Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    07. Studeni 2019. 09:18

Lemon draga,tek sad sam procitala sto se izdogadjalo,i neznam kako bi te utjesila uopce. Ja se iskreno nadam da je doktor pogrijesio! Ako sam de kaze da misli da nije pogrijesio..znaci da nije 100%posto siguran. Nada umire zadnja!
    Drzi se!

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2019. 09:21

Mrvicak, cestitam!!! Bas me obradovala ta vijest! Drzim 🤞 da sve bude super ovaj put i da uzivas u ovoj trudnocu. Zasluzila si!! 😉

url=https://lilypie.com]

Ellae
    07. Studeni 2019. 10:02

Lemon baš sam se protresla, jako mi je žao, nadam se da je neka greška i da ce sve biti uredu. Drži se❤️. Mrvica cestitaamm, da sve prodje dobro i da uzivas u trudnoci                                                                                Ja imam pitanje, posto mi je prva trudnoca, a ne mogu docekati ponedjeljak i pregled, malo sam prestrašena. Naime imam problem sa sekretom, dok mi je prosli put dao vaginalete koje sam potrosila, i nestao je mozda sedmicu ili dvije. Juce sam osjetila da iz mene nesto izadje kao menzes kad imam i obilno, mislila sam da sma prokrvarila u tom momentu medju tim, gacice su haos bile mokre samo je tako vodenasto, cudnog mirisa, i bezbojni. Predpostavljam sekret, a ako nije pojma nemam šta je. Posle toga javlja se malo ali bijelo kao prije. Oduvijek imam problem sa tim strah me da nece utjecati na bebu, da li neko ima iskustvo i kako ga se rijesiti? 

Its a boy 💙 A .

MiniMe01
    07. Studeni 2019. 11:27

mrvičak

Žene moje drage, bila sam uvjerena da sam vam javila divnu vijest. Trudna sam opet, 1 ciklus nakon spontanog, Meni inače ne treba nego jedan ciklus za trudnoću (bar je tako bilo ova tri puta). Danas sam kao što vidite i na traci 5+6, na pregledu još nisam bila. Držite mi fige da ovaj put uspije! Šaljem puse svima

Cestitke na trudnoci, I samo pozitivna energija! 

vanush
    07. Studeni 2019. 12:09

Mrvicak cestitam! Kako mi je drago procitati tvoju vijest, sve si nas razveselila 😊 zelim ti svu srecu!

sagi
    07. Studeni 2019. 13:12

Mrvičak čestitam i držim fige da ovaj put sve prođe u redu 🤗
    Elenica bravo. Najbitnije je da je beba dobro, za spol ima vremena 😁

Vrapčić123
    07. Studeni 2019. 17:48

Lemon draga neopisivo mi je žao... 😔😔😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Frau_Mund6
    07. Studeni 2019. 18:41

Ellae

Lemon baš sam se protresla, jako mi je žao, nadam se da je neka greška i da ce sve biti uredu. Drži se❤️. Mrvica cestitaamm, da sve prodje dobro i da uzivas u trudnoci                                        Ja imam pitanje, posto mi je prva trudnoca, a ne mogu docekati ponedjeljak i pregled, malo sam prestrašena. Naime imam problem sa sekretom, dok mi je prosli put dao vaginalete koje sam potrosila, i nestao je mozda sedmicu ili dvije. Juce sam osjetila da iz mene nesto izadje kao menzes kad imam i obilno, mislila sam da sma prokrvarila u tom momentu medju tim, gacice su haos bile mokre samo je tako vodenasto, cudnog mirisa, i bezbojni. Predpostavljam sekret, a ako nije pojma nemam šta je. Posle toga javlja se malo ali bijelo kao prije. Oduvijek imam problem sa tim strah me da nece utjecati na bebu, da li neko ima iskustvo i kako ga se rijesiti?

Ellae, mislim da nema mjesta panici. Prati i ako ne curi stalno, nije plodna voda. Imam dvije frendice kojima je tako tekuce curilo i nisu nikad otkrili sta je. Ali ako je loseg mirisa, spomeni ginekologu u pon, mozda imas neku gljivicu pa ti opet daju vaginalete. 

url=https://lilypie.com]

• Elenicaa20
    07. Studeni 2019. 18:57

De mi recite sta s bijelim pranjem?Ja sam citala da vecina trudnica ima bijelo pranje Da li moze nastetit bebi?Ja ga imam ali ne toliko puno
    Pijem brusnicu stalno 
    Vidjet cu na slj pregledu reci cu joj mada ona zna i rekla mi brusnicu da pijem

Ellae
    07. Studeni 2019. 19:25

Frau_Mund6  danas nema, ali je curkalo mislila sam da je sekret, nije mi ni na pamet palo da moze biti plodna voda,  ne znam kako docekati ponedjeljak i pregled. Hvala ti                                                                 Elenicaa20 ja ga od pocetka imam, doktor je rekao da ne unosim dovoljno tecnosti, sto je i istina i da moze i to biti razlog, sada unosim i opet ga imam.  Dala mi je vaginalete Gynophilus koje sam potrosila.   Ne znam vise sta ciniti s tim 🤷‍♀️

Its a boy 💙 A .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.