Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    11. Studeni 2019. 16:33

Vaki

Jahanara - valjda će proći mučnine dok rodim pa ću sigurno unositi više tekućine.
    Prvog sam dojila jakooo dugo, sve me sram reći do kada.
    Meni su se grudi jako povećale. Od 85 B na 95 B, suprug je žalostan jer nema pristup… 😂

Vaki, ako si dugo dojila kako si uspjela izbjeci probleme kada su zubici narasli?
    Cula sam i da je jedna od tezih stvari isto kako prekinuti djetetu dojenje 

Isto tako su mi se grudi vec do sad bas jako povecale, naravno i strije male izbile i vec par tjedana cure pomalo 

brankica09
    11. Studeni 2019. 16:41

MiniMe01

Vaki

Jahanara - valjda će proći mučnine dok rodim pa ću sigurno unositi više tekućine.
    Prvog sam dojila jakooo dugo, sve me sram reći do kada.
    Meni su se grudi jako povećale. Od 85 B na 95 B, suprug je žalostan jer nema pristup… 😂

Vaki, ako si dugo dojila kako si uspjela izbjeci probleme kada su zubici narasli?
    Cula sam i da je jedna od tezih stvari isto kako prekinuti djetetu dojenje

Isto tako su mi se grudi vec do sad bas jako povecale, naravno i strije male izbile i vec par tjedana cure pomalo

Jao ja ne znam sta je s tim cicama 🙊 ionako ih imam i kad nisam trudna a one jos rastu 🤫🤭 ja se bojim vage, od kad mi mi je gin.rekla da je +5 previse ne stajem vise dobrovoljno 🙈

skoljka
    11. Studeni 2019. 18:35

Ja se isto vagam ujutro, kad obavim sve na wc, i obavezno da sam u laganoj spavacici. Na pregledu kazem kilazu, nikad se kod njih ne vagam. Evo sad gledam na ovoj aplikaciji pise da za 22tt je normalna tezina +5,7kg, ispada onda da sam normalna sa +6🙈, al nebi ja rekla da je tak 😂
    Cure kad se ide na onaj tecaj za trudnice? 

sagi
    11. Studeni 2019. 18:50

Jahanara, super za rezultate, sad možeš biti mirnija 😊
    Meni su se sise povećale još u prvim tjednima i tako stoje.
    Većinu grudnjaka od prije nosim, samo su popunjeniji 😁

Vaki
    11. Studeni 2019. 18:51

Jahanara - bilo mi je isto tako loše, ali ne baš toliko dugo.
    MiniMe01- srećom pa nisam imala problema s tim. Nije me ni jednom ugrizao, a puno puta nas je spasilo dojenje kad su mu zubići rasli pa nije ništa mogao jesti. Dojenje smo prekinuli naglo. Rekla sam mu da je sad veliki dečko, a mama mora piti tablete koje kvare mlijeko i to je bio kraj. Pitao je još mjesecima, ali sam mu nudila zagrljaje i da mi čuva ruku. Nije ni jednom zaplakao zbog toga.
    Lemon - drži nam se, draga! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    11. Studeni 2019. 19:26

Cure jel anomaly u bolnici abdominalni ili ? 👀

Chappie
    11. Studeni 2019. 19:28

Bok cure! Čitam ja i vas.. nekidan sam se javila ali valjda nitko nije skuzio.. 
    ja sam bila na trudnickom tecaju. Fora je, fakat jako puno toga ispricaju, lijepa priprema.. prvi dan je bilo- trudnoca i porod, drugi dan - dojenje i beba kad dodje doma šta kako.. zanimljivo. 
    Svaki dan tri sata. Nije bas udobno sjediti toliko, ali isplati se. 

🧔39
    👧31

Vaki
    11. Studeni 2019. 19:29

Mene uvijek pregleda na oba načina. Valjda zbog cerviksa i šta ja znam... Nikako da se maknem od vaginalnih pregleda. 

🤞❤️🙏

Vaki
    11. Studeni 2019. 19:33

Chappie

ja sam bila na trudnickom tecaju. Fora je, fakat jako puno toga ispricaju, lijepa priprema.. prvi dan je bilo- trudnoca i porod, drugi dan - dojenje i beba kad dodje doma šta kako.. zanimljivo.

Meni je od zadnjeg tečaja, prije prvog poroda, najupečatljivija rečenica da treba zatvoriti oči kod poroda jer u protivnom pucaju kapilare. Na porodu se nisam toga sjetila, ni disanja... ničeg! 😋

🤞❤️🙏

Boa35
    11. Studeni 2019. 19:34

Chappie

Vjerujem da je tečaj koristan, pogotovo nama koje ćemo se prvi put susresti s bebama 🥰 
    Znate li jel ima u zg nešto privatno što je navečer, tipa iza 17h? I muž i ja radimo i ne možemo nikako od 16h biti na tečaju.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.