Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    08. Studeni 2019. 11:15

Karla  cestitam na dobrom pregledu😃

Mislim da danas svi iscekujemo  Lemon i da se svi nadamo da ce se javiti sa dobrim vjestima, da je ipak bila pogreska🙏🙏

Fever
    08. Studeni 2019. 11:22

Karla cestitam!
    I ja stalno refresham stranicu cekam dobre vijesti od Lemon

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    08. Studeni 2019. 11:50

Cure nadam se da je curica, doktorica je rekla "mislim da je curica, ali ipak vi nemojte još ništa kupovati" 

Tina1803
    08. Studeni 2019. 12:02

Hvala svim curama koje su mi poželile dobrodošlicu 😊 kada su vama termini? Kako napreduje trudnoća? 

Ja sam "prikovana" za krevet i samo želim doći do 35.tjedna da mogu odahnuti. Mama i muž mi sve rade. 
    Prva trudnoća, 2017.godine, završila je u 24.tjednu trudnoće prijevremenim porodom i beba nije preživila.
    Zato ovu trudnocu dodatno prate i paze i stavili su šav serklaže. U prošloj nisu.
    Moja bebica je super, zdrava i velika ali moj cerviks je problem.

Jeli se itko susretao sa sličnim problemom? 

Maja 3
    08. Studeni 2019. 13:20

Nove cure dobrodosle,zelim vam lijepu i uspjesnu trudnocu!
    Mrvicak,bas mi je drago radi tebe! Cestitam! 
    Sve curke koje su bile na pregledima,super za dobre nalaze. Cini mi se da 2 curice dolaze? Nemogu pamtit.
    Tina,moj termin 15.4,ja nisam bila u situaciji slicnoj tvojoj..pa nemogu dijelit iskustva.
    Lemon se nije javila jos?

Lemon
    08. Studeni 2019. 13:35

Cure evo da se javim, jako sam dugo čekala, ja se nisam ni nadala jer izgledao mi je doktor sigurno i evo potvrđeno je, mozak se nije razvio do kraja kako treba i više ni neće, rekao je da se stvarno to na prvu može predvidjeti i rano je za takve stvari da se vidi na mini an. Potpisali smo suglasnost za prekid kao i oni, mora proći komisija ali u ponedjeljak idem u bolnicu i na prekid trudnoće. Dat će sve od sebe da probaju naći uzrok jer to nam je jedini spas inače ne vidim kako dalje kad nema ništa što današnja medicina nudi a da nisam napravila.
    Hvala svima, posebno mojim curama sa mpo, teško je jako,moj dečko me počeo lupati, voljet ću ga i maziti do zadnjega, nije on kriv a nisam ni ja a patit ćemo oboje, samo ne znam zašto opet i do kad a nisam još spremna odustati a ne vidim za sad rješenje. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    08. Studeni 2019. 13:43

Htjela sam napisati da se lako može ne vidjeti ranije 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    08. Studeni 2019. 13:44

Lemon

Cure evo da se javim, jako sam dugo čekala, ja se nisam ni nadala jer izgledao mi je doktor sigurno i evo potvrđeno je, mozak se nije razvio do kraja kako treba i više ni neće, rekao je da se stvarno to na prvu može predvidjeti i rano je za takve stvari da se vidi na mini an. Potpisali smo suglasnost za prekid kao i oni, mora proći komisija ali u ponedjeljak idem u bolnicu i na prekid trudnoće. Dat će sve od sebe da probaju naći uzrok jer to nam je jedini spas inače ne vidim kako dalje kad nema ništa što današnja medicina nudi a da nisam napravila.
    Hvala svima, posebno mojim curama sa mpo, teško je jako,moj dečko me počeo lupati, voljet ću ga i maziti do zadnjega, nije on kriv a nisam ni ja a patit ćemo oboje, samo ne znam zašto opet i do kad a nisam još spremna odustati a ne vidim za sad rješenje.

Čitam i suze mi teku.. ne mogu vjerovati.. a ni zamisliti što prolaziš.. budi hrabra i stvarno se nadam da ćete pronaći uzrok problemu i riješit ga!
    Imala sam spontani u 9tjednu.. i teško mi je bilo.. ne mogu ni zamisliti kako je to prolaziti ovako kasno u tim tjednima.. još i kad osjetiš malenog.. prestrašno!
    Sve smo tu uz tebe! Javljaj nam se.. sretno!

• Elenicaa20
    08. Studeni 2019. 13:48

Draga Lemon ne postoji rijec sigurno da te utjesimo...
    Ali znaj da smo tu i da mislimo na tebe...😔
    AkoBgda samo da se nade uzrok i da sljedeca bude uspjesna 
    Ja nisam upratila izvini ali sta se desilo s prvom teudnocom koju si imala?I sta su ti rekli dokt

Maja 3
    08. Studeni 2019. 13:49

Lemon

Draga,jako mi je zao,nemam rijeci utjehe za tebe,a vjerujem da ih i nema u ovom trenutku. Budi snazna,i hrabra. Sigurna sam da ces doci do uzroka,rijesiti sve,i docekati to da i ti drzis jednu bebicu u svojim rukama. Saljem ti jedan veliki zagrljaj!😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.