Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskra💞
    04. Studeni 2019. 18:16

💙✨🤴🏻✨💙

Iskra💞

Pozzz žene evo da se i ja prikopčam temi😍,
    Ja bi tila staviti … lilypie.com … traku trudnoće ali …seljak sam nezzzz sve napravim i onda kad triba kopirat,zalipit nezzz ne ide mi samo mi u potpisu budu slova i znakovi kao kod Ladyy33 🤷

Ooo dobro dosla, ti si sa potpomognute jelda? 🥰🤩
    Evo ovaj kopiras, znaci kliknes na forum pa na pseudohtml

Hvala ti 💜
    tako je s potpomognute sam😉
    Okiii to sam napravila i onda kopiram i to lipim u svoj potpis ili? kad zalipim u potpis dali isto budu ... slova i kad anžuriram pojavi se slika ili bi se odma trebala pojavit slika??

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Iskra💞
    04. Studeni 2019. 18:23

Iskra💞

💙✨🤴🏻✨💙

Iskra💞

Pozzz žene evo da se i ja prikopčam temi😍,
    Ja bi tila staviti … lilypie.com … traku trudnoće ali …seljak sam nezzzz sve napravim i onda kad triba kopirat,zalipit nezzz ne ide mi samo mi u potpisu budu slova i znakovi kao kod Ladyy33 🤷

Ooo dobro dosla, ti si sa potpomognute jelda? 🥰🤩
    Evo ovaj kopiras, znaci kliknes na forum pa na pseudohtml

Hvala ti 💜
    tako je s potpomognute sam😉
    Okiii to sam napravila i onda kopiram i to lipim u svoj potpis ili? kad zalipim u potpis dali isto budu … slova i kad anžuriram pojavi se slika ili bi se odma trebala pojavit slika??

Juhuuuu riješeno,baš ti hvala😘😘😘
    No nadalje želudac me boli cili dan neizdrživo rastura preporučite mi nešto spasite me😊

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

skoljka
    04. Studeni 2019. 18:32

Lady33

Evo izgleds da sam i ja napravila da mi stoje dole tjedni… a ipak ci napraviti nifty u roku ovih 5-7 dana :) dok se snadjem sa novcem hehe

Samonjos obrisi iz potpisa ovaj gornji link 😜.. Drzim 🤞da rijesis sve na vrijeme, i da nalaz bude savrsen 

skoljka
    04. Studeni 2019. 18:35

Iskra popratila sam na potpomognutoj, neznam jesam li crstitala tamo. Ugl evo sad cestitam i da trudnoca bude uredna, a sa nama ti zelim super druzenje. Ima nas ovdje dosta sa potpomognute. Neznam da li si to popratila. Sto se tice ovih tegoba, ja ti nemogu pomoci stvarno nisam do sad imala nikakvih tegoba. 

Iskra💞
    04. Studeni 2019. 18:53

💙✨🤴🏻✨💙

Iskra popratila sam na potpomognutoj, neznam jesam li crstitala tamo. Ugl evo sad cestitam i da trudnoca bude uredna, a sa nama ti zelim super druzenje. Ima nas ovdje dosta sa potpomognute. Neznam da li si to popratila. Sto se tice ovih tegoba, ja ti nemogu pomoci stvarno nisam do sad imala nikakvih tegoba.

Da da prolistala sam temu i vidim da nas ima s potpomognute,hvala također i ja tebi želim sve naj od ❤️ do kraja trudnoće.
    Bolje da nemaš tegoba i da ti trudnoća prođe u najboljem mogućem redu.

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

• Lady33
    04. Studeni 2019. 21:34

I da zaboravih reci tezina moje bebice sa 15+4 je danas 120 gr rastemoo ... bas se pitam kad cu je osjetiti 

url=https://lilypie.com]

MickeyMouse
    04. Studeni 2019. 22:03

Vecer zene! Od svih dnevnih obaveza ne stigenm se javit prije :) obavila sam danas pregled, sve je za sada uredu. Vise ne kasni tjedan dana po uzv sad se izjednacila velicina po zadnjoj menstruaciji. Kontrola za 4 tjedna i to je to 

Jahanara
    05. Studeni 2019. 06:45

Jutro!

Mickey bravo za dobar pregled!
    Jedva cekam svoj sutra!

Ajme cure,  dobila sam zamjenu na poslu vec. Od danas je krecem obucavati. Sve mi je to rano nekako, al dobro...

Boa35
    05. Studeni 2019. 10:27

Iskra💞

💙✨🤴🏻✨💙

Da da prolistala sam temu i vidim da nas ima s potpomognute,hvala također i ja tebi želim sve naj od ❤️ do kraja trudnoće.

Dobro nam došla! Baš sam happy kad pročitam da nam se sve više pridružuju cure s potpomognute .. stvarno nas se skupilo!

Meni se moja bebolina nije javila uopće od jučer ujutro.. pa me sad malo panika hvata, al opet čitam da je to normalno.. ne znam, a pregled imam tek u petak.. jel se i vama to dešavalo ili odkad ih osjetite to bude redovito svaki dan?

Lilypie
    05. Studeni 2019. 12:01

Karla89

Iskra💞

💙✨🤴🏻✨💙

Dobro nam došla! Baš sam happy kad pročitam da nam se sve više pridružuju cure s potpomognute .. stvarno nas se skupilo!

Meni se moja bebolina nije javila uopće od jučer ujutro.. pa me sad malo panika hvata, al opet čitam da je to normalno.. ne znam, a pregled imam tek u petak.. jel se i vama to dešavalo ili odkad ih osjetite to bude redovito svaki dan?

Tako je i meni bilo neki dan... cijeli dan ništa i tek sljedeći dan sam ih osjetila. Zato je meni baby watcher spas 😂 Čim se umire, ja vadim spravu 😂😂😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.