Jao, a ja imam običan ultrazvuk u 20.tt, anomaly scan tek u 24.tt. Možda da ipak odem privatno u 20.tt!? Nisam više sigurna...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sagi tako mi je rekao i pokazao. Nisam uopce ocekivala da cu danas saznati. Neka jos nalaz kombiniranog dodje uredan. Odlicno mi je to sto si danas sve saznala, super!
Jos uvijek sam u soku zbog Lemon. Svaki malo navratim vidjeti da li je isla kod svog gin, koliko sam shvatila ovo je privatno isla. Nevjerojatno mi je da se to moze tako okrenuti u dva tri tjedna od urednog nalaza. Nadam se da ce njen doktor reci drukcije.
Vaki ja bi ti savjetovala da odradis anomaly prije, 24tt je baš kasno u slučaju da nešto nije kako treba..
Jahanara bila sam i isto nije ok
Lose sam jako, ali kako u početku žene zaboravljaju da su trudne tako se meni dogodi da zaboravim što mi se dogodilo i onda me pogodi stvarnost, javit ću se u petak poslije pregleda, hvala na podršci
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jao, a ja imam običan ultrazvuk u 20.tt, anomaly scan tek u 24.tt. Možda da ipak odem privatno u 20.tt!? Nisam više sigurna…
Pa zasto ti jednostavno ne odradi anomaly scan u 20tt, to je samo detaljniji pregled svih organa, malo se svemu vise posvete nego kad samo malo pogledaju. Pa trazi da ti tad urade anomaly. Meni je je sa 20+5 radila anomaly, i gledala bubrege, zeludac, srce, mozak, promjer glave, duzinu bedrene kosti, ruke, noge, prstice, nemogu se sjetiti sta jos. A 3d ili 4d mi je rekla na iducem pregledu raditi to je 24+tt
Vaki ja bi ti savjetovala da odradis anomaly prije, 24tt je baš kasno u slučaju da nešto nije kako treba..
Jahanara bila sam i isto nije ok
Lose sam jako, ali kako u početku žene zaboravljaju da su trudne tako se meni dogodi da zaboravim što mi se dogodilo i onda me pogodi stvarnost, javit ću se u petak poslije pregleda, hvala na podršci
Drži se draga! 💞
Ja otkad sam pročitala tvoj post popodne mislim na tebe, vjerujem da tako i druge cure!
Kad pročitaš nešto ovako strašno ne možeš bit da se ne zabrines 😕
Meni je s 19 tjedana mjerio opseg glavice, trbuha i bedrene kosti. Kad sam ga pitala za anomaly, rekao je da je je ultrazvučno sve u redu s bebama a da ćemo opet detaljnije sve oko 22. tjedna.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jahanara jednostavno ne mogu uoloadat sliku (cure, kako vama to uspijeva?)
Pa da sad natipkam.
Rizik za Down 1:9379 manji od graničnog. Dobni 1:482.
Rizik za Edw i Patau <1:100000 manji od graničnog.
Biokemijski rizik za Down 1:1671, rizik manji od graničnog.
Rizik za T21 1:9379.
Rizik za T13/18 1:100000.
Sortiraj odgovore
Najstariji