Skoljka meni ti sa 7 tj nije bilo hematoma a sa 8 tj se pojavio... aj ti znaj...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure, nisam isla na hitnu, jutros nema onog smedjeg, nego je onak jako svijetlo prljavo bijelo je malo iscurilo kad sam ustala iz kreveta do wc, dok sam dosla do wc pomislila sam evo opet neee, al sva sreca bilo je samo to. Nadam se da danas nece nista biti.
Nadam se da se neće više pojavljivati 😣
Odmaraj i miruj, pa da prođe! 😘😘
Ja sam Nifty radila sa 10+4, Ribi jesi Niftija radila ili neki drugi?
The Prenatal Code se zove, ista stvar kao Nifty i Harmony. S 10.0 sam radila.
Skoljka samo bez panike, ako ti je lakse uvijek mozes na hitnu. Zato i jesu doktori tamo!
Školjka samo pozitivno misli!
Ostale šta ste smeđarile, kakve nijanse smeđe je to bilo i kakvog intenziteta?
Ja imam taj mliječni bež iscjedak ali prošaran sa nekom bojom smeđe, kao jača bijela kava.
U 3. Mj sam imala spontani u 11. Tjednu. Kad sam se obrisala bilo je tamnosmeđe. Ne puno, ali tamnosmedje. Isla sam na hitnu i nije se culo srce vise. Sad u ovoj na pocetku je bilo svijetlosmedje. Tak ko bijela kava i to je ok. Normalno, bude zbog povisenih hormona. Sad sam 12. Tjedana i imam onak normalni vodenasto bijelkasti iscjedak.
🧔39
👧31
U 3. Mj sam imala spontani u 11. Tjednu. Kad sam se obrisala bilo je tamnosmeđe. Ne puno, ali tamnosmedje. Isla sam na hitnu i nije se culo srce vise. Sad u ovoj na pocetku je bilo svijetlosmedje. Tak ko bijela kava i to je ok. Normalno, bude zbog povisenih hormona. Sad sam 12. Tjedana i imam onak normalni vodenasto bijelkasti iscjedak.
Hvala ti na odgovoru. Baš si me smirila. Ovo sa Školjkom me poplašilo 😕
Vjerujem da ako je smedji iscjedak kratkotrajan, nema razloga za brigu. Kad sam ja imala spontani krenulo je tamnosmedje, ali to nije prestajalo.
Školjka samo pozitivno misli!
Ostale šta ste smeđarile, kakve nijanse smeđe je to bilo i kakvog intenziteta?
Ja imam taj mliječni bež iscjedak ali prošaran sa nekom bojom smeđe, kao jača bijela kava.
U ovoj sam.nakon pregleda i pape u 7 tj imala smedu fleku sutradan na gacama. Tjedan dana nakon toga sam prokrvarila i nasli mi.mali hematom i to je trajalo jedan dan.
Sa prvim djetetom sam od dodslivce prvog dana pa do 10 tjedna smedarila krvarila i sav spektar boja raznih. U 10 tj je izasao smedi komadic i od onda nista.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Htjela sam još pitati ima li netko onako neugodna kratkotrajna probadanja, ne znam uopće kako bih to opisala, kao da nešto pika unutra? Bilo mi je tako prije tjedan dva i danas opet počelo, na sto muka sam. Nije stalno, na momente i nije neizdrzivo samo neugodno.
Sortiraj odgovore
Najstariji