I meni je prije par dana tako bilo, dva dana nista nisam osjetila, a neki put kad lezim svako par minuta osjetim. Ja mislim da to ovisi kako je bebac okrenut, predpostavljam kad nam je ledima okrenut prema nasem pupku da tad nista nemozemo osjetiti jer udara nam po crijevima.
Iskra popratila sam na potpomognutoj, neznam jesam li crstitala tamo. Ugl evo sad cestitam i da trudnoca bude uredna, a sa nama ti zelim super druzenje. Ima nas ovdje dosta sa potpomognute. Neznam da li si to popratila. Sto se tice ovih tegoba, ja ti nemogu pomoci stvarno nisam do sad imala nikakvih tegoba.
Da da prolistala sam temu i vidim da nas ima s potpomognute,hvala također i ja tebi želim sve naj od ❤️ do kraja trudnoće.
Bolje da nemaš tegoba i da ti trudnoća prođe u najboljem mogućem redu.
Dobro nam došla! Baš sam happy kad pročitam da nam se sve više pridružuju cure s potpomognute .. stvarno nas se skupilo!
Meni se moja bebolina nije javila uopće od jučer ujutro.. pa me sad malo panika hvata, al opet čitam da je to normalno.. ne znam, a pregled imam tek u petak.. jel se i vama to dešavalo ili odkad ih osjetite to bude redovito svaki dan?
Hvala ti draga❤️
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
I meni je prije par dana tako bilo, dva dana nista nisam osjetila, a neki put kad lezim svako par minuta osjetim. Ja mislim da to ovisi kako je bebac okrenut, predpostavljam kad nam je ledima okrenut prema nasem pupku da tad nista nemozemo osjetiti jer udara nam po crijevima.
Pa ja je lijepo osjetim od 19.tj.. ne osjećam micanje ili jako lupanje.. nego osjetim onako lagano da me dotakne po trbuhu iznutra (hahahah kak sam super to objasnila ) inače zadnjih par dana navečer kad se ispružim na kauču se uvijek javi, jučer sam ležala sat i pol, ukočila se i nije se frajla javila
Malo secem po ovoj i onoj drugoj temi, ali evo da vas pitam, tu vas je vise koje ste vec dosta trudne. Meni je termin 09.06. Sto mislite o Nifty testu? Imam u obitelji curicu s Downom pa bih ga napravila. Dr. me pitala za probir, ali to mi je vise neka statistika. Znam da postoji jos i Harmony test pa koji je po vama bolji?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Malo secem po ovoj i onoj drugoj temi, ali evo da vas pitam, tu vas je vise koje ste vec dosta trudne. Meni je termin 09.06. Sto mislite o Nifty testu? Imam u obitelji curicu s Downom pa bih ga napravila. Dr. me pitala za probir, ali to mi je vise neka statistika. Znam da postoji jos i Harmony test pa koji je po vama bolji?
Po meni su ti svi testovi više-manje isti..ima ih nekoliko na tržištu, ali ne znam ima li uopće razlike u njima.
Ja sam imala jaako maleni rizik, ali sam radila nifty zbog svojeg mira u trudnoći.. nalaz je došao za 7 dana, uredan.
A pošto imate u obitelji dijete downića, savjetujem da ga svakako napraviš..vjerujem da će nalaz biti uredan, ali s tim će i tebi biti lakše kroz trudnoću. sretno!
I ja sam pocela osjecat bebicu 💜 divan osjecaj 💛 i danas odradene prve vjezbe za trudnice , skroz super stvar 🙈 preporuka za sve koje smiju 🙈 sretno svima na pregledima 🤞
Cure ja bila danas na pregledu, sve ok za sada. Mirnija sam
Na moj zahtjev dobila sam uputnicu sutra za uzv i vađenje krvi za rani probir ( iako sam skoro 14 tj plod je 7, a smije biti do 8 pa ce mi raditi) e sad u cetvrtak sam narucena na 4D, sto mislite je li previse to 3 uzv u 3 dana?
It’s a baby boy💙
Bok svima, citam vas al uglavnom ne stignem puno pisati.
Tiki, osnova ti je da se pitas sta bi u slucaju loseg nalaza? U prvoj sam trudnoci sve odbila, trudnoca je bila izvrsna i nije bilo potrebe uopce razmisljati o losim opcijama. U drugoj sam isto tako krenula, ali me je nekoliko stvari snaslo koje su mogle pokazati da beba ima neku genetsku bolest. Pocelo me to proganjat pa sam napravi la niftty. Nalaz je dosao uredan, a ja sam odahnula. Ugl, sve ovisi o tvom stavu prema rezultatima testa. Ne znam odkuda si. Najbolje ti je napravit kod zastupnika, najbrze je gotovo ili ih kontaktiraj i provjeri gdje ti je najblize. https://nifty-test.hr/hr/
url=https://lilypie.com]
Frau ma i da ima Downa naravno da bih nastavila trudnoću. Posebno zato sto primam toliku dobrotu i ljubav od svoje nećakinje, predivno biće. Čisto da znamo da li je sve u redu pa da budemo mirni ili se pripremimo, ako bude pozitivno.
Hvala curke na savjetima. Nifty cemo raditi u susjednom gradu u poliklinici, tamo nam je najbliže.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Karla, moja beba je dosta aktivna, ali prekjučer
se nije uopće javljala. Bila sam na sto muka, toliko sam se brinula. Ništa nije pomoglo, ni slatko ni hladno ni mirovanje. Navečer tek prije spavanja je par puta opalila. Ne znam o čemu ovisi ta njihova aktivnost. Danas evo sve normalno. Vrpolji se Mislim da ću u četvrtak na pregled, držite fige da saznamo spol konačno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji