Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    09. Studeni 2019. 15:16

Sheena i papu i briseve sam radila u sklopu pripreme za MPO postupak a navodno se u trudnoći ponavljaju. 
    Struka se slaže da bi trebalo na početku trudnoće uraditi briseve. Ti si već napravila a meni će tek sad jer sam kratko prije trudnoće radila.
    Skoljka svaki ginekolog po svome. Moj je prilično oprezan i do sad nije htio raditi ali s obzirom na to da zadnje tjedne sve protječe ok, smatra da bi trebalo provjeriti briseve jer bakterija može biti kobna.
    Na zadnjim brisevima nisam imala npr nikakvih simptoma ni iscjedka a imala sam stafilokok i morala sam piti antibiotike.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    09. Studeni 2019. 15:18

A zaboravila sam napisati da sam prije tih briseva na dva mjeseca radila prethodne jer je MPO doktor inzistirao na novim brisevima za svaki postupak i bili su uredni a kod sljedećih imala bakteriju 🤷🏻‍♀️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    09. Studeni 2019. 15:51

I ja sam imala hrpu bakterija nakon operacije, taman jednu rijesim pojavi se druga i tako mjesecima neznamnkoju nisam imala, onda se sve tako odugovlacilo od 9og do 5og mjeseca, i na kraju je napokon sve bilo uredno pa sam odradila i taj bris endometrija pa smo krenuli u postupak. Jedino stalno trazi da joj ponavljam ks i uk, ko zna mozda u nekom periodu kaze da treba papa i brisevi. 

sagi
    09. Studeni 2019. 17:26

Da, svako po svom. 
    Meni će prve briseve raditi u 12.mj, dakle sa 16t. A donijela sam mu nalaze papa testa iz 3 mj. pa je reko s obzirom da je sve bilo uredno, nema potrebe da radimo opet. 

Lemon
    09. Studeni 2019. 21:22

lorina_02

Jako mi je žao zbog ovoga što trenutno prolaziš :( suosjećam s tobom jer sam prije par mjeseci i sama prolazila kroz isto. Inducirani pobačaj u 19.tt zbog turnerovog sindroma i nakupljanja vode u bebinom tijelu. Ne mogu ti reči nijednu riječ utjehe, jer znam da je za tebe sad nema. Mogu ti samo reči da smo sve mi lavice i da ćemo proći kroz sve što život stavi pred nas. Drži se. <3

Jeste li radili kariogram, je li slučajno tako bilo ili? Zao mi je što to bilo tko mora prolaziti jer to takav trag ostavi na ženi iako preživimo

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jahanara
    10. Studeni 2019. 09:28

Jutro svima!

Kako ste jutros?

Meni je nesto lose, mukica neka...al mislim da mi je to od vitamina, zeljeza... tako mi je vec par dana cim popijem nesto od tog krece mukica, a nisu me smetali do sada.

Sto se tice pape, radila sam je u 3.mj i bila je uredna, tako da je rekao da nema potrebe ponavljati. Briseve mi nije spominjao, tako da ne znam kad cemo ih raditi. 

Kupila sam prije par dana  dvoje traperice sa gumom umijesto kopcanja, preporodila sam se. Kao tajice su. 😊

Boa35
    10. Studeni 2019. 09:30

Ne razumijem zašto su tako škrti na tim brisevima..oke, na papu imamo pravo jednom godišnje preko hzzzoa, ali mislim da briseve nemaju ograničeno.. i meni je moj soc gin rekao kao da ne treba..ali je mpo dr inzistirala i onda mi je napravio, a tražila je zato jer sam nakon kiretaže početkom god pokupila ureaplazmu.. no, evo sad su uredni, sve je ok.
    Cure koje još radite, mislite li skroz do onih 45dana prije poroda raditi ili malo ranije otvoriti komplikacije? 
    Na svakom pregledu mi se gin čudi što ne želim ići doma i odmarati, komentirao je da sam jedna od rijetkih koja to odbija..al glupo mi ići doma i sjedit, ako se ok osjećam i s bebom je sve u redu..još k tome moja plaća je duplo veća od primanja na komplikacijama.. 

MickeyMouse
    10. Studeni 2019. 09:38

Dobro jutro!
    Kod nas kisa tak da nismo obavili jutarnju setnju. Curka mi je dozvolila da spavam do 7:15 tako da sam se i naspavala 😂 
    Jahanara meni je tako bilo u prvoj trudnoci od prenetala, pa sam ih prestala piti jer sam imala bas mucnine od njih. 
    Papu sam radila u lipnju, ostala trudna u srpnju, za sada mi nije nista spominjao ni PAPU ni briseve. Budem ga bas pitala iduci puta na kontroli (pocetkom prosinca ce biti ali jos ne znam datum).
    Joooj i ja sam u takvim trapericama vec jedno dva tjedna, drugo nista ne mogu nositi, osim tajci. A uglavnom sam u haljinama.

• lorina_02
    10. Studeni 2019. 09:38

Lemon naruceni smo u 1.mjesecu na kariogram.. Navodno se nalazi čekaju i do 2 mjeseca... Da li znate što o tome? 

MickeyMouse
    10. Studeni 2019. 09:41

Karla89 i ja planiram raditi sto duze budem mogla, idealno do 45 dana prije, naravno ako je sve okej s bebom i ja se dobro osjecam. U prvoj trudnoci sam isla na komplikacije sa 24 tjedna trudnoce, i malo sam i lezala u bolnici al se nadam da ovaj put nece biti tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.