😢 Opet, sad kao ugrusak taman jako
Ne znam gdje zivis ali moj ti je savjet da odes na hitnu. Ovako ne znas sto se dogada a vjerujem da si preplašena i stres ti nikako ne treba. Moze biti neko ciscenje pa ces odahnuti znajucu da je sve uredu.
Savjetovala bi da odes na hitnu. Ne mora biti nista strasno ali bila bi mirnija. Frendica je imala hematom i krvarila je bas jako otisla je na hitnu i sve ok hematom je izasao. A ja sam prije par mjeseci malo smedjarila i bilo je nazalost sve gotovo. Tako da savjetujem pregled. I pozitivne misli.
🧔39
👧31
Skoljka, jesi li ti isto bila na mpo? Ako su ti stavili vise stanica a jedna se primila, mogucr ke da je i to. Meni su u prvoj trudnoci stavili 2, pa me gin upozorila da je moguce da izade van i da cu u tom slucaju prokrvarit.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, nisam isla na hitnu, jutros nema onog smedjeg, nego je onak jako svijetlo prljavo bijelo je malo iscurilo kad sam ustala iz kreveta do wc, dok sam dosla do wc pomislila sam evo opet neee, al sva sreca bilo je samo to. Nadam se da danas nece nista biti.
Skoljka, jesi li ti isto bila na mpo? Ako su ti stavili vise stanica a jedna se primila, mogucr ke da je i to. Meni su u prvoj trudnoci stavili 2, pa me gin upozorila da je moguce da izade van i da cu u tom slucaju prokrvarit.
Jesam, vracena je jedna bc, u prosli petak sam bila na kontroli, sve je bilo super i sa plodom i jajnicima ma sve, sve je pregledala da vidi jel ostalo ok, nije mi rekla da imam nikakav hematom da me upozori. Nadam se da je ovo prolazno, vidjet cu danas kako ce biti, samo da plod nije stao sa razvojem. Mozda odem sutra da me na brzinu pogleda sa da vidim jel srce jos kuca🥺
Skoljka, bit ce to sve super! Nije to pravo krvarenje. Sjecam se da smo jos u skoli ucili da zene nekad ne primjete da su trudne jer mogu krvarit prvih par mjeseci.
Odi provjeri da budes sigurna i mirna.
url=https://lilypie.com]
Draga školjka, smeđarenja uglavnom nisu opasna, ali da sebe umiriš, odi sutra na pregled. Ja sam u ovom ciklusu smeđarila dok sam bila u pripremi za FET, prije samog transfera. Rekao mi je doktor nakon pregleda da krvarenje uopće nije iz endometrija, da je najvjerojatnije ostala niže neka ranica još od punkcije ( koja je bila 3 mj ranije) i da se aktivirala pod tom pustom hormonskom terapijom koju mi ivfovke uzimamo. Znam da se bojiš, i ja sam stalno u strahu, ali u konačnici mi smo tu nemoćne, sve će biti kako će biti, treba mislit pozitivno, mirovat i pokušat ne mislit na najgore. Javi nam što je bilo na pregledu ako sutra odeš.
Sortiraj odgovore
Najstariji