Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    11. Studeni 2019. 15:17

Bravo za nalaz Skoljka!

Vagat se uvijek ujutro😉 navecer smo uvijek teze bar za 1.5kg

MiniMe01
    11. Studeni 2019. 15:24

Karla89

Ne razumijem zašto su tako škrti na tim brisevima..oke, na papu imamo pravo jednom godišnje preko hzzzoa, ali mislim da briseve nemaju ograničeno.. i meni je moj soc gin rekao kao da ne treba..ali je mpo dr inzistirala i onda mi je napravio, a tražila je zato jer sam nakon kiretaže početkom god pokupila ureaplazmu.. no, evo sad su uredni, sve je ok.
    Cure koje još radite, mislite li skroz do onih 45dana prije poroda raditi ili malo ranije otvoriti komplikacije?
    Na svakom pregledu mi se gin čudi što ne želim ići doma i odmarati, komentirao je da sam jedna od rijetkih koja to odbija..al glupo mi ići doma i sjedit, ako se ok osjećam i s bebom je sve u redu..još k tome moja plaća je duplo veća od primanja na komplikacijama..

Karla, upravo i ja tako mislim raditi, do nekih 45 dana prije poroda.. kad je tek pocela trudnoca, bila sam uplasena jer nisam znala do kada cu moci raditi, kakvi su simptomi, ali evo ja se i dalje osjecam odlicno. Mislim posao mi je pred kompom pa sjedim vecinu vremena, ali nemam jos nikavih problema s ledjima tako da samo neka se tako nastavi.. Meni je isto bezveze sjediti doma jer je sve u redu, vrijeme brze prolazi, medju drustvom sam i nije posao naporan. A druga stvar takodjer, placa mi je duplo veca nego primanja koja bi imala, tako da nije na odmet skupljati novce, da ne boli glava kasnije 

MiniMe01
    11. Studeni 2019. 15:38

Karla89

💙✨🤴🏻✨💙

Jutro curke! Kako ste spavale? Ja sam jucer cijeli dan nesto cistila po kuci, posteljine mjenjala, pa oko robe, prala, susila, peglala, na vecer sam bila bas umorna tako da sam super odspavala. Maloprije se probudila, i maleni me lupka, a tako vec par jutri, i bas mi je slatko to, nekako se bolje osjecam kad ga osjetim odmah ujutro 😊, a sad se idem izvagat 🙈

Jutroo!
    Evo ja već na poslu.. jeeedva se digla danas iz kreveta..skoro sam ostala doma..baš mi se nije išlo..
    I moja bebolina se stalno javlja.. navečer je najaktivnija, kad legnem na kauč.. jučer me opalila da sam vrisnula i splašila se.. još se uvijek nisam navikla na to ali to su bili do sada lagani udarci, nježni.. sad je i mužu super stalno bi držao ruku na trbuhu da je osjeti..
    A kile.. ajme.. ja sam +4,5kg.. al izgleda da mi je sve u trbuhu..nisam dobila ni guzice ni bokove, tak da ne znam..
    za dva-tri tj moram ići OGTT raditi.. rekao mi je dr da me nebi uopće slao, jer kao se ne debljam jako, ali da u bolnici traže taj nalaz, pa nek odem..

Jaoo isto nikako se natjerati na posao, dosla pred ured i mislim si ma ja bi doma :D onda ti padne napamet zasto ne iskoristiti trudnicke simptome tipa lose mi je pa ne doci na posao  al me onda pere griznja savjesti hahha 

Meni je malena isto najaktivnije navecer, bas me iznenadi koliko ucestalo osjetim navecer, i intenzitetom na koji jos nisam navikla, bas se iznenadim 

Jao karla ja sam svuda dobila hahaha od sisa trbuha, bokova do guzice svuda se rasporedilo, i pokusavam manje slatkog jesti 

MiniMe01
    11. Studeni 2019. 15:40

💙✨🤴🏻✨💙

Zene na +7 sam 🙈, ja ne znamn od kud, uopce se ne prejedam, jedem normalan dorucak i rucak (oko 16h), izmedju voce, al ovih dana sam cokoladice dosta jela, sigurno se to odrazilo, a i voce deblja🤷🏻‍♀️, a pojedem na vecer ponekad cokolino, al to sam uvijek radila, bas jedem kao i uvijek nista vise, nema sanse da je u stomaku vec toliko kila jer mi nije bas velik

Sta reci, ja isto zadnjih par dana slatko tamanim, pogotovo vikendom.. kako radim, imam neku rutinu i rezim kako i kad sta pojedem al za vikend haj lajf kaj se nadje  kaze dragi sinoc ajmo napraviti nesto zdravije, nareze narance, banane i jabuka i smiksa sa sladoledom, i nista pred tv i papaj 

ali da, nije ni meni nesto trbuh pretjerano velik, ali se vjerojatno rasporedilo od sisa, do guzice svuda 

Vaki
    11. Studeni 2019. 15:46

TatjanaB se preselila u Tursku i izbrisala profil pa sam je maknula s liste. Druge cure sam ostavila iako se ne javljaju...
    Ja sam 4,5 kg u plusu, a nije mi isto jasno od kud jer malo jedem zbog mučnina. Npr. ujutro pojedem integralno pecivo, za ručak samo salatu jer mi od kuhanja pozli. Za večeru jabuku ili mandarine i to je to. Pijem jako malo tekućine jer mi se od svega bljuje. Popijem jedan čaj i 3 dcl vode. Zato mi je tlak u banani. Doktor veli da normalno dobivam na kilaži i da ne trebam više jesti, a ja brinem zbog bebe.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    11. Studeni 2019. 15:55

Vaki

TatjanaB se preselila u Tursku i izbrisala profil pa sam je maknula s liste. Druge cure sam ostavila iako se ne javljaju…
    Ja sam 4,5 kg u plusu, a nije mi isto jasno od kud jer malo jedem zbog mučnina. Npr. ujutro pojedem integralno pecivo, za ručak samo salatu jer mi od kuhanja pozli. Za večeru jabuku ili mandarine i to je to. Pijem jako malo tekućine jer mi se od svega bljuje. Popijem jedan čaj i 3 dcl vode. Zato mi je tlak u banani. Doktor veli da normalno dobivam na kilaži i da ne trebam više jesti, a ja brinem zbog bebe.

Ma pobrisi sve koje se nejavljaju dugo🤷🏻‍♀️, dugacak spisak kao neboder a nijedna se nejavlja samo se prijavile 🤷🏻‍♀️.
    Ma niti ja nepijem dovoljno tekucine, mozda ukupno litru dnevno kad sve saberem i cijelom danu. A grudi stoje kakve su i bile, nemicu se, sve se mislim dal onda postoji mogucnost da necu niti mlijeka imati 🤷🏻‍♀️

Jahanara
    11. Studeni 2019. 16:08

Nije velicina povezana sa mlijekom. Meni su recimo buknule tek kad je mlijeko krenulo. Do tada za broj se povecale ako.

Sad malo primjetim da su narasle, al nista posebno jer sam jos uvijek u starim grudnjacima.

Sto se tice tekucine, pijem i preko 2 litre dnevno samo vode plus sto kroz hranu ili kavu, caj unesem. 

Dok se doji, bitan je unos tekucine, i tada bi trebalo bas dosta piti zbog proizvodnje mlijeka.

Vaki
    11. Studeni 2019. 16:13

Jahanara - valjda će proći mučnine dok rodim pa ću sigurno unositi više tekućine.
    Prvog sam dojila jakooo dugo, sve me sram reći do kada. 
    Meni su se grudi jako povećale. Od 85 B na 95 B, suprug je žalostan jer nema pristup... 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lilypie
    11. Studeni 2019. 16:25

Melorrine tlak mi je sasvim normalan a urin je uredan.
    Po doktoru, nema razloga za brigu a vidjet ćemo. Dvije bebe, dvije vrećice... moram sigurno imati vise od trudnice koja nosi jednu bebu... valjda 😁
    Skoljka meni je pregled uvijek navečer zato me i vagaju tad 😊

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Jahanara
    11. Studeni 2019. 16:33

Vaki jel tebi i u prvoj trudnoci bilo tako muka kao sada? Mozda sam vec i pitala, trudnicki mozak🙈

A ovo za unos tekucine dok se doji mi je patronazna rekla i drzala se ja toga bome.

Lilypie, bome ja ne idem na vagu ako imam pregled popodne😅 izvazem se ujutro kod kuce pa kazem sestri. 
    Kod tebe je i normalno da ces dobiti vise s obzirom na dvije bebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.