I da, u onom svom duuguackom posti zaboravih pitati jeste li mislile uzimati dianatal gel za porod? Radim s mamama i sve koje su ga koristile pri porodu su odusevljene ( u odnosu na prvu trudnocu npr, a i jedna babica mi je rekla obavezno da si kupim)
Kupuje se pola pola s nekom buducom mamom jer babica kaze da je dosta pola pakovanja nekome cak i ostane. Cijena je 600 kn, znaci 300 ako uzimaju dvije. Vidim dosta mama prodaje na krpicama, njuskalu, fbmarketu bas pola paka sto im je ostalo
Da, meni ga je šogorica sačuvala, porod je bio brz, nije ga ni uspjela koristit.
Jutro curke! Kako ste spavale? Ja sam jucer cijeli dan nesto cistila po kuci, posteljine mjenjala, pa oko robe, prala, susila, peglala, na vecer sam bila bas umorna tako da sam super odspavala. Maloprije se probudila, i maleni me lupka, a tako vec par jutri, i bas mi je slatko to, nekako se bolje osjecam kad ga osjetim odmah ujutro 😊, a sad se idem izvagat 🙈
Lemon sretno i budi hrabra danas.. neka prođe što bezbolnije i brže.. ne znam što bih ti drugo napisala, jer nema riječi za to što prolaziš.. svima si nam u mislima !
Jutro curke! Kako ste spavale? Ja sam jucer cijeli dan nesto cistila po kuci, posteljine mjenjala, pa oko robe, prala, susila, peglala, na vecer sam bila bas umorna tako da sam super odspavala. Maloprije se probudila, i maleni me lupka, a tako vec par jutri, i bas mi je slatko to, nekako se bolje osjecam kad ga osjetim odmah ujutro 😊, a sad se idem izvagat 🙈
Jutroo!
Evo ja već na poslu.. jeeedva se digla danas iz kreveta..skoro sam ostala doma..baš mi se nije išlo..
I moja bebolina se stalno javlja.. navečer je najaktivnija, kad legnem na kauč.. jučer me opalila da sam vrisnula i splašila se.. još se uvijek nisam navikla na to ali to su bili do sada lagani udarci, nježni.. sad je i mužu super stalno bi držao ruku na trbuhu da je osjeti..
A kile.. ajme.. ja sam +4,5kg.. al izgleda da mi je sve u trbuhu..nisam dobila ni guzice ni bokove, tak da ne znam..
za dva-tri tj moram ići OGTT raditi.. rekao mi je dr da me nebi uopće slao, jer kao se ne debljam jako, ali da u bolnici traže taj nalaz, pa nek odem..
Zene na +7 sam 🙈, ja ne znamn od kud, uopce se ne prejedam, jedem normalan dorucak i rucak (oko 16h), izmedju voce, al ovih dana sam cokoladice dosta jela, sigurno se to odrazilo, a i voce deblja🤷🏻♀️, a pojedem na vecer ponekad cokolino, al to sam uvijek radila, bas jedem kao i uvijek nista vise, nema sanse da je u stomaku vec toliko kila jer mi nije bas velik
Zene na +7 sam 🙈, ja ne znamn od kud, uopce se ne prejedam, jedem normalan dorucak i rucak (oko 16h), izmedju voce, al ovih dana sam cokoladice dosta jela, sigurno se to odrazilo, a i voce deblja🤷🏻♀️, a pojedem na vecer ponekad cokolino, al to sam uvijek radila, bas jedem kao i uvijek nista vise, nema sanse da je u stomaku vec toliko kila jer mi nije bas velik
To je i meni baš čudno.. jedem skroz normalno kao i inače..ništa više i kile idu gore.. a beba nema još ni pola kg kod mene smanjila sam slatko zadnjih par dana, pa ću vidjet u nedjelju kaj će reći vaga
Jutro cure ☺️
Lemon sretno draga. Svima si nam u mislima ❤️
Sto se tiče kilograma, ja sam + 12 🙈 do zadnjeg pregleda. Večeras ćemo vidjet novo stanje!
Stomak mi je kao pred porod. Noge mi polako natječu i sve se bojim kako će biti do kraja.
Od slatkiša skoro ništa ne jedem. Otkako sam trudna zgadilo mi se nekako i ako pojedem par kockica čokolade tjedno, to je to! Kolača inače nisam ljubitelj.
S hranom uopće ne pretjerujem... jedem možda mrvicu vise nego prije ali ništa drastično. Ali kile samo stižu 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Pozdrav, curke, nije me dugo bilo, trebalo je pročitati 40ak stranica, a svaki put sve više i više
Dobrodošle, nove cure :* :*
Lemon, užasno mi je žao, čitam i ne vjerujem i tolika me jeza obuzela.. ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš i ništa što ti kažemo ne može biti utješno. Nadam se da ti je makar mala utjeha to što je toliko žena uz teme u mislima i molitvama <3 <3
Mrvičak, čestitam ti na novoj trunoći!!!! Od <3 ti želim da sve prođe onako kako treeba
Vaki, još uvijek imaš mučnine? Strašno mi je žao
Cure trebam pomoc jer sam samu sebe malo za j..., kako sam na bolovanju umjesto da sam nosila na hzzo jedne doznake ja sam odnjela obje poslodavcu, i rekli su mi da je okej nek im ostavim da ce oni sve srediti, medutim danas me zvali iz racunovodstva da oni vise nemaju posla samnom i da moram oc na hzzo da im oni daju placu, jel to mogu rjesiti sad il moram cekat slijedeci mjesec?
Sortiraj odgovore
Najstariji