Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 12:50

Meni su ti menstrualni grcevi bili do nekih 6 tjedana

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Chappie
    15. Kolovoz 2019. 12:52

Mene zna probosti ako se naglo ustanem iz kreveta ili iz neke niske stolice. Bas onako oštro. Na pocetku mi je znalo biti kao menstrualna bol ali puno blaze. Sad me nakon duzeg hodanja pocne boliti lumbalni dio kraljeznice. Onda odmorim pa dalje

🧔39
    👧31

15. Kolovoz 2019. 13:16

Točkica37

Meni su ti menstrualni grcevi bili do nekih 6 tjedana

Ja ih isto više nemam

skoljka
    15. Kolovoz 2019. 13:41

Hvala cure 🤗 puno znaci podrska, evo cijeli dan ili sjedim ili lezim, za sad je sve ok.
    Sto se tice probadanja ja sam ga imala do prije nekoliko dana, al ne stalo samo povremeno i bas ono kao da me nesto probode igla il tak, dr mi je rekla da meni to moze biti od laparaskopije koju sam radila prije nepunu godinu dana pa reakcije, al moze biti i od raztezanja maternice

ribi1234
    15. Kolovoz 2019. 13:48

meddle0407

Htjela sam još pitati ima li netko onako neugodna kratkotrajna probadanja, ne znam uopće kako bih to opisala, kao da nešto pika unutra? Bilo mi je tako prije tjedan dva i danas opet počelo, na sto muka sam. Nije stalno, na momente i nije neizdrzivo samo neugodno.

Da, ne brini. Ja sam 'menstrualne ' grceve imala do nekog sedmog tjedna. Onda jedno vrijeme nista i sad zadnjih tjedan dana pikanje.  Prvo 2 dana na lijevoj strani, jucer na desnoj. Isto mi je i s drugim simptomima. Nenormalne mucnine, onda 2-3 tjedna nista i sad zadnja 3 dana uzas. Usred noci me probudi potreba za povracanjem. 

ribi1234
    15. Kolovoz 2019. 13:48

Chappie

Mene zna probosti ako se naglo ustanem iz kreveta ili iz neke niske stolice. Bas onako oštro. Na pocetku mi je znalo biti kao menstrualna bol ali puno blaze. Sad me nakon duzeg hodanja pocne boliti lumbalni dio kraljeznice. Onda odmorim pa dalje

Mene probode kad kihnem 

• Frau_Mund6
    15. Kolovoz 2019. 14:20

Mene probode kad se ustanem iz lezeceg, ne uvijek ali nekad.. i to s lijeve strane, nisko dole. 

url=https://lilypie.com]

Boa35
    15. Kolovoz 2019. 16:26

Mene isto zna probosti i na jednoj i na drugoj strani..kako kad..al me bome u zadnjih dva dana i trbuh baš boli..a nije da previše pojedem ili nešto.. 
    Sise me bole zadnjih dana samo s vanjske strane, ispod pazuha pa prema dolje..unutrašnja strana ništa.. i bradavice osjetljive.. al ništa se nisu povećale.. ja sam neka cijela naopako 🥴

Vaki
    15. Kolovoz 2019. 16:58

Ja pak ne mogu ništa jesti jer mi je mučno od kad sam ustala. Pojela sam breskvu, a osjećaj je kao da sam ih pojela 20. Mene i inače progesteron ubija pa sada nije ni čudno...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nasty
    15. Kolovoz 2019. 17:08

Joj Vaki vidim ti nick ovdje, čestitam na trudnoći, nek sve prođe školski!!! 🤗 Za mučnine je nekima pomagao đumbir, ili onaj u komadićima ili čaj.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.