Ellae a ne moze uticat na bebicu?
Ja mislim da to svaka trudnica ima
Samo sto nije kod svakog isto
Ellae a ne moze uticat na bebicu?
Ja mislim da to svaka trudnica ima
Samo sto nije kod svakog isto
Valjda ne moze, vjerovatno bi mi rekao doktor, od pocetka zna da imam to, i to na nalazu čovjek vidio, ja se nisam ni žalila. Mislila sam da je uredu 🤷♀️ Bas sam neupucena u sve ovo i zelena ☹️ Da nema ovog foruma pola stvari ne bih znala 😀
Its a boy 💙 A .
Čitam i pratim ali nikako da nesto napisem.
Lemon strasno mi je zao radi toga sto se dogada, jako me potreslo kad sam procitala i stvarno se nadam da je ipak greska i da ce biti uredu!
Mrvicak cestitam na trudnoci! Primijetila sam da si ti otvorila ovu temu i pratila sam kasnije razvoj dogadaja tako da mi je bas drago radi tebe!
Ova dva tri dana sam bas neka pokisla i nisam bas za drustvo, mala mi je prehladena, mucimo se sa nosom, spavanjem i svemu sto prehlada nosi. Razmisljam da kupim inhalator - mozda joj bude bolje. Pa sam izgleda i ja pobrala neku prehladu tak da sam med, limun, caj... E i kupila sam njoj sprej za nos Sinomarin children i pise da mogu i trudnice. Da li ima koja od vas iskustva? Ili da ipak ostanem na obicnoj fizioloskoj ja?
Cure sa dobrim pregledima - cestitam!
Mickey Mouse ja koristim Stetimar, na bazi morske vode je i pise da ne steti
Nego, ja bila privatno danas na mini anomaly, kaze dr musko 100%, tako se lijepo vidi piškan da jedino ak magicno nestane moze bit curka.
Sve u redu s bebom, sve mjere pasu. Pokazala aorte, srce, klijetke, mozak- komore, bubrege, brojali prstiće ma sve....
Idem u 22, tj na veliki anomaly kad se svi organi razviju.
It’s a baby boy💙
Pozdrav svima :) nova sam tu pa ne mogu "prelistati" sva dopisivanja i svačije priče ali bih se voljela priključiti jer moja bebica treba doci 18.03.2020. i lijepo je razmjenjivati iskustva...ima li još koja trudnica koja je sa šavom serklaže na strogom mirovanju i čuvanju trudnoće ili sam ja jedina ovdje? 😕
Cure pozdrav svima i oprostite na upadu, ali jednostavno kad sam procitala da Lemon tipka na spontanima morala sam doc vidit sto se događa. Strasno mi je zao sto to prozivljavas draga Lemon jer znam koliko si prosla do ove trudnoce i iskreno se nadam da je neko negdje gadno pogriješio i da ces sutra imati bolje vijesti za svoju bebu. Drzi se, rasplakalo me to sto sam procitala jer bas mi je krivo da nakon toliko muke ovako zavrsi sve.
Ostale cure sretno svima i da imate sve lijepe i uredne trudnoce do kraja!
Ellae, ne znam sta si mislila da je ako ne plodna? Moze jedino biti da ti je beba blizu mjehura pa da te pritisn e a ti se popiskis. Al kako sam ti rekla, znam da je curama neka "voda" znala izaci al da njje bilo nistaa strasno. Sto se tice bjelog sekreta, normalan je, kao sto je normalno da bude i zuckast i da nestane pa se vrati. Sve dok nema mirisa je ok. Miris obicno upucuje na gljivice. Nije toliko opasno ako n e vucete kroz cijelu trudnocu. Tako do pregleda ne brini. Rjesit ces to!
A forum nam svima dobro dode! I mi smo jedjom bile nove u svemu i zahvaljivale na ovim viserotkinjama koje imaju malo vise informacija 😉.
Mickey Maus, inhalator je super stvar i vrijedi u toa ulozit. Mi imamo inhalator i aspirator u jednom Omron babyduo. Odlican!! Prouci 😉
Super je i difuzor i etericna ulja, s njima mozes svasta kombinirat.
Fizioloska je najblaza otopina vode i soli, silimarin je nesto jaca i namjenjena iskljucivo za nos. Mislim da ne mozes pun o fulati. Uzmi ako ti treba.
Tina, dobro dosla. Zelim ti urednu trudnocu 😉 inakk grupu na faceu i tako su ti dvije curke koje se paze da ne zagrse na serklazi. Ne znam j esu li u prvoj bile. Ako hoces prikljuci se.
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Fever cestitam na pisulincu😃
Tako se nadam da ce mi danas popodne doci nalazi kombiniranog, a ne da cekam iduci tjedan, i da ce sve biti ok. Bas sam napeta.
Jutro, Fever super, uvijek me vaši dobri pregledi i vijesti razvesele i opuste 😊
Jahanara držim fige da dođu danas i vjerujem da će biti dobri 😉
Meni je bio bitniji uzv, nakon njega sam bila puno opuštenija.
Cure pozdrav svima i oprostite na upadu, ali jednostavno kad sam procitala da Lemon tipka naspontanima morala sam doc vidit sto se događa. Strasno mi je zao sto to prozivljavas draga Lemon jer znam koliko si prosla do ove trudnoce i iskreno se nadam da je neko negdje gadno pogriješio i da ces sutra imati bolje vijesti za svoju bebu. Drzi se, rasplakalo me to sto sam procitala jer bas mi je krivo da nakon toliko muke ovako zavrsi sve.
Ostale cure sretno svima i da imate sve lijepe i uredne trudnoce do kraja!
Hvala sto si se javila, svi se molimo za Lemon da je samo greska, jer ovo sto joj se desava je strasno 😔.
Kako si ti, kako napreduje curka, mislim da sam procitala da je kod tebe curka?
Sortiraj odgovore
Najstariji