Karla cestitam na dobrom pregledu😃
Mislim da danas svi iscekujemo Lemon i da se svi nadamo da ce se javiti sa dobrim vjestima, da je ipak bila pogreska🙏🙏
Karla cestitam!
I ja stalno refresham stranicu cekam dobre vijesti od Lemon
It’s a baby boy💙
Cure nadam se da je curica, doktorica je rekla "mislim da je curica, ali ipak vi nemojte još ništa kupovati"
Hvala svim curama koje su mi poželile dobrodošlicu 😊 kada su vama termini? Kako napreduje trudnoća?
Ja sam "prikovana" za krevet i samo želim doći do 35.tjedna da mogu odahnuti. Mama i muž mi sve rade.
Prva trudnoća, 2017.godine, završila je u 24.tjednu trudnoće prijevremenim porodom i beba nije preživila.
Zato ovu trudnocu dodatno prate i paze i stavili su šav serklaže. U prošloj nisu.
Moja bebica je super, zdrava i velika ali moj cerviks je problem.
Jeli se itko susretao sa sličnim problemom?
Nove cure dobrodosle,zelim vam lijepu i uspjesnu trudnocu!
Mrvicak,bas mi je drago radi tebe! Cestitam!
Sve curke koje su bile na pregledima,super za dobre nalaze. Cini mi se da 2 curice dolaze? Nemogu pamtit.
Tina,moj termin 15.4,ja nisam bila u situaciji slicnoj tvojoj..pa nemogu dijelit iskustva.
Lemon se nije javila jos?
Cure evo da se javim, jako sam dugo čekala, ja se nisam ni nadala jer izgledao mi je doktor sigurno i evo potvrđeno je, mozak se nije razvio do kraja kako treba i više ni neće, rekao je da se stvarno to na prvu može predvidjeti i rano je za takve stvari da se vidi na mini an. Potpisali smo suglasnost za prekid kao i oni, mora proći komisija ali u ponedjeljak idem u bolnicu i na prekid trudnoće. Dat će sve od sebe da probaju naći uzrok jer to nam je jedini spas inače ne vidim kako dalje kad nema ništa što današnja medicina nudi a da nisam napravila.
Hvala svima, posebno mojim curama sa mpo, teško je jako,moj dečko me počeo lupati, voljet ću ga i maziti do zadnjega, nije on kriv a nisam ni ja a patit ćemo oboje, samo ne znam zašto opet i do kad a nisam još spremna odustati a ne vidim za sad rješenje.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Htjela sam napisati da se lako može ne vidjeti ranije
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure evo da se javim, jako sam dugo čekala, ja se nisam ni nadala jer izgledao mi je doktor sigurno i evo potvrđeno je, mozak se nije razvio do kraja kako treba i više ni neće, rekao je da se stvarno to na prvu može predvidjeti i rano je za takve stvari da se vidi na mini an. Potpisali smo suglasnost za prekid kao i oni, mora proći komisija ali u ponedjeljak idem u bolnicu i na prekid trudnoće. Dat će sve od sebe da probaju naći uzrok jer to nam je jedini spas inače ne vidim kako dalje kad nema ništa što današnja medicina nudi a da nisam napravila.
Hvala svima, posebno mojim curama sa mpo, teško je jako,moj dečko me počeo lupati, voljet ću ga i maziti do zadnjega, nije on kriv a nisam ni ja a patit ćemo oboje, samo ne znam zašto opet i do kad a nisam još spremna odustati a ne vidim za sad rješenje.
Čitam i suze mi teku.. ne mogu vjerovati.. a ni zamisliti što prolaziš.. budi hrabra i stvarno se nadam da ćete pronaći uzrok problemu i riješit ga!
Imala sam spontani u 9tjednu.. i teško mi je bilo.. ne mogu ni zamisliti kako je to prolaziti ovako kasno u tim tjednima.. još i kad osjetiš malenog.. prestrašno!
Sve smo tu uz tebe! Javljaj nam se.. sretno!
Draga Lemon ne postoji rijec sigurno da te utjesimo...
Ali znaj da smo tu i da mislimo na tebe...😔
AkoBgda samo da se nade uzrok i da sljedeca bude uspjesna
Ja nisam upratila izvini ali sta se desilo s prvom teudnocom koju si imala?I sta su ti rekli dokt
Draga,jako mi je zao,nemam rijeci utjehe za tebe,a vjerujem da ih i nema u ovom trenutku. Budi snazna,i hrabra. Sigurna sam da ces doci do uzroka,rijesiti sve,i docekati to da i ti drzis jednu bebicu u svojim rukama. Saljem ti jedan veliki zagrljaj!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji