U tome je i problem što smo išli na pgd da se izbjegnu greške i Nifty I svaki pregled do sad je bio ok, ne zna se. Imala sam jedan inducirani i dva spontana do sad
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
U tome je i problem što smo išli na pgd da se izbjegnu greške i Nifty I svaki pregled do sad je bio ok, ne zna se. Imala sam jedan inducirani i dva spontana do sad
Lemon, ne znam što da ti napišem.. stvarno nemam riječi.. vjerujem da ti u ovom trenutku nikakva riječ utjehe ne znači puno.. ne mogu vjerovati što ti se to događa.. a ranije nisu ništa vidjeli, bilo je sve ok?
Draga drži se, sve smo tu uz tebe!
Hej .. :) jucer sam bila na nomaly scanu sve je sasvim u redu, I napokon smo docekali spol - curica je ! Dragi je presretan, od jucer ne skida osmjeh s licaKarla.. ja ju isto tako osjetim, kao dodiri u trbuhu iznutra, nista jako .. ja to pokusavam objasniti kao da sam progutala ribicu pa se pliva unutra
ali danas kad sam slikala trbuh, vidjela sam malu izbocinu sastrane isto, namjestila se u pozu za slikanje
A smjesna je bila na utrazvuku, stavila je ruke iznad glave I obrambeni stav - sta mi smetatejos je I prekrizila noge, pa mi doktorica rekla da malo prodrmam kukove I guzu na krevetu da bolje vidimo
Brankica.. koje tocno vjezbe si radila? ja si planiram kupiti loptu, mislim da bi bila odlicna za vjezbe i istezanje ledja..
Odlicno za pregled i za spol 🙈 prvo se opustamo, svaki sat cemo koristit drugi rekvizit , jucer je bio stap i to je meni pasalo za leda , svaki dio tijela radimo ali naglasak na disanju 🙈 vidjela sam i pilates lopte pa cemo vidjet , prenesem tocno 😋
Moj pregled nije bio ok, ne znam kako se tako nešto moglo dogoditi uz sve što smo napravili ali mozak se nije razvio kako treba, sad ovih dana još dva tri pregleda ali gotovo je, čeka me indukcija opet samo što je sad mjesec dana veća beba od prvi put i lagano ju već osjetim
Lemon jesi isla privatno ili ?
Lemon Ne postoji rijec koja te moze utjesit...Nikad ne znamo sta nas ceka na pregledu
Ali nisam upratila u kojem si mjesecu ti pa da su sad to vidjeli tek😢😢
Lemon strasne vijesti! Je li to sad sigurno ili? Ne razumijem kako su svi testovi i pregledi mogli biti dobri do sad?!
Drži se, ne smijem ni razmišljati kako vam je.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
To ni nama nije jasno kako je sve dobro do sad bilo, ista stvar u prvoj trudnoći ali onda je već na mini an.videno a sad je bilo uredno. Vjeroj nema veze sa kromosomima, grozim se indukcije jer znam šta je to. Skoro sigurno, kaže da on ne vjeruje da je pogriješio nažalost
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
To ni nama nije jasno kako je sve dobro do sad bilo, ista stvar u prvoj trudnoći ali onda je već na mini an.videno a sad je bilo uredno. Vjeroj nema veze sa kromosomima, grozim se indukcije jer znam šta je to. Skoro sigurno, kaže da on ne vjeruje da je pogriješio nažalost
Daj boze da je pogriješio! Ne bi bilo prvi put!
Je li te šalje sad na pregled u bolnicu? Dragi boze koja užasna vijest.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lemon drzim fige da je ipak pogrijesio i da je sve ok.
It’s a baby boy💙
Idem sad još kod svog soc, a onda u petak na Sv Duh gdje će nekoliko njih pogledati, jer treba mi komisija za prekid trudnoće
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji