I tako…što reći 😁
U istom smo košu. Samo što sam ja bila na pregledu i sada čekam 2.9. novi
Ja sam bila sa 7 tjedana, sve je bilo ok , srce je kucalo. Ah, treba se strpiti još dva tjedna do idućeg pregleda. Da se bar mogu sjetiti kako je to bilo kad sam prvi put bila trudna, prije više od 10 godina. Mislim da mi nije bilo niti muka, niti simptoma nekih posebnih, samo sam se brzo uspuhala i vrtilo mi se u glavi 😁
U trudnoći koja je završila spontanim sjećam se da su mi simptomi slabili dok nisam prokrvarila, ali to sam tek kasnije zaključila kad sam vrtila film i zato sam sad u strahu 😶
Školjka super za pregled i da je bebica u najboljem redu!!! Mogu si misliti kako ti je bilo...
meddleo svaka trudnoca je za sebe i znam ok Okej strahu pričaš jer sam i ja to proživjela više puta, ali nekako treba misliti pozitivno i da je to to... ja vjerujem da će nas ova bebica dočekati raširenih ruku kao i svi mi nju 🥰
Jedva čekam se vratiti u ZG, napraviti sve preglede koje treba i da konačno uđem u drugo tromjesečje 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji