Grizli ja sam inace Skoljka, imala sam mali problemcic sa postavkama pa sad nemogu neko vrijeme iapraviti ime
Curke moram uletiti malo kod vas, ali kad sam cula za našu Lemon, morala sam...
Draga moja, neopisivo mi je zao i nemam dovljno rijeci utjehe na to sto prozivljavas jer znam koliko si se trudila, mucila i bila hrabra da bi doslo do trudnoce. Najiskrenije se nadam da je netko negdje fulao i da te danas ocekuje bolji scenarij. Doslovce znam kako ti je😔😢... Meni jedino ne drzi vodu da je trenutna dijagnoza uz sve silne preventivne pretrage i preglede. Tako da ja jos uvijek ne gubim nadu i ocekujem cudo sa naglim preokretom u postavljanju dijagnoze na sv.Duhu! Sve smo uz tebe! ❤❤❤
Ostalim curkama zelim srecu i skolsku trudnocu do kraja!
Jutro cure, evo ja obavila pregled.
Sve je ok, beba živahna kao obično, ima oko 400 grama, sve se lijepo razvija
Iii izgleda da nam stiže curica, 90 posto je sigurna, ali mislim da je to-to !
Meedle nadam se da ce biti 100% da ne bude kao mojoj s posla, curica curica garant i dr kaze u osmom mj trudnice ( frendica sve kupila) jaoooo ipak je decko🙈
Nego, evo moje slicice, priznajte da se ne moze masit spol🙈🤣🤪https://ibb.co/K5Qv9Lh
It’s a baby boy💙
Tina dobro nam dosla, urednu trudnocu ti zelim i lijepo druzenje , pa blizu smo sa terminom.
Ellae svakako za to curenje tecnosti napomeni dr. pa da te vaginalno pregleda uzv, pa provjeri jel cerviks dobro zatvoren, nikad se nezna sto moze biti, treba sto prije reagirati na svaku sumnju. Meni se desavalo da mi bas jako iscuri,al kod mene je mokraca mada nikad nebi rekla da je mokraca. Beba mi je bas nisko i sve mi se cini da cu biti niskonoseca, uvjek je osjetim jako nisko, al ja ne odmaram dovoljno, uvijek nesto radim, puno saginjanja i svasta, pa sam citala da bi trebala cesce podizati noge dok lezim da bebu tjeram da ide prema gore, jer mi bas sjedi na mjehuru.
Jahanara drzim fige da nalaz bude uredan i sve bude kako spada.
Fever super za pregled, vidi se pisa iz aviona :), kao i kod mog, nemozes je fulat
Medleo ma bravo za pregled, samo nek je sve uredu, stigne ti na iducem pregledu potvrditi jel curka
Curke moram uletiti malo kod vas, ali kad sam cula za našuLemon, morala sam…
Draga moja, neopisivo mi je zao i nemam dovljno rijeci utjehe na to sto prozivljavas jer znam koliko si se trudila, mucila i bila hrabra da bi doslo do trudnoce. Najiskrenije se nadam da je netko negdje fulao i da te danas ocekuje bolji scenarij. Doslovce znam kako ti je😔😢… Meni jedino ne drzi vodu da je trenutna dijagnoza uz sve silne preventivne pretrage i preglede. Tako da ja jos uvijek ne gubim nadu i ocekujem cudo sa naglim preokretom u postavljanju dijagnoze na sv.Duhu! Sve smo uz tebe! ❤❤❤
Ostalim curkama zelim srecu i skolsku trudnocu do kraja!
Zahvaljujem se i tebi na podrsci za nasu Lemon ❤️
Skoljka, meni je dr isto rekla da je sada nisko ali da se podize kako trbuscic raste i da to nije nista cudno.
Moja kolegica je bila niskonoseca cijelu trudnocu, osim cescih odlazaka na wc nije bilo nista drugo, i rodila je u 38tt
It’s a baby boy💙
Lemon, jako mi je zao sto moras to prozivljavati. Drzim fige za cudo. Ako se ne desi, ti si jaka zena i kad tad ces imati svoju bebicu ❤️
Mrvicak, cestitam draga, nema kod vas gubljenja vremena, svaka cast 😘
Sto se mene tice, nema me bas jer sam vise na facebooku, jucer sam bila na pregledu, Judita ima 639g, sve je dobro. Boksa me sve vise i vise, sad je pocela i po noci paradirat. Imam problema sa nesanicom, sa preranim budjenjem, imala sam i tlakove, pulseve svakakve, ali dr kaze da je sve normalno sto se svega toga tice. Tako da mu vjerujem.
🧔39
👧31
Fever bome kod tebe nije bilo mjesta za fulat spol.😉
Kad gledam tvoju sliku, sigurna sam da ni kod mene nije fulano. 😊
Curke evo mene s pregleda.
Sve je super, organi svi razvijeni i uredu.. moj dr nije baš riječit, ali pošto idem kod mpo sljedeći četvrtak na anomaly scan, nije mi se ni dalo ispitivati za detalje.. bitno mi je da je bebica ok..
Tina1803 dobro nam došla!
Držim palčeve da nam se Lemon danas javi s dobrim vijestima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji