Izbjegavaj dnevne uloske, to sam vec negdje procitala.
Bila na mjerenju nuhalnog 1,49 je, ali 13+6, rekla je da je sad kasno jer sam trebala doc do 12 tj. Ali njoj sve izgleda okej
It’s a baby boy💙
Jao cure, ja sam se pravo uprasila. Na +7 sam. Moram malo stati na loptu, a toliko mi traži slatko da to nije normalno. Još se kao suzdržavam. Nemam hvala Bogu nikakve edeme, mislim da su mi sami kolači završili svukuda po tijelu 😩. Još dolazi blagdansko vrijeme... užas
Eto uzv je prošao dobro, beba je bila poslušna, srce kuca 😊
Crl 66 mm, nuhalni 1,5 mm, nosna kost vidljiva, po uzv je gestacijska dob 12+6/7.
Pričekat ću sve rezultate pa otić do ginek, ovakvo mi se čini ok. Vama?
Moj pregled je akoBogda ujutro bit cu 16 punih tjedana
Bitno mi je samo da kaze da je sve uredu uh
I naravno pitat cu je vidil spol i termin porodaja jer mi to jos nije rekla
Kakve ste bi prijeee pregleda?Mene uvijek trema uhvati...
Sagi rekla bih da je to uredan nalaz uzv. Kad ces nalaz krvi biti gotov?
Fever koliko sam citala od 11 do 14 tt se radi kombinirani. Bitno da je sve ok.
Elenica mene je isto uvijek strah prije pregleda. Evo sad sjedim i cekam kod ginica na uzv i bas me nervoza pere.
Fever, Sagi odlični su vam nuhalni i sve! Bravo! Sada se probajte malo opustiti i uživati u trudnoći
Luca87 mene je tih kila najviše strah.. sad sam na +4.. mrak mi na oči padne kad stanem na vagu.. počela sam dobivati 0,3kg tjedno.. a po svemu kako čitam tek bi sada trebala počet dobivat na kilaži.. kad rodimo, krenu nespavanja i sve obaveze oko beba, kile će samo isparit
Jahanara kažu unutar 48 sati, iako sam čitala da su uglavnom kod njih idući dan.
Elenica to je normalno, sve smo nervozne, ko da idem na ispit. I dok doktor ne kaže evo vaše bebe, srce kuca, nisam mirna :)
Čak sam sam sanjala da sam otišla na posao ujutro i krivo izračunala kad moram krenuti s posla pa sam bila još na poslu dok sam trebala biti na pregledu :D pa sam kao paničarila i shvatila da idući dan mogu u Petrovu jer se ne naručuje. Onda sam se probudila po noći pa nisam mogla zaspat jer sam se bojala da ću stvarno zaspat :D
Karla89 hvala. da, nakon svakog uzv sam mirnija jedno vrijeme :) Ma kile će otić nakon poroda :)
Moj pregled nije bio ok, ne znam kako se tako nešto moglo dogoditi uz sve što smo napravili ali mozak se nije razvio kako treba, sad ovih dana još dva tri pregleda ali gotovo je, čeka me indukcija opet samo što je sad mjesec dana veća beba od prvi put i lagano ju već osjetim
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hej .. :) jucer sam bila na nomaly scanu sve je sasvim u redu, I napokon smo docekali spol - curica je ! Dragi je presretan, od jucer ne skida osmjeh s lica
Karla.. ja ju isto tako osjetim, kao dodiri u trbuhu iznutra, nista jako .. ja to pokusavam objasniti kao da sam progutala ribicu pa se pliva unutra ali danas kad sam slikala trbuh, vidjela sam malu izbocinu sastrane isto, namjestila se u pozu za slikanje
A smjesna je bila na utrazvuku, stavila je ruke iznad glave I obrambeni stav - sta mi smetate jos je I prekrizila noge, pa mi doktorica rekla da malo prodrmam kukove I guzu na krevetu da bolje vidimo
Brankica.. koje tocno vjezbe si radila? ja si planiram kupiti loptu, mislim da bi bila odlicna za vjezbe i istezanje ledja..
Moj pregled nije bio ok, ne znam kako se tako nešto moglo dogoditi uz sve što smo napravili ali mozak se nije razvio kako treba, sad ovih dana još dva tri pregleda ali gotovo je, čeka me indukcija opet samo što je sad mjesec dana veća beba od prvi put i lagano ju već osjetim
Lemon, jako mi je zao cuti takve stvari.. sto si imala I indukciju ranije takodjer? znam da ne postoje rijeci koje covjeka tjese, ali ja gledam na to tako ako se beba nije razvila kako treba, bolje da se ne muci kasnije .. koji je uzrok da se to vec desilo I ranije?
Sortiraj odgovore
Najstariji