Cure nadam se da je curica, doktorica je rekla "mislim da je curica, ali ipak vi nemojte još ništa kupovati
Meddle, drzim ti fige da je curica, tako sam se I ja potajno nadala cijelo vrijeme I imam curicu
Koji je tocno razlog zasto nije sa sigurnoscu vidjela?
Draga Lemon, bas mi je zao ovako nesto cuti, pogotovo u danasnje vrijeme medicine kako cure kazu, gdje se mogu otkriti uzroci a da ne govorim da su prijasnji slucajevi bili takvi.. mozda bi bilo dobro savjete potraziti I izvan lijepe nase, kada puno stvari kod nas ne funkcionira I ne ide kako treba
Nije losa ni opcija jednostavno okrenuti zivot ako ste u mogucnosti, spakirati kofer I otici raditi vani, pa usporedno I vani planirati trudnocu.. mi smo takodjer vani I vec sad tokom pracenja trudnoce vidim koliko kvalitetnije I strucnije rade, iako koristim drzavne besplatne usluge kod njih.
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036
Mini, beba je bila u neodgovarajućem položaju, nekako ledjima okrenuta. Gledale su i ona i specijalizantica haha ali nisu mogle sto posto reći da je. Idući put će potvrditi. Mada ja mislim da je, teško da će sad odnekud pišo izronit
Lemon uzasno mi je zao. Ne znam dal si mozda kontaktirala u Belgiju mozda oni mogu stogod otkriti, ako kod nas ne postoje uvijeti. Bas me rastuzilo to sve i nemam rijeci sto ti rec da te utjesim jer znam da utjehe nema sada. Drzi se i nadam se da ako nista ces naci uzrok ovakvom ishodu. ❤️
Curke evo mene s pregleda.
Sve je super, organi svi razvijeni i uredu.. moj dr nije baš riječit, ali pošto idem kod mpo sljedeći četvrtak na anomaly scan, nije mi se ni dalo ispitivati za detalje.. bitno mi je da je bebica ok..
Tina1803 dobro nam došla!
Držim palčeve da nam se Lemon danas javi s dobrim vijestima!!
Super za pregled, najbitnije je da je sve uredu. Ja sam bila prosli tjedan na anomaly, i sad me ovo sa Lemon tako uzdrmalo da bi najradije opet otisla iako je pregled bio super i sve odgovaralo. Krajem iduceg tjedna idem na put, ja neznam kako cu ako opet ne odem na neki medju pregled, a znam da ce me prat nervoza, nadam se da ce me primiti.
Pozdrav djevojke, upadam da pruzim rijec utjehe za nasu Lemon iako nema rijeci kojima bih to mogla uraditi. . Jako mi je zao 😔 znam da cete naci snagu za daljnje putovanje, budi hrabra kao sto i jesi i vrijeme je prijatelj. Puno srece i kada ti je god tesko obrati nam se, znas da cemo pomoci bar toplom rijeci podrske i potpore🍀❤️
Ostale cure, sretnu i urednu trudnocu!🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav mamice, moze jedno pitanje? U kojem tjednu ste saznale spol? 😊😊
Cure oprostite sto upadam ko padobranac...
Lemon neopisivo mi je zao 😞, nadam se da ces pronaći neku unutarnju hrabrost i snagu da izdržiš ovo sve. Stvarno ne mogu riječima opisati koliko sam tužna 🥺
Drži se ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji