Bila je vizita sad ovdje kod mene…..kazu da su 50-50 sanse da bebica ostane …. imam neke bolove male ali nadam se najboljem💕🤞🏻
Sretno do neba! Samo budi pozitivna da bebica to osjeti 🤞😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Karla super za pokrete,sigurno si uzbuđena 😀 ja sam popodne rekla mm da mislim da sam nešto osjetila, ali sad baš osjetim crijeva pa mislim da nije to još beba
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nisu mi radili uzv ni nista. Malo se sve to spustilo ali osjetim bebu da me lupka i tako.
Neverland nove čudne 😂 a taj autocorrect uvijek ispravi u nešto prihvatljivo 😁
Ja sam bila kod svojeg ginek da vidi rezultate krvi i urina, sve ok, al mj je šećer 5.1 pa je reko da nije šećer i sve je ok, al da mogu krenut s dijetom. I da ne jedem slatkiše, a meni zlo ak pojedem bombon, kamoli išta drugo 🙄 valjda imam zalihe šećera od doba prije mučnina 🐖🐖
Nisu mi radili uzv ni nista. Malo se sve to spustilo ali osjetim bebu da me lupka i tako.
Kako mislis malo se sve spustilo? Mislis hematom se smanjio ili se maternica spusta? Bitno da osjetis bebicu, pa i ti budi smirena i opustena i pozitivna, i i dalje vjeruj da cete uspjeti 🤗
Dobra večer!
Postavila sam pitanje i na "Želim dijete", ali nema odgovora, pa da probam ovdje.
Mama sam djevojčice i dječaka. Prva trudnoća uredna, rodila sam vaginalno, s epi. Onda je uslijedila trudnoća sa spontanim , nakon nje sam rodila dječaka, u 35. tjednu zbog kolestaze. Isto s epi
Željeli bismo treće dijete , a mene muče neka pitanja.
Kolestaza se ponavlja, čitala sam, no, je li je ipal moguće izbjeći ili odgoditi?
Treća epiduralna? Kad mi je davala za sina pitala me dal imam problema s kralježnicom i jedva me upikla. Realno, mene kralježnica stalno boli, ali pripisivala sam nošenju klinaca. Što mislite možda o slikanju kralježnice prije treće trudnoće? Jako me sad nekako strah te epi, a realno, strah me i bez nje. Doktorica mi kaže da je i prva i treća i peta epi jednak rizik.
Unaprijed svima hvala na odgovorima.
Neznam sta se spustilo, dok sam se tusirala bas se vidlo da su mi kao jajnici nabubrili neznam sta to znaci. A bebu osjetim da se mice i baloncice osjetim. Nadam se najboljem😔
Mimmyx, sretno!
Frau, nadam se da ce sve na kraju biti dobro. Vazni ste vas dvoje i odluka je samo vasa, vi cete zivjeti s njom.
Nasu podrsku imas! Kao i sve druge cure.
Vjerujem da je ovo mjesto gdje možemo biti iskrene bez osude.
Napokon sam i ja danas osjetila svoje bebice (tj.prvi put sam sigurna da su one, a ne crijeva :)) Izgleda da vole čokoladu :)
Neverland nove čudne 😂 a taj autocorrect uvijek ispravi u nešto prihvatljivo 😁
Ja sam bila kod svojeg ginek da vidi rezultate krvi i urina, sve ok, al mj je šećer 5.1 pa je reko da nije šećer i sve je ok, al da mogu krenut s dijetom. I da ne jedem slatkiše, a meni zlo ak pojedem bombon, kamoli išta drugo 🙄 valjda imam zalihe šećera od doba prije mučnina 🐖🐖
A ne ispravi ono što treba nikad 🤨🤨🤨
Meni šećer povisi i bijeli kruh, ne moraš jesti hrpu čokolade ili slatkiša, probaj samo smanjiti brašno i tjesteninu pa se mozda popravi 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji