Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smiley
    17. Listopad 2019. 16:28

I mene znaju malo bockat, al sve je to normalno kad nisu jaki bolovi. Nastavi mirovat i vidjet ćeš šta će ti reć kad te sljedeći put pregledaju. 🤞

Jahanara
    17. Listopad 2019. 16:44

FrauMund zao mi je zbog losih nalaza. Teska je odluka na vama. Ali kao sto su cure rekle amnio je jedina 100% tocna. Vjerujem da je sve toliko napredovalo u danasnje vrijeme da je jako jako mali postotak rizika od komplikacija nakon amnio. A opet s druge strane razumijem da se je tesko odluciti na to. 
    Drzim fige da na kraju sve bude ok. 
    Ne znam kakav je gin koji ti je to rekao, al cula sam u vise navrata da cure koje dobiju lose dijagnoze idu obicno na uzv kod Kosa. Da je on vrhunski strucnjak.

• Sheena
    17. Listopad 2019. 16:51

Skoljka, idem na morfologiju ploda, fino cemo se mjeriti pa se nadam da cemo i potvrditi spol (zadnji put se cinilo kao deckic)😊
    Frau, ne mogu ni zamisliti sta ti sve prolazi kroz glavu. Mojoj kumi su rekli da mala ima ciste na mozgu, brzo je trcala na nifty, nalazi bili ok, to su bile razvojne ciste koje su kasnije nestale.
    Nadam se da ce i kod tebe na kraju sve u redu ispasti❤

Maja 3
    17. Listopad 2019. 16:56

Frau,drzim fige da na kraju bude sve ok. U mislima smo uz vas!

• meddleO407
    17. Listopad 2019. 16:56

Draga Frau, nadam da će sve biti ok na kraju ❤️ 

• Newmum
    17. Listopad 2019. 16:59

Bok cure, evo i ja se priključujem. Termin mi je 23.4. (Nadam se da sam uspijela staviti lilypie naljepnicu 🙈) želim vam svima urednu trudnoću i nadam se da ću pokupiti hrpu dobrih savjeta a možda koji i dati.

Smiley
    17. Listopad 2019. 17:40

Newmum

Bok cure, evo i ja se priključujem. Termin mi je 23.4. (Nadam se da sam uspijela staviti lilypie naljepnicu 🙈) želim vam svima urednu trudnoću i nadam se da ću pokupiti hrpu dobrih savjeta a možda koji i dati.

Dobrodošla 😊 i meni je termin 23.4.

• Gea123
    17. Listopad 2019. 17:59

Frau- imala sam takav nalaz (higrom) u prvoj trudnoci. Odmah cu ti reci da sad taj zdravi dvogodisnjak sjedi kraj mene i veseljak je iako sam ja 90% tridnoce proplakala. Isla sam na amnio iako nisam znala sto bi da rezultat bude los. Nifty nisam htjela jer ionako nisi 100% siguran, a i s tim testovima se ne moze ici na ab ( ako se na kraju odlucis)  vec bi opet trebao na amnio. Meni amnio nije bio fizicki nimalo problematican, a cekanje rezultata je horor.

Gea123

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 18:09

Cure hvala na podrsci. Mislim da cu se odlucit za Harmony. Moram priznat da sam nekako vise za tu opciju vadenja krvi i za brze rezutate.  Ne zelim razmisljat sta ako jer odlucujem da nalaz bude dobar. Pa eto nek svemir svoje odradi. To mi je za sad najbolja opcija. Ne znam hocu li vec sutra to odradit. Javim se u svakom slucaju.  

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 18:12

Gea, hvala!!! Drago mi je da je tvoj malen i dobro 😉 to ulijec)va veliku nadu. Jako me kucivto iscekivanje.. ima opcija kod podobnika da saznas za 24h al kosta 5500. A ipak je rizicno kao i u bolnici... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.