Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    22. Studeni 2019. 17:01

MiniMe01 - eh, baš sam blesava. Mogla sam par puta po to, ali eto mislila sam pa neće mi biti ništa ako to jednom ponesem. A, onda sam jedva k sebi došla. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    22. Studeni 2019. 18:47

Bome se cuvaj Vaki. Nemoj nista tesko dizati. Nece posao pobjeci.😉

Kakav je vama trbuh na dodir? Meni se cini vec par dana da mi popodne bude tvrđi nego ujutro.
    Ne znam jel to normalno. 

Fever
    22. Studeni 2019. 19:33

Meni je ujutro svakako manji, popodne se poveca, u zadnja dva dana se bas ispupcio, zna mi biti onak bas dolje na sekund dvije tvrdo kao da me gura kad se npr nezgodno namjestim :-D

It’s a baby boy💙

• Frau_Mund6
    22. Studeni 2019. 21:20

Cure, evo javljam dobre vijesti s pregleda. Beba se uredno razvija. Ciste na mozgu i cisticni higrom je nestao. 
    Nisam se naspavala nocas, mala me budila pa idem lagano u horizontalu. 

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    22. Studeni 2019. 21:56

Tako je i meni ujutro manji, navece puno veci. Bude tvrd cijeli, ne samo donji dio. Preplasila sam se da nisu bh kontrakcije. 

Frau bravo za uredan pregled😀

Jahanara
    22. Studeni 2019. 21:57

* da su bh kontrakcije

• Pupi30
    22. Studeni 2019. 22:20

Pozdrav cure, citam vas neko vrijeme i pokusavam doci do kraja ali nikako vas stici :) Ostalo mi je jos 2 tjedna,potruditi cu se preko vikenda :)  Evo ukratko o meni :Ja Cekam deckica,termin mi je 29.4., po zadnjem ultrazvuku (19.11) danas sam na 17+4...S bebicom je sve u redu  U zadnjih tjedan -dva su prestale mucnine koje su trajale od 6. tjedna...0-24, povracanje svaka dva dana...komica.Cijeli taj period sam se hranila nezdravo jer mi je jedino to pasalo a ne mogu se pohvaliti da sam sad puno bolja...Jednostavno mi ne ide nikakvo povrce,zelenilo...nista.Bijeli kruh i tjestenina su mi najbolji prijatelji  Veselim se druzenju s vama ostatak trudnoce 

Tina1803
    22. Studeni 2019. 22:59

Pupi30 dobrodošla!🥰👶

Fever
    22. Studeni 2019. 23:35

Juhuuuu dobrodosla⛄️
    Pojacavamo se s deckicima💙

It’s a baby boy💙

Lunica
    22. Studeni 2019. 23:36

Cure evo ulijecem sa zimskih...samo da vam kazem da su mwni kontrakcije cijelu teudnocu i da je sve to pod normalno da se stvrdne drob i steze...ali ne bi smjelo boljeti..sretno vam😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.