Cula sam se s dr iz poliklinike u koju idem na 4D rekli su nema veze, ne steti ni meni ni bebi.
Valjda oni znaju.
Jaooo 21tj jos se ne zna spol? Pa ja se nekak nadam vidjeti na iducem pregledu koji je 3.12😅
Tad cu biti 18tj, da mi onda ne kaze pa poludila bi
It’s a baby boy💙
Ne zna se Fever, nisam radila nikakve dodatne pretrage pa iz toga nismo mogli saznati, sa 12.tjedana nije se vidjelo, sa 17 je smetala pupčana i evo sad ćemo vidjeti šta nas čeka. Imam osjećaj da se opet neće vidjeti, ne znam zašto.
Pitam se jel to moja doktorica možda malo traljava pa joj se ne da pogledat kak spada ili stvarno ne može vidjet. Sjećam se da je bila jedna ženska u čekaoni koja sa 26 tjedana još nije znala.
Nikako ja u shopping ljudi moji, bebo pokaži se!!!
Curke vidim da komentirate Nify test, probir i ostale slične testove. Moram priznati da još nisam u tome, niti sam još to istraživala još... Zanima me zapravo ukoliko se na testu pokaže da postoji mogućnost od nekih bolesti i ukoliko se pokaže pozitivnim može li se barem spriječiti nešto od tih bolesti i abnormalnosti? Ipak je medicina napredovala... Kako je po pitanju toga?
I imam još jedno pitanje vezano za krv iz pupkovine, naime je li koja od vas sa starijom djecom spremila uzorak iz pupkovine, kakva su vam iskustva? I gdje ste spremali, tj zamrzavali?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meddle, nisam ni ja u prvoj znala dostaa dugo. Kad si prvi put trudna onda uglavnom nista ne znas, nitko ti jista ne govori, vrijeme prolazi i jedino eto znas pitat je koji je spol 😁 al stvarno postoje situacije kad se ne vidi i tak se poslozi 3x i ide 3 mjeseca. Ne brini 😉 sigurna sam da lova nece ostat u dzepu 🤗
Vrapcic, nazalost za ove genetske bolesti ne postoji rjesenje. Tu se moze otkrit 25% najcescih bolesti. Navodno se moze utjecat na neke organe ako nisu razvijeni ali to se radi na anomali skenu, tj 4d.
Krv iz pupkovine sam ja trazila na prvom porodu, sto nisu napravili jer je bila guzva pa nisu imali dovoljno osoblja, a i kasno su vidjeli. Htjela sam pohranit u zakladu Ane Rukavine. Tamo imas prednost iskoristit za svoje dijete ako bude potrebno ili doniraju dalje, uz tvoje odobrenje. Al mogucnost da se poklopi da to mogu donirat je jako mala.
url=https://lilypie.com]
Frau_Mund6 hvala na odgovoru ❤️ Ja bi svakako sačuvala pupkovinu... Još je rano misliti o tome, no...
Tnx 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jahanara sretno sutra na pregledu 😊
Nek nam objema rezultati budu dobri 😉
Bok cure, preporuka za neku kremicu koja je sigurna za mazanje vanjskog dijela vagine? Svrbi me nenormalno i koza je sad vec uzasno iziritirana :( ne znam jesu li gljivice ili samo svrbez od dnevnih ulozaka. Malo mazem becutanom ali ne vidim neki pomak...
Bok cure, preporuka za neku kremicu koja je sigurna za mazanje vanjskog dijela vagine? Svrbi me nenormalno i koza je sad vec uzasno iziritirana :( ne znam jesu li gljivice ili samo svrbez od dnevnih ulozaka. Malo mazem becutanom ali ne vidim neki pomak…
Ako sumnjaš na gljivice ili nešto takvo odi kod gina da ti uzme bris i vidi što je i da ti lijek koji ti treba i odgovara.
Ja ne bi na svoju ruku mazala nikakvim kremama, pogotovo u trudnoći..becutan ti sigurno neće riješit gljivice.
Sretno cure danas na pregledima!
Bok cure, preporuka za neku kremicu koja je sigurna za mazanje vanjskog dijela vagine? Svrbi me nenormalno i koza je sad vec uzasno iziritirana :( ne znam jesu li gljivice ili samo svrbez od dnevnih ulozaka. Malo mazem becutanom ali ne vidim neki pomak…
Canesten krema se smije koristiti u trudnoci protiv gljivica, ali nista bez konsultacije s ginekologom.
Sortiraj odgovore
Najstariji