Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    06. Studeni 2019. 13:40

Lilypie zašto kažeš ne bi bilo prvi put? Šta znaš da je znao pogriješiti ili? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

06. Studeni 2019. 14:03

Isuse kriste Lemon  😥😥. Uzas. Stvarno mi je zao. Sta god da napisem nema smisla. Nadam se da ces se oporaviti cim prije ❤️
    U mislima si mi

Jahanara
    06. Studeni 2019. 14:06

Lemon jako mi je zao... 

Lilypie
    06. Studeni 2019. 14:15

Lemon ma ne mislim konkretno na tog liječnika nego općenito. 
    Prijateljici je rečeno da beba nema želudac sto na kraju naravno nije bila istina ali eto. Greške se dogadjaju.
    Od srca ti želim da je ipak pogriješio.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Lady33
    06. Studeni 2019. 14:24

Lemon jesi gledala imas li problem sa trombofilijom kakav ? Ako si vec dosad imala i spontane?

url=https://lilypie.com]

vanush
    06. Studeni 2019. 14:34

Lemon jako mi je zao to cuti. Ne mogu uopce zamisliti osjecaj, a tesko mi je pojmiti kako se to ovako kasno tek vidi. Drzite se.

• Frau_Mund6
    06. Studeni 2019. 14:37

Lemon, zao mi je za tvoj gubitak 😫 nemam ti sta pametno reci. Tu sko sve uz tebe. Slobodno nam napisi sve sta trebas izbaciti iz sebe...  znam da trenutnu bol  nista ne moze umanjiti. 😓 

Fever
    06. Studeni 2019. 14:42

Do kojeg tjedna inace vide jel sve ok s razvojem mozga? Nekako mi kasno sad to 19 tj, zar se nije trebalo vidjeti prije sa ne moras prolaziti sve ovo? :-/

It’s a baby boy💙

skoljka
    06. Studeni 2019. 14:52

Lemon toliko sam se uznemirila kad sam procitala tvoj post. Ja sam nocas sanajala da mi je beba umrla u stomaku i da sam morala na inducirani. Toliko sam neraspolozena cijeli dan i slabo se osjecam. Ukucani mi kazu da kad se smrt sanja da to znaci produzenje zivota. I sad procitam tvoj post i nemogu vjerovati sta ti se desava. Iskreno se nadam da je trenutna greska pri pregledu. I iskreno se nadam da ako ovaj moj sam to znaci da ce spasiti tvoju bebicu.
    Jel znas kod kojeg doktora crs na sv. Duh, moja dr je gore ako zelis da je kontaktiram za tebe. 

Vaki
    06. Studeni 2019. 15:03

Lemon - jao, draga. Meni su u 20.tt rekli da ne vide bebin želudac i da dođem za 7 dana ponovo. Nije mi bilo jasno kako je onda beba uopće rasla do tada ako joj fali organ. Odmah sam potražila drugo mišljenje i bilo je sve o. k., osim što sam dušu isplakala. Nadam se da je tako i kod tebe. Sad si radila anomaly scan? Uopće ne znam kad se prati razvoj mozga. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.