Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    10. Studeni 2019. 14:53

*štrikati ☺

Tina1803
    10. Studeni 2019. 15:16

MickeyMouse

Tina1803 ja sam naucila steikati 😂 kad vise nisam mogla gledat tv i knjige citat ja uzela igle i vunu i strikala - dekicu za bebu i one trakice za glavu.

Super ideja! Bacam se na proučavanje tutoriala💪
    Zbog čega si ti bila na mirovanju? Ja imam šav serklaže.

skoljka
    10. Studeni 2019. 15:31

Vaki

💙✨🤴🏻✨💙

Vaki

U prvoj sam trudnoći radila do kraja, 28 dana prije poroda. Sad isto tako planiram jer je sve o. k. Još uvijek mi je muka, ali ujutro nekako izduram na poslu. Mučnine su mi najčešće od 14h pa na dalje. Ako mi bude teško onda ću ranije, vidjet ću još…

Sjetila sam te se prije par dana. Razgovaram sa jednom poznanicom, trudna, i veli u prvoj trudnoci se jako napatila sa mucninama. Ustanovila da je od prenatalnih tableta, mijenjala je nekoliko vrsta dok nije nasla koje joj odgovaraju, pa sam pomislila da je mozda i tebi do tableta, kad se pocnu razgradjivati stvaraju ti mucninu, mozda 🤷🏻‍♀️

Vidiš, nisam uopće pomislila na to. Od početka pijem Novalac. Baš ću kupiti neke druge da vidim, nemam što izgubiti.

Pitaj u ljekarnoj jel imaju testere, mozda i imaju 🤷🏻‍♀️

• meddleO407
    10. Studeni 2019. 15:38

Cure, sanjala sam nešto smiješno: na nekakvom sam slavlju i sjedim za stolom na kojem nema čega nema. I ja jedem i jedem, ne mogu se najesti. Na kraju još osobi koja je sjedila kraj mene uzmem iz tanjura komad kruha. 
    Ima li još takvih gladuša, dobila tri kile u mjesec dana a kakti na dijeti 

brankica09
    10. Studeni 2019. 16:19

Jahanara

Jutro svima!

Kako ste jutros?

Meni je nesto lose, mukica neka…al mislim da mi je to od vitamina, zeljeza… tako mi je vec par dana cim popijem nesto od tog krece mukica, a nisu me smetali do sada.

Sto se tice pape, radila sam je u 3.mj i bila je uredna, tako da je rekao da nema potrebe ponavljati. Briseve mi nije spominjao, tako da ne znam kad cemo ih raditi.

Kupila sam prije par dana dvoje traperice sa gumom umijesto kopcanja, preporodila sam se. Kao tajice su. 😊

Gdje si kupila 👖 trapke 🤰? 🤗

Jahanara
    10. Studeni 2019. 16:50

U pepcu. Nisu trudnicke, vec imaju gore gumu kao tajice. Smjesna cijena, jedne 50kn, druge 35.

Fever
    10. Studeni 2019. 16:56

Ja sam na ovom pregledu sa 13+4 prije tj dana imala pola kg manje nego na pocetku trudnoce.
    Jedem koliko mogu, nemam apetita ali nisam gladna nikada, malo pojacavam sad u drugom tromjesecju, jedem do sita i onda jos malo😂
    Dorucak skoro svaki dan zobene s hladnim mlijekom, malo badema i neka vocka, rucak obavezno neko meso uz rizu/krumpir +salata obavezno, vecera sta uhvatim, i voce kad kod prolazim kraj kosare🤣
    Vode oko 2 L
    Imala problema sa stolicom, dr mi rekla da svakako uvedem magnezij, od kad sam ga uvela i to se reguliralo.

Nego, mene zanima, kad ste/ planirate kupiti krevetic, imam priliku kupiti rabljeni sad u 12 mj od kolegice, taman cu biti u 20tt, nije rano? Super mi je prilika jer je onaj 4 u 1 sto se razvlaci a ne trazi puno

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    10. Studeni 2019. 17:15

Tina1803

MickeyMouse

Tina1803 ja sam naucila steikati 😂 kad vise nisam mogla gledat tv i knjige citat ja uzela igle i vunu i strikala - dekicu za bebu i one trakice za glavu.

Super ideja! Bacam se na proučavanje tutoriala💪
    Zbog čega si ti bila na mirovanju? Ja imam šav serklaže.

Jedan dan sam imala bas jake bolove i zavrsila na hitnoj - sve je bilo okej ali moj ginic koji je svaki put ispitivao jel idem na mirovanje je jedva docekao i sprasio me na komplikacije i posteno uplasio (prva trudnoca pa nisam imala iskustva) tako da sam ostatak provela u mirovanju i setnjama tu i tamo.
    Fever mislim da nije rano, ja sam svoj dobila isto tako ranije, pa sam ga spremila tako slozenog na tavan i raspakirala dva-tri tjedna prije termina. Tako je bilo i s kolicima. 

skoljka
    10. Studeni 2019. 19:24

Fever

Ja sam na ovom pregledu sa 13+4 prije tj dana imala pola kg manje nego na pocetku trudnoce.
    Jedem koliko mogu, nemam apetita ali nisam gladna nikada, malo pojacavam sad u drugom tromjesecju, jedem do sita i onda jos malo😂
    Dorucak skoro svaki dan zobene s hladnim mlijekom, malo badema i neka vocka, rucak obavezno neko meso uz rizu/krumpir +salata obavezno, vecera sta uhvatim, i voce kad kod prolazim kraj kosare🤣
    Vode oko 2 L
    Imala problema sa stolicom, dr mi rekla da svakako uvedem magnezij, od kad sam ga uvela i to se reguliralo.

Nego, mene zanima, kad ste/ planirate kupiti krevetic, imam priliku kupiti rabljeni sad u 12 mj od kolegice, taman cu biti u 20tt, nije rano? Super mi je prilika jer je onaj 4 u 1 sto se razvlaci a ne trazi puno

Pa do tad ces odraditi anomaly i uci ces u drugu polovicu, tako da mislim da nije rano. Ja sam vec prije dva tjedna kupila kolica isto polovna al doslovno nova i bilo mi je zao propustiti jer mi je cijena bila super a nova takva bi platila oko 10000kn. Ali jos nisu kod mene, moram po njih u Nizozemsku, al gore cu kupiti i sobicu, planirala sam krajem tjedna gore, al ipak cu mozda krajem mjeseca. Neznam samo od kad nam je zabranjeno ici na duzi put automobilom 🤷🏻‍♀️, znam da avijonom se nesmije zadnja dva mjeseca radi pritiska

sagi
    10. Studeni 2019. 19:45

Moj je plan bio raditi do kraja, tj onih 45 dana plus desetak dana godišnjeg. 
    Iako razmišljam da uzmem komplikacije još mjesec prije pa bi to bio kraj 2.mj, vidjet ću još.
    Prošli tjedan me baš uhvatila jaka bol u donjem dijelu leđa, mislim cijeli dan sjedim za računalom na poslu, nije čudo. Al ovo mi je dosad najgore, nisam niš mogla. 
    Da mi nije velka razlika u odnosu na plaću otišla bi odmah na komplikacije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.