Frau draga, bas sam se potresla čitajući tvoj post. Mogu samo zamisliti kako se osjećate. Nadam se da će Harmony ipak doći dobar i da ćete se malo rasteretiti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Frau- iskreno mislim da ti je Harmony ili takav slican test trenutno najbolja opcija jer nije invazivno i rezultati su brzi. Nisam jos cula za amnio u 24 sata, ali nema potrebe da se izlazes riziku. Ja danas ne znam zasto nisam isla na te testove, bar da brzo saznam rez, ali bilo nam je sve konfuzno tad, a doktori u bolnici su nam rekli da im taj test nije od znacaja pa onda nisam isla. Sa sadasnjom pameti bi svejedno isla i na Harmony. U svakom slucaju, apsolutno su velike sanse da je sve super i zelim ti da testovi pokazu da je sve uredno! 😊 Pusa
Gea123
Cure, ovo mi je stiglo od uzoraka:
https://ibb.co/bd5nHnw
Baš fora 😁
Ja sam hipp dobila u prošloj trudnoći, nadam se da će mi opet postati. A kako si uriage dobila? Njima se mail salje ili?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
FrauMund6 sve smo tu uz tebe i držimo 🤞 za najbolje rezultate!
Cure moje, ja mislim da se meni javlja naša curka, da to nisu crijeva 🥰 ne osjećam pod rukom ništa, ali osjećam balončiće, tj kao neke mjehuriće i to sve u predjelu ispod pupka, kad legnema na leđa. Onu večer kad sam vam pisala je bilo jednom i ništa više, a evo sad tri put u nekoliko minuta..kad sam došla s posla isto sam legla nakon što sam gibanicu pojela i isto sam osjetila ali jednom samo.. tako da stvarno mislim da je bebica 😍💜
mimmyx nadam se da je sve ok sad i da ce pregled vec sutra, pa da znas na cemu si!! Drzim palceve da bude sve super na kraju!!
Frau sretno zeno, bas me uzdrmao tvoj post, nadam se da ce sve biti u redu, pratit cu obavezno!! Lijepo ti je Karla napisala, svejedno nadam se da nece do tog morati doci!! Vidis da ima iskustava koja su bila slicne ili iste dijagnoze i sve je bilo ok! ❣️
Sad i ja razmisljam o svemu tome, pa je jako korisno cuti razne informacije od vas curke veteranke!😘
Cure, ovo mi je stiglo od uzoraka:
https://ibb.co/bd5nHnw
Baš fora 😁
Meni je samo od jgl stigao paketic, od ostalih nije, a bome davno sam poslala 🙄
Frau, naravno da ti nitko odavdje ne može reći što da radiš 🙂 nadam se da će ti svi ovi savjeti makar malo pomoći da odvagnes sve za i protiv. Možda da si staviš na papir sve argumente za i protiv i ono što bi dobila napravis li to ili ako ne napraviš. To je ono što ti mogu reći da bih ja napravila. Ja bih svakako htjela znati, pa makar i ne napravila ab ako nesto nije j redu, hrjela bih se i pripremiti ako ce beba nakon poroda trebati odredenu stručni pomoć. Samo ću ti reći još da je moja necakina imala sličnu dijagnozu prije rođenja, mislim da nije baš taj naziv s H, ali se rodila sasvim zdrava i iako su očekivali smetnje, jako je bistra i pametna djevojčica od 7 godina. Sretno!!! ❤❤❤
Ne znam sad više koja je cura pisala dugi post jer dok nađem mobitel me izbaci... nisam zapravo ni sigurna u čemu je problem jer sam pokušala naći post i nisam uspjela - možda sam.shvatila o čemu je rijec - ovdje smo svi jer možemo dijeliti svoje strahove s "nepoznatim" ženama jer je tako donekle lakše, ali lakše je jer te sve ove žene razumiju. Ja ovdje pišem stvari koje inače gotovo nikome ne govorim i stvarno mi je lakše. Ne želim da okolina oko mene stalno govori da se ne sekiram kad im nešto kažem ili da pretjerujem jer od toga nije nikome lakse. Slobodno podjeli sve što te muči! 😊😊😊
Dobrodošle nove čudne 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji