Jutro zene🤗
Moje ziganje od sinoc prestalo cim sam legla spavat hvala Bogu
Pripisujem to sirenjuuu necu da se sikiram haha
Pregled za 2 sed tekk
Kako ste vi?
Jutro zene🤗
Moje ziganje od sinoc prestalo cim sam legla spavat hvala Bogu
Pripisujem to sirenjuuu necu da se sikiram haha
Pregled za 2 sed tekk
Kako ste vi?
Ti bolovi su kroz normalni.. ako nisu da bole cijeli dan ili da ne možeš trpiti, sve je normalno.. maternica raste, sve se to unutra rasteže i prilagođava za bebu i porod..moramo nešto osjetiti..
Evo napokon petak i ja jedva čekam da dođe pola 4 da idem doma..ok mi je raditi i sve, ali imam muke svako jutro s dizanjem.. taako bih ostala u krevetu i nastavila spavati..svako jutro se mislim da bi jedino zbog toga bila doma, da se mogu izležavati ali onda dođe vikend i ja u pola 8 budna i spremna za ustajanje.. kad duže ležim sve me krene boliti..ah, to blaženo stanje
Legit putovnice, ((whatsapp: +44 7572 012958)) Usluge obnove vozačkih dozvola
izrađujemo originalne putovnice, vozačku dozvolu, lične karte, vize, zelene karte za sljedeće
države: Australija, Belgija, Brazil, Finska, Francuska, Velika Britanija, Irska, Italija, Nizozemska,
Norveška, Austrija, Švedska, Švicarska, Španjolska, Velika Britanija, SAD,
Kanada i još mnogo toga. Na stvarnim otiscima nudimo vam jednu od najboljih usluga na svijetu. Većina kupaca
iskusili smo našu istinsku i izvrsnu uslugu. Mi jamčimo
100% legalan. Svojim kupcima uvjeravamo da ćemo u kratkom vremenu izraditi i dostaviti dokumente.
Imajte na umu da je stvarni dokument registriran u sustavu baza podataka u zemlji, tako da lako možete putovati
u zemlju po vašem izboru. Naši dokumenti imaju sve sigurnosne značajke, poput:
Skeniranje ID-ova
-HOLOGRAMME
-BAR KODOVI
-UV
- Kupcima nudimo brzu i brzu dostavu
Da biste naručili, možete posjetiti našu web stranicu ili pitanja poslati na naš email ili whatsapp
KONTAKT:
(Info@realprintsonline.com)
Http://realprintsonline.com
whatsapp: (44 7572 012958
O daaa petak, mi ranije zavrsavamo I veselim se vikendu, makar znam da ce brzo proci
ali vrijeme za izlezavanje je zakon, samo mislim da ako bi se izlezavala cijele dane da sam doma, bila bi potpuno troma
Dobro je pa radni tjedan brzo prolazi kad imas kontrole
Update simptoma za ovaj tjedan: sinoc I jutros me bockalo I peckalo na jednoj strani sise dole, ali nije dugo trajalo, jel ko imao slicne simptome
Joj cure cijelu noc nisam oko sklopila, ulovila me mucnina nakon vecere, valjda mi nije pasalo, pa se dijareja pojacala, bas sam koma. Krenuli smo doma jer je bojim da se ovo ne nastavi. Tlak mi pada. Jela sam sve za zaustavljanje dijareje i pijem probiotic, i tekucinu, nadam se da ce proc. Ako ne, neznam dal da sutra odem na infuziju 🤷🏻♀️
Joj cure cijelu noc nisam oko sklopila, ulovila me mucnina nakon vecere, valjda mi nije pasalo, pa se dijareja pojacala, bas sam koma. Krenuli smo doma jer je bojim da se ovo ne nastavi. Tlak mi pada. Jela sam sve za zaustavljanje dijareje i pijem probiotic, i tekucinu, nadam se da ce proc. Ako ne, neznam dal da sutra odem na infuziju 🤷🏻♀️
Uf, svakako odi doktoru ako neces moci dovoljno jesti i piti jer je kod proljeva najgora ta dehidracija za mamu i za bebu. Vidi kako ces se osjecat, obavezno dvopek,riža,banane i čaj od šipka. Meso i ostalo voće/povrće nikako..barem ne dok ti se crijeva ne oporave.
Karla89 čula sam da se štuckanja mogu osjetiti ali ja još nisam, baš fora😁
Meni je bebač zadnja 2 dana samo na jednoj strani. Desno od pupka. Vidim brdašce i osjetim ga tu stalno (i lupka naravno kad mu dođe). Na jednom te istom mjestu je vec 2 dana. Nisam ga nikad tako osjetila samo na jednom mjestu nego posvuda. Jeli i vama tako slicno nekad?
Uf, svakako odi doktoru ako neces moci dovoljno jesti i piti jer je kod proljeva najgora ta dehidracija za mamu i za bebu. Vidi kako ces se osjecat, obavezno dvopek,riža,banane i čaj od šipka. Meso i ostalo voće/povrće nikako..barem ne dok ti se crijeva ne oporave.
Karla89čula sam da se štuckanja mogu osjetiti ali ja još nisam, baš fora😁
Meni je bebač zadnja 2 dana samo na jednoj strani. Desno od pupka. Vidim brdašce i osjetim ga tu stalno (i lupka naravno kad mu dođe). Na jednom te istom mjestu je vec 2 dana. Nisam ga nikad tako osjetila samo na jednom mjestu nego posvuda. Jeli i vama tako slicno nekad?
Školjka - nadam se da će brzo proći
Tina1803 - moja je na lijevoj strani s tijelom a glava joj je skroz dolje.. tako da su joj nogice okrenute prema desnoj strani i tako me lupka zadnjih dva tjedna.. na zadnja dva pregleda je tako bila okrenuta.. samo se nadam da se neće pred kraj okrenuti na zadak ovo za štucanje sam ja prvi put osjetila sinoć, pa mislim da je to to..možda i nije, ne znam
Školjka kupi si rehidromiks bez okusa u ljekarni.
To smijemo koristiti. To je kao oralna infuzija, moze se kupovati na komade, bar kod nas 2,40 kn je vrecica.
Popij jednu, mislim da nema potrebe ici lijecniku ako nije dijareja iza svega sto popijes i pojedes, ja sam imala uz antibiotike na pocetku i dr je rekla da nastavim piti samo da popijem bulardi probiotik i poslije vise nisam imala
It’s a baby boy💙
Meni mali šeta, ali je nekako više na lijevoj szrani. U prošloj trudnoći mi je trbuh stalno poskakivao od štucanja, a i dok se rodio. Kasnije je to prestalo, ali mi je baš bilo fora to vribriranje u trbuhu.
Skoljka - brzo će to proći, ne brini.
Ja sam pak danas nosila punu korpu veša i baš mi je bilo muka nakon toga. Neću to više raditi, neka rublje čeka supruga...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni mali šeta, ali je nekako više na lijevoj szrani. U prošloj trudnoći mi je trbuh stalno poskakivao od štucanja, a i dok se rodio. Kasnije je to prestalo, ali mi je baš bilo fora to vribriranje u trbuhu.
Skoljka - brzo će to proći, ne brini.
Ja sam pak danas nosila punu korpu veša i baš mi je bilo muka nakon toga. Neću to više raditi, neka rublje čeka supruga…
Vaki, nije ves vazniji od zdravlja pogotovo sada.. ili reci njemu ili ako si kao ja pa ti je tesko cekati jer si navikla napraviti sve, probaj donijeti na par puta
Sortiraj odgovore
Najstariji