Ne znam što bih rekla, draga Lemon. Kako nisu dosad nešto primjetili, zar se to stvarno tek tako dešava, mijenja...nemam komentara. Daj Bože da je krivo vidio 🙏🙏🙏
Lemon, jako mi je žao zbog toga šta prolaziš, ne mogu ni zamisliti. Mene je soc.gin. već 3 puta dovela do prave panike da bi kod privatnika sve ok ispalo. Nadam se da je pogriješio😔 Drži se❤
A želudac i meni jučer nije vidio a evo danas je, to ovisi da li u tom trenu beba uzela vode ili nije, ovo je ipak mozak koji je takav kakav je, evo i danas potvrda da nije dobro, zato se i radi anomaly oko 20tt kad se sve više manje razvilo. Ja sam išla svaka dva,tri tj na uzv i bilo je sve ok do sad..
Trombofiliju sam radila neke faktore, koji su ok,preventivno sam uzimala andol, ali beba je ziva i sad i prva tako da nije do toga
Skoljka ne treba idem kod Hafnera i još će neki doktori biti. Samo da sad što prije me uzmu da se ovo ne produžuje i da ga ne osjetim još jače
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Htjela sam još napisat da su Vinogradskoj stvarno brzi, popodne sam dobila već rezultate kombiniranog, po mojem shvaćanju sve je ok 😊
Bome su brzi. Koliko ti je rizik?
Meni ce nalazi biti ili u petak popodne ili ponedjeljak ujutro. NN je 2.17. Nosna kost se vidi. Meni se to cini dosta,al dr mi je rekao da je sve ispod 2.5 dobar nalaz. Morfoloski sve izgleda dobro. I izgleda da ce biti decko.
A želudac i meni jučer nije vidio a evo danas je, to ovisi da li u tom trenu beba uzela vode ili nije, ovo je ipak mozak koji je takav kakav je, evo i danas potvrda da nije dobro, zato se i radi anomaly oko 20tt kad se sve više manje razvilo. Ja sam išla svaka dva,tri tj na uzv i bilo je sve ok do sad..
Trombofiliju sam radila neke faktore, koji su ok,preventivno sam uzimala andol, ali beba je ziva i sad i prva tako da nije do toga
Skoljka ne treba idem kod Hafnera i još će neki doktori biti. Samo da sad što prije me uzmu da se ovo ne produžuje i da ga ne osjetim još jače
Svaka ti cast na tolikoj pribranosti i hrabrosti. Vjerujem da privatno puno drugacija prozivljavas nego sto zvucis dok pises. Emocije su su ti na + 1000000, nemogu, i nemoze te nista utjesiti. Drzi se, i zelim svim srcem da su to samo greske.
Lemon ženo ja ne vjerujem što čitam🙏uffff svu snagu svita ti želim,da izdržiš.
U Božje ruke 📿♥️
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji