Lemon to mi je vec dobra informacija. Thnx!!
url=https://lilypie.com]
Frau_mund6 stvarno mi je žao zbog dijagnoze! Budi jaka i zbog sebe i bebice.. svatko od nas ima različita mišljenja o svemu.. jedni bi ovo drugi bi ono.. vi najbolje znate što trebate i želite..nekoliko mojih kolegica je išlo na amniocintezu, jer su bile trudnice u 35+, niti jedna nije imala nikakvih indikacija.. ona je jedina 100% sigurna kao što si i sama rekla.. danas oni to stvarno profesionalno odrade i ja bi svakako išla.. ovako napraviš nifty ili harmoni i opet nisi 100% sigurna..
Puno nas je prošlo postupak spontanog/kiretaže i vjerujem da smo sve mislile da nećemo to preživjeti.. ali vrijeme stvarno liječi i život ide dalje.. ja ti stvarno želim svu sreću ovog svijeta i da nalazi budu uredni, na koji god se ti odlučila ići!!
Tockica, i jaa to mislim, ali nekako se nadam dobrom rezultatu na ovim drugim testovima.
Malina, sta to znaci? Ide se na amnio o njihovom trosku? I to kod podobnika? Koji ti je gin to rekao, ako mozes otkrit
Ovo mi je rekao moj socijalni ginekolog u Bjelovaru koji isto radi Nifty. Rekao je u slucaju losih nalaza salje trudnice u Podobnik i tamo idu daljnje pretrage (BESPLATNO) da se 100% sumnja utvrdi ili ponisti... nisam pitala koje su to tocno pretrage.
Hvala cure, ne trazim ja da netko rijesi moju situaciju. Svijesna sam da je to moja odluka i da ju sama moram donijeti, tj sa muzem. Zanima me samo kakva su iskustva vama koje ste to radile. I da, meni nitko nije rekao da je beba lose, niti da se to ocekuje… cak su mi rekli da su nalazi relativno dobri. Da se ovo moze povuci i da nista ne mora biti… ali je prijedlog da se napravi test koii pokazuje daljnje stanje, a amino je kao najpouzdanija metoda.
Nemam rijeci utjehe niti savjet, samo ogromnu podrsku ma kakva vasa odluka bila u krajnjem ishodu. Naravno da treba misliti i na zivote drugih bliznjih i vas roditelja, a u krajnjem slucaju i na zivot tog djeteta (covjeka). Ni ja neznam sto bi odlucila u toj situaciji, uvijek sam se pribojavala takvih ishoda, jako sam se potresla citajuci tvoj post😔
Ako ste u mogucnosti i imate novca za Nifty, mozda da ipak odes do Podobnika, ako je u trosku Niftya i amnio onda ce ti se isplatiti, a Podobnik je jako dobra klinika i vjerujem da ce ti se posvetiti maksimalno i uputiti te na najispravnije.
Iskreno sr nadam da je ovo sve samo lazna panika i da ce sve pretrage za koje se odlucis pokazati da je sa bebicom sve uredu i da nece biti nikakvih posljedica, i da ce se sve samo povuci, a ti uzivati sa svojom obitelji. 😘
Hvala cure, ne trazim ja da netko rijesi moju situaciju. Svijesna sam da je to moja odluka i da ju sama moram donijeti, tj sa muzem. Zanima me samo kakva su iskustva vama koje ste to radile. I da, meni nitko nije rekao da je beba lose, niti da se to ocekuje… cak su mi rekli da su nalazi relativno dobri. Da se ovo moze povuci i da nista ne mora biti… ali je prijedlog da se napravi test koii pokazuje daljnje stanje, a amino je kao najpouzdanija metoda.
Frau jako mi je žao, al možda stvarno nije ništa. Ne mogu ni zamisliti kako se sad osjećaš. Meni kombinirani nije bio baš dobar, i išla sam napraviti Harmony koji je pokazao da je sve dobro, nalazi su gotovi u 3 radna dana. Nadam se da će i kod tebe biti sve u redu. Možda da najprije probaš sa Niftyem pa onda možeš na amniocintezu ako te strah odmah otić na nju. Ne znam ni ja šta bi napravila da su rezultati došli loši, malo mi je prolazilo kroz glavu al sam se trudila ne razmišljati o tom dok ne bude vrijeme. Znam da je dugo vrijeme čekanja za nalaze amnio, mislim da ima čak i neka opcija kdje se rezultati šalju u Sloveniju pa se čeka samo 7 dana ja mislim.
Stalo je krvarenje ( taj smedi iscjedak) neznam jer to dobro ili ne?🙄
Stalo je krvarenje ( taj smedi iscjedak) neznam jer to dobro ili ne?🙄
To je svakako dobro. Nastavi lijepo mirovat i biti će sve u redu
Smiley- neznam kad budeju me pregledavali cini mi se ne tak skoro. Malo me bole jajnici al se nadam da je to normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji