Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    08. Studeni 2019. 13:53

Lemon - ne mogu suzdržati suze. Užasno me potresla ova vijest, ne mogu uopće zamisliti kako ti je... Još i osjetiš malo zlato. 😥 Stvarno ponekad život nije pravedan. Drži se mila! ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Sheena
    08. Studeni 2019. 13:55

Lemon, nemam rijeci, suze idu dok citam, ne mogu ni zamisliti kako ti je😔 Nadam se da ce sva ta komisija napokon dokuciti u cemu je problem, jednostavno nije humano da to moras prozivljavati. Drzi se draga❤

• meddleO407
    08. Studeni 2019. 13:56

Strašno.  Drži se draga♥️

Fever
    08. Studeni 2019. 14:00

Strasno mi je zao😢

It’s a baby boy💙

sagi
    08. Studeni 2019. 14:03

Cure s dobrim pregledima, bravo. 

Lemon, jako mi je žao. Ne mogu vjerovat da današnja medicina nije u stanju vidjeti prije ako već ne može spriječiti. Nadam se da će barem uspjeti naći nešto što će ti pomoći u daljnjim pokušajima. ❤️

MickeyMouse
    08. Studeni 2019. 14:06

Lemon danas stalno ulazim u forum nadajuci se dobrim vijestima od tebe. 😢 jako mi je zao.

skoljka
    08. Studeni 2019. 14:22

Lemon

Hvala svima, posebno mojim curama sa mpo, teško je jako,moj dečko me počeo lupati, voljet ću ga i maziti do zadnjega, nije on kriv a nisam ni ja a patit ćemo oboje, samo ne znam zašto opet i do kad a nisam još spremna odustati a ne vidim za sad rješenje.

Eee moja draga, ovo je neizmjerna tuga,suze liju ko rijeka, a sjecam se kad si otisla u Belgiju koliko sam se radovala. U jednom postu sam ga nazvala mali Belgijanac 💙, toliko sam bila sretna sto je uspjelo.
    Mazi ga, i voli, naravno da niste krivii niti jedno. Tugu ti nitko nemoze ublaziti, grlim te do neba draga i drzi se koliko mozes, javi nam se. Iskreno se nadam da ce otkriti zasto se to desava i ponavlja, neznam jel ti ostao smrzlic, i da li ga ima smisla vracati da se ne bi ponovilo i dali to mogu otkriti. ❤️😔

Tina1803
    08. Studeni 2019. 15:13

Draga Lemon,
    pročitala sam tvoju priču, nova sam tu pa još sve "vatam". 
    Nažalost, imam iskustvo što se tiče gubitka bebe. Ja sam u 24.tjednu morala na porod znajući da beba neće preživjeti. 
    Takvo iskustvo te promijeni, u srži. Ostaneš ista osoba ali nekako je sve drugačije. 
    Željela sam ti samo reći da odboluješ to na svoj način. Samo je jedan ispravan način žalovanja-a to je tvoj. Vrišti, plači, šuti, pričaj, budi sama, budi s nekim, moli, psuj...što god tebi treba sada. Sve ostalo može čekati. 
    I znam da je ona uzrečica "vrijeme lijeci sve rane" klišej ali vrijeme pomaže. Vrijeme neće izbrisati tvoju bol ali će je smanjiti. 
    I obzirom na sve sto si prošla-vidim da si jaka. Sve smo mi žene jake. I svašta preživimo. Doći će dan kada ćeš primiti svoju bebu u naručje i doći će dan kada ćeš biti sretna opet.
    Drži se! 

Lilypie
    08. Studeni 2019. 15:32

Draga Lemon, nemam rijeci utjehe samo ti šaljem virtualni zagrljaj. Pretužna sam zbog tebe i nadala sam se do zadnjeg momenta da je ipak greška u pitanju.
    Drži se koliko možeš i nadam se da će bol ipak s vremenom popustiti. Čuvaj se ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Jahanara
    08. Studeni 2019. 15:41

Jako mi je zao Lemon. Nemam rijeci koje bi te utjesile... nadam se da ce se otkriti razlog zasto do tog dolazi i zasto se ponovilo. Drzi se i cuvaj se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.