Saljem Vam mailani odgovor privatne poliklinike u koju ja idem na mini anomaly sutra i veci oko 20og tj.
Prvi 3D-4D ultrazvuk treba planirati oko 12 tj. trudnoće. Tada se radi "mini anomaly scan" (morfologija ploda, biometrija, nuhalni nabor, nosna kost…). Drugi 3D-4D ultrazvuk treba planirati od otprilike 20-22 tj. U ovim tjednima radi se "kompletan anomaly scan" (detaljan prikaz i analiza morfologije ploda sa biometrijom). Treći 3D-4D ultrazvuk treba planirati od 28-32 tj. trudnoće. U tim tjednima trudnoće najčešće dolazi do zastoja rasta ploda (bilo da se radi o hipertenziji u trudnoći, neprepoznatom dijabetesu ili intoleranciji glukoze, promjenama na posteljici…)
Radi se 3D-4D ultrazvuk uz Collor Doppler ( biometrija, morfologija, količina plodove vode-AFI, zrelost posteljice).
It’s a baby boy💙
Fever hvala na dijeljenju, tako je i meni rečeno- 3 bitna UZV pregleda koja su detaljnija, samo mi nije definirano što se točno gleda kao što je lijepo objašnjeno na ovom mailu. Iako ne volim paničarit, svjesna sam da dok nemam to čudo u rukama, da nisam sigurna sa je sve ok... a ni tad.
A Lemon se divim na pribranosti, teško je to čitati a kamoli proživljavati... Vjerujem da nam
je svima u mislima i molitvama 🙏🏻
Žene moje drage, bila sam uvjerena da sam vam javila divnu vijest. Trudna sam opet, 1 ciklus nakon spontanog, Meni inače ne treba nego jedan ciklus za trudnoću (bar je tako bilo ova tri puta). Danas sam kao što vidite i na traci 5+6, na pregledu još nisam bila. Držite mi fige da ovaj put uspije! Šaljem puse svima
Žene moje drage, bila sam uvjerena da sam vam javila divnu vijest. Trudna sam opet, 1 ciklus nakon spontanog, Meni inače ne treba nego jedan ciklus za trudnoću (bar je tako bilo ova tri puta). Danas sam kao što vidite i na traci 5+6, na pregledu još nisam bila. Držite mi fige da ovaj put uspije! Šaljem puse svima
Čestitam draga!!!
Urednu trudnoću ti želim, vjerujem da će uspjeti ovaj put!!
Mrvicak cestitam, i da ovaj put to bude do kraja uredu i bez komplikacija 🤞
Naravno da nam je Lemon u mislima, nekoliko puta sam se nocas probudila i odmah mi je ona bila u mislima 😔, samo da se dogodi neko cudo i da sve bude uredu
Mrvicak cestitam, i da ovaj put to bude do kraja uredu i bez komplikacija 🤞
Naravno da nam je Lemon u mislima, nekoliko puta sam se nocas probudila i odmah mi je ona bila u mislima 😔, samo da se dogodi neko cudo i da sve bude uredu
Da, užas. Vidjela sam na temi spontani pobačaji, šokirala sam se. Ne može se čovjek ne sekirati kada čuje ovakve stvari. Ona je baš hrabra
Bože, ne znam što mi je. Nisam 5+6, već 4+6.
mrvičak Cestitam da sve bude uredu akobogda😊😊
Javiii nam kad obavis pregled
Ja sam sad dosla sa svog zene 16 tjedan sve uredu hvala Bogu
Bebica rasteeee al ne vidi se jos sta je jer je beba na stomak okrenuta
Cekamo sljedeci pregled za mjesec nadam se da cemo saznat tad hih
Bitno mi je samo da je sve uredu
Imal jos ko s pregleda?
Mrvičak cestitam na trudnoci! Neka bude uredna!
Elenica cestitam na dobrom pregledu😃
Sortiraj odgovore
Najstariji