Ja radim na kirurgiji, vec sam svima rekla i na godisnjem sam do 6.9. Onda na komplikacije.
🧔39
👧31
Cure, imate li vi ispade? Svadite li se? Ja zadnjih dana kao da nisam svoja, skacem na svaku i nista mj ne odgovara 😑 a ne mogu se konzrolirat..
Ja cu si priustit bolovanje, samo da mi gin na to pristane.
url=https://lilypie.com]
Školjka kako si?
Dobro sam draga, cijeli dan ko na iglama kad trebam na wc al sve je ok, nema vise onog iscjetka, imam iscjedak od utrica e nije cisto bijel kao inace, sad je kao malo prljavo bijel, pretpostavljam da se jos to cistii sto je ostalo
Kako so ti, ima li bure imi kise jel vas rashladila 😅
Cure, imate li vi ispade? Svadite li se? Ja zadnjih dana kao da nisam svoja, skacem na svaku i nista mj ne odgovara 😑 a ne mogu se konzrolirat..
Ja cu si priustit bolovanje, samo da mi gin na to pristane.
Ja sam odlicna. Nikada manje nisam bila nervozna, bas mi sve ide nekako od ruke, osim pristica😕
Stomak mi r te opet ravan, nadutost je prosla s virozom, nemam mučnine, ne trazi mi određenu hranu... Digod zaboravim da sam trudna. E, i sise me više ne bole, nego samo na jači dodir. Bojim se da je zatišje pred buru 🙈 😂
Mrvicak, zavidim 😁 meni je u prvoj bilo sve savrseno! Al sad me malo sora... nadam se da ce sa prvim tromjesecam proci. Samo da prezivimo svi skupa 😁 ukljucujuci moju mamu i svekrvu koje mi jos najvise dignu zivac 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Joj predivno je..zadnja dva dana se nisam ni kupati išla jer je bura puhala..al mislim da danas hoću..
Ja sam dobila neki osip po vratu i prsima, kao neke sitne prištiće,flekice..mazala sa smiljem jučer i evo danas se malo povuklo..ko za vraga si nisam kantarion uzela sa sobom..
Nisam isto nervozna uopće, skroz se normalno osjećam..a sise bole samo kad ih stisnem. 🥴
Bili jučer na koncertu Bebeka na Ugljanu i stajala sam sat i pol i nisam mogla više koliko me lumbalni dio kralježnice bolio.. uglavnom, jeeedva čekam 23.8. i pregled 🤗 samo se nadam da će sve biti ok!
Cure evo da javim da sam bila na pregledu kod svoje gin, pao mi je kamen sa srca 🥰 bebica plese, srceko kuca, raste, sve je ugl ok, smedjarenju je uzrok najvjerojatnije odnos, ili naprezanje, pa pukla neka zilica, nema hematoma. I jutros sam vadila krv za ks i ostalo sta trebam prikupit do iduceg pregleda.
Sto se tice nervoze, ja sam isto ok, ali mi isto mama i svekrva malo dizu zivac, jedna se preeevise brine, nemoj ovo ono, a ova druga nezainteresirana za moju trudnocu totalno, zna da bi trebala mirovati, a pravi se francuz
Karla, oo blago tebi, uzivancija, a kod nas 17° kisa pljusti
Super školjka, uvijek je najbolje otić na pregled radi duševnog mira😁
Ja sam počela muža izludjivat jer tupim da se ne osjećam trudno. Ali stvarno. Nit mi trbuh raste, simptomi nekako stali, paranoja me pere. Nisam nikom rekla za trudnoću pa se nemam kome ni izjadat. Ne ide mi se na pregled jer nemam konkretan razlog, nisam doma, a i da jesam ginićka mi je na godišnjem a ovaj koji ju mijenja je alkoholičar. I tako...što reći 😁
Super školjka, uvijek je najbolje otić na pregled radi duševnog mira😁
Ja sam počela muža izludjivat jer tupim da se ne osjećam trudno. Ali stvarno. Nit mi trbuh raste, simptomi nekako stali, paranoja me pere. Nisam nikom rekla za trudnoću pa se nemam kome ni izjadat. Ne ide mi se na pregled jer nemam konkretan razlog, nisam doma, a i da jesam ginićka mi je na godišnjem a ovaj koji ju mijenja je alkoholičar. I tako…što reći 😁
A joj, u kojem si tt, ali nemam ni ja nikakve posebne simprome, grudi skoro da niti ne osjecam, mucnina bila ona dva dana kad je bio toplotni, ovih dana nista, osjecam se potpuno normalno, kucu bi cijelu prevrnula naopacke sto se tice energije. Vjerujem da je i kod tebe sve ok, nisu sve trudnice iste, i ja sam ocekivala hrpu simptoma kako nekwncure pricaju, ovog onog a nista nisam imala.
Nemoj samo negativno razmisljat jer time i prizivas negativnu energiju
Cure evo da javim da sam bila na pregledu kod svoje gin, pao mi je kamen sa srca 🥰 bebica plese, srceko kuca, raste, sve je ugl ok, smedjarenju je uzrok najvjerojatnije odnos, ili naprezanje, pa pukla neka zilica, nema hematoma. I jutros sam vadila krv za ks i ostalo sta trebam prikupit do iduceg pregleda.
Sto se tice nervoze, ja sam isto ok, ali mi isto mama i svekrva malo dizu zivac, jedna se preeevise brine, nemoj ovo ono, a ova druga nezainteresirana za moju trudnocu totalno, zna da bi trebala mirovati, a pravi se francuz
Karla, oo blago tebi, uzivancija, a kod nas 17° kisa pljusti
Drago mi je da je sve u najboljem redu 🤗🤗
Sad opušteno dalje!! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji