Zaboravih napisati da ih od prekjučer osjetim bas fino 😊
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Prva trudnoća s 20 a druga 39.
Ja evo s pregleda. Moje bebice svaka 250 g 🥳🥳🥳
Nisu vise nisko, zatvorena… sve odlično! Da ne ureknem.
Opet nisu bile raspoložene da im virimo medju nožice tako da još uvijek tipujemo na dvije curke 😍
Bravo za odličan pregled!
Ja jedva čekam da dođe 8.11..poludit ću do tada..mada mi je ovih mjesec dana brzo prošlo ☺️
Ja sam 85 godiste. Malu rodila 2015,malog 2017,a trece ce bit 2019. Racunajte. Glupa sam dabas i nemogu razmisljat.
Lilypie super za dobar pregled!
I ja bi se protiv trudnoce trebala cijepit! Hhahah!
I protiv glupoce..jucer s muzem cijeli dan raspravljam o pomicanju sata..i nikako skuzit kud se mice sta..navecer kad smo 3 put oko iste teme opet..reoo ja njemu;glupa sam nemogu razmisljat..
A danas jos gluplja! Pa dokle ce to?
Drage cure,
zanima me, cisto informativno, koliko imate godina i s koliko god. ste rodile prvo dijete? :)
Ja imam 26, a sa 27 cu roditi svoju prvu buhtlicu. Jos ne znamo spol, ali jedvaa cekam saznati.
Ja isto takooo!! ☺️
Lilypie, ti si već iskuuuusna mama onda 😊
Pita me muž hoću se cijepiti, bilo na tv u da prednost imaju trudnice 🤣
Drage cure,
zanima me, cisto informativno, koliko imate godina i s koliko god. ste rodile prvo dijete? :)
Ja imam 26, a sa 27 cu roditi svoju prvu buhtlicu. Jos ne znamo spol, ali jedvaa cekam saznati.
Ja isto takooo!! ☺️
Lilypie, ti si već iskuuuusna mama onda 😊
Pita me muž hoću se cijepiti, bilo na tv u da prednost imaju trudnice 🤣
26, ali s 27 ću roditi*
Prvo sa 30, drugo ako bude sve ok sa 34.
Lilypie, bravo za dobar pregled!
Sagi bas sam se nasmijala😂😂
Ja sam 85 godiste. Malu rodila 2015,malog 2017,a trece ce bit 2019. Racunajte. Glupa sam dabas i nemogu razmisljat.
Lilypie super za dobar pregled!
I ja bi se protiv trudnoce trebala cijepit! Hhahah!
I protiv glupoce..jucer s muzem cijeli dan raspravljam o pomicanju sata..i nikako skuzit kud se mice sta..navecer kad smo 3 put oko iste teme opet..reoo ja njemu;glupa sam nemogu razmisljat..
A danas jos gluplja! Pa dokle ce to?
To je trudnički mozak. Sve nam se prašta! 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bok curke, sljedeći tjedan idem na drugi uzv, bit će mi 6+3 tada. Može li se srčeko čuti? Što mislite?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sagi, primjecujemo da se protiv trudnoce nisi cjepila 🤣🤣🤣🤣🤣
Lilypie, 👍💕😍🙏👍 neka je sve super! Za spol ima vremena.
Meji je prvo sa 36 a drugo sa 38 😓 izvukla sam se, radam 2 mjeseca prije svog rockasa 😁 nekak mi se cini da sam tu najstarija 🤗
Vrapcic, moguce je da se cuje, ovisno kad je bila ovulacija. Al ne ocajavaj ni ako ne cujes. Ja sam u drugoj trudnoci cekala do 8 tt da uopce odem kod gin, jer moja ni ne prima prije.
Mi smo danas pregled obavili, koja gin veli da je po njoj dosta dobro stanje, svi organi su razvijeni. Poslala me na ehokardiografiju, jer imam godina pa da i to odradimo.
url=https://lilypie.com]
Ma sve imamo taman godina, najbitnije je da je s nama i bebicama sve ok 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji