Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    09. Studeni 2019. 08:47

Lemon

Htjela sam napisati da se lako može ne vidjeti ranije

Draga moja tako mi je žao 😥 😥 😥 😥 beskrajno mi je žao, šaljem zagrljaj i molitve za cijelu obitelj. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lilypie
    09. Studeni 2019. 09:07

Drage cure dobro jutro! Nadam se da ste sve dobro 😘
    Ja idem u ponedjeljak ponavljat papu i briseve a kako mi je to dan za redovnu kontrolu, sve se nekako nadam da će mi odraditi i taj anomaly i da neću morati čekati još tjedan dana.
    Sve ovo s Lemon nas je uzasno potreslo i ne možeš biti miran. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    09. Studeni 2019. 09:24

Najteže je to prihvatiti, znam da druge nema ali nema ni logike a moramo si to nekako objasniti da možemo dalje, neke su pitale zašto ne odemo van, ja jesam došla do trudnoće sa mpo i to u Belgiju smo išli, imam los kariogram i zato smo išli na pgd koji je donio zdrave embrije, a pošto ni Nifty nije ništa detektirao vjerojatno nije do kromosoma. Zato će sad raditi novu analizu na plodu pa čak i slati van samo da otkriju problem. Grizli čekam da mi odgovore, Skoljka ostao nam je jedan embrij i ako se nešto otkrije onda postoji mogućnost da to oni prvo testiraju na njemu što je pozitivno. Tina hvala, već sam sad puna rana od svega a znam da će ovo ostaviti najveći trag na meni i već sad nisam ista, htjela bih da je već tjedan dana prošlo jer svaki dan se sve više mirim s time pa je lakše. Hvala vam svima na potpori 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    09. Studeni 2019. 09:52

Lemon 💜💚
    Cure kako ste danas? Jel i vama brzo ovi tjedni prolaze? Meni je sporo išlo do 15tj a sad dalje kao da lete tjedni ☺️ jutros u 5h me malecka probudila, očito nisam tvrdo spavala i njezino lupkanje me probudilo 🥰 tako da smo bile budne nekih sat vremena dok opet nisam zaspala.. 

vanush
    09. Studeni 2019. 10:10

Lemon 💜 toliko je potresno što ti se događa a ti se tako hrabro držiš. Grozno je ovo, nadam se da će uspjeti pronaći razlog ovim provjerama.
    Lilypie ako svakako ideš na ultrazvuk pitaj ako ti može napraviti anomaly, ne znam zašto nebi, po tjednima odgovaraš, jedino ako vremenski nije predvidjela na rasporedu. Meni je trajao pola sata otprilike. 
    Fever ovo je defitnitivno dečko, nema greške 

• lorina_02
    09. Studeni 2019. 12:01

Jako mi je žao zbog ovoga što trenutno prolaziš :( suosjećam s tobom jer sam prije par mjeseci i sama prolazila kroz isto. Inducirani pobačaj u 19.tt zbog turnerovog sindroma i nakupljanja vode u bebinom tijelu. Ne mogu ti reči nijednu riječ utjehe, jer znam da je za tebe sad nema. Mogu ti samo reči da smo sve mi lavice i da ćemo proći kroz sve što život stavi pred nas. Drži se. <3

• lorina_02
    09. Studeni 2019. 12:04

Lemon <3

• Sheena
    09. Studeni 2019. 13:01

Lilypie

Ja idem u ponedjeljak ponavljat papu i briseve a kako mi je to dan za redovnu kontrolu, sve se nekako nadam da će mi odraditi i taj anomaly i da neću morati čekati još tjedan dana.

Kako to da ponavljaš papu i briseve? Meni je to rađeno na prvom pregledu sa 7.tjedana, a nakon toga nisu više rađeni brisevi već je bio samo standardan uzv pregled i gledala mi je jel sam otvorena, dal se možda vidi kakva upala i to je to.
    Jel kod nekog ti pregledi drukčije izgledaju?
    Isto paničarim na svaku sitnicu jer mi je prva dugoočekivana trudnoća.
    Lemon lavice, drži se 

skoljka
    09. Studeni 2019. 13:29

Lemon ❤️
    Karla da bas brzo leti vrijeme, ja evo usla u 6mjesec, nemogu da vjerujem kad je vec proletilo

skoljka
    09. Studeni 2019. 13:34

Sheena

Lilypie

Kako to da ponavljaš papu i briseve? Meni je to rađeno na prvom pregledu sa 7.tjedana, a nakon toga nisu više rađeni brisevi već je bio samo standardan uzv pregled i gledala mi je jel sam otvorena, dal se možda vidi kakva upala i to je to.
    Jel kod nekog ti pregledi drukčije izgledaju?
    Isto paničarim na svaku sitnicu jer mi je prva dugoočekivana trudnoća.
    Lemon lavice, drži se

Vidis meni moja uopce nece da radi papu i briseve, zadnju papu sam radila prije vise od godinu i pol. Medjutim radila mi je bris endometrije dva mjeseca prije trudnoce, pa veli nema potrebe za papom, jer je ovaj bris naj tocniji od bilo kojeg brisa i pape, bio je uredan pa ona smatra da netreba nista, veli nebi da cackamo dole imali smo sve uredno prije trudnoce. Ocito svaki dr ima neku svoju praksu i teoriju 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.