Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    10. Studeni 2019. 20:09

I da, u onom svom duuguackom posti zaboravih pitati jeste li mislile uzimati dianatal gel za porod? Radim s mamama i sve koje su ga koristile pri porodu su odusevljene ( u odnosu na prvu trudnocu npr, a i jedna babica mi je rekla obavezno da si kupim)
    Kupuje se pola pola s nekom buducom mamom jer babica kaze da je dosta pola pakovanja nekome cak i ostane. Cijena je 600 kn, znaci 300 ako uzimaju dvije. Vidim dosta mama prodaje na krpicama, njuskalu, fbmarketu bas pola paka sto im je ostalo

It’s a baby boy💙

Boa35
    10. Studeni 2019. 20:19

sagi

Moj je plan bio raditi do kraja, tj onih 45 dana plus desetak dana godišnjeg.
    Iako razmišljam da uzmem komplikacije još mjesec prije pa bi to bio kraj 2.mj, vidjet ću još.
    Prošli tjedan me baš uhvatila jaka bol u donjem dijelu leđa, mislim cijeli dan sjedim za računalom na poslu, nije čudo. Al ovo mi je dosad najgore, nisam niš mogla.
    Da mi nije velka razlika u odnosu na plaću otišla bi odmah na komplikacije.

I meni je tako bilo baš u tvojim tjednima..lumbalni dio leđa užasna bol..od tad sam počela s vježbama istezanja leđa i kasnije cijelog tijela..preporodila se..više nikakvih bolova nemam.. čak sad u zadnje vrijeme napravim samo jednom-dva put tjedno i super mi je.. išla sam prije na pilates, pa znam kako se rade vježbe, ali imaš na yt stvarno puno videa pa si možeš lijepo složit trening..i ne treba dugo trajati..15min svaku večer čist dovoljno 🙃

Jahanara
    10. Studeni 2019. 20:35

Da li se preporucuje te vjezbe raditi nekome tko nije prije trudnoce vjezbao?

skoljka
    10. Studeni 2019. 21:02

Lemon samo da ti pozelim da ti sutra sve prodje sto brze i sto bezbolnije, da se psihicki oporavis koliko je to prije moguce, kad/ako budes mogla javi nam se ❤️😘

• Lady33
    10. Studeni 2019. 21:29

Imal stomacica vi koje ste u 17 tom tjednu?
    A da vam je prvi bebac...
    Ja ebo 16+3 a nema ima nesto skroz slabo vidiljivo stomacica..
    Il ja to ne primjetim sama na sebi ne znam 

url=https://lilypie.com]

Boa35
    10. Studeni 2019. 21:30

Jahanara

To su samo vježbe istezanja..nije da se rade s rekvizitima.. ako ti je trudnoća uredna naravno da možeš ☺️

Jahanara
    10. Studeni 2019. 21:39

Karla89

Jahanara

To su samo vježbe istezanja..nije da se rade s rekvizitima.. ako ti je trudnoća uredna naravno da možeš ☺️

👍 bas cu potrazit na yt-u. 

brankica09
    10. Studeni 2019. 21:49

Jahanara

Ja nisam vjezbala prije trudnoce 🙈 i od kad mi je ukinuta terapije i nema vise mirovanja upisala sam se na vjezbe za trudnice, ginekologica je samo izdala potvrdu 🙈 tako da ako ne moras mirovat, samo naprijed 😊

brankica09
    10. Studeni 2019. 21:50

💙✨🤴🏻✨💙

Lemon samo da ti pozelim da ti sutra sve prodje sto brze i sto bezbolnije, da se psihicki oporavis koliko je to prije moguce, kad/ako budes mogla javi nam se ❤️😘

💜💜 drzi se Lemon 💜💜

sagi
    10. Studeni 2019. 22:47

Karla89

sagi

Moj je plan bio raditi do kraja, tj onih 45 dana plus desetak dana godišnjeg.
    Iako razmišljam da uzmem komplikacije još mjesec prije pa bi to bio kraj 2.mj, vidjet ću još.
    Prošli tjedan me baš uhvatila jaka bol u donjem dijelu leđa, mislim cijeli dan sjedim za računalom na poslu, nije čudo. Al ovo mi je dosad najgore, nisam niš mogla.
    Da mi nije velka razlika u odnosu na plaću otišla bi odmah na komplikacije.

I meni je tako bilo baš u tvojim tjednima..lumbalni dio leđa užasna bol..od tad sam počela s vježbama istezanja leđa i kasnije cijelog tijela..preporodila se..više nikakvih bolova nemam.. čak sad u zadnje vrijeme napravim samo jednom-dva put tjedno i super mi je.. išla sam prije na pilates, pa znam kako se rade vježbe, ali imaš na yt stvarno puno videa pa si možeš lijepo složit trening..i ne treba dugo trajati..15min svaku večer čist dovoljno 🙃

Da, krenula sam danas kad je bol popustila s jogom za trudnice.
    Planiram tak svaju večer kratko.
    Isto sam prije bila aktivna, od teretane, grupnih vježbi, pilatesa do pole dance-a. samo zadnjih pol godine, godinu zbog drugih stvari sam zapostavila vježbanje skroz.
    Ovaj tjedan se planiram prijavit ña trudničke vježbe, kaže šogorica da definitivno preporuča.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.