Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Listopad 2019. 22:05

Cure grlo me malo grebe, smijem li uzimati junior angin septolete ili neke druge?

It’s a baby boy💙

• mamasita05
    17. Listopad 2019. 22:09

Fever

Cure grlo me malo grebe, smijem li uzimati junior angin septolete ili neke druge?

Meni su u ljekarni dali septogal, da jedino za njih pise da ne stete trudnicama. 

sagi
    17. Listopad 2019. 22:28

neverland

sagi

Neverland nove čudne 😂 a taj autocorrect uvijek ispravi u nešto prihvatljivo 😁

Ja sam bila kod svojeg ginek da vidi rezultate krvi i urina, sve ok, al mj je šećer 5.1 pa je reko da nije šećer i sve je ok, al da mogu krenut s dijetom. I da ne jedem slatkiše, a meni zlo ak pojedem bombon, kamoli išta drugo 🙄 valjda imam zalihe šećera od doba prije mučnina 🐖🐖

A ne ispravi ono što treba nikad 🤨🤨🤨
    Meni šećer povisi i bijeli kruh, ne moraš jesti hrpu čokolade ili slatkiša, probaj samo smanjiti brašno i tjesteninu pa se mozda popravi 🙂

😁 Da, to sam komentirala baš sa svojima da je sigurno od pekare i peciva. Nikad nisam jela tolko krušnog i brašnastog ko sad. Morat ću se skulirat 🙂

skoljka
    17. Listopad 2019. 22:32

mimmyx

Neznam sta se spustilo, dok sam se tusirala bas se vidlo da su mi kao jajnici nabubrili neznam sta to znaci. A bebu osjetim da se mice i baloncice osjetim. Nadam se najboljem😔

Jesi to prijavila, ako nisi, reci sestrama, pozvat ce ti dezurnog dr. Ako nista da obavite razgovor da znas sto je upitanju 😘

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 22:49

Mimmyx, s tobom smo! Drzi se! Mantram da sve ispadne dobro. 🙏 💕❤💞❤

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 23:01

Dea, ne znam sta bi ti mi tu mogli sugerirat. Znam za jos slucajeva gdje su zene osjecale bolove u ledima, a kasnije shvatile da je do epiduralne.. e sad snimanje se moze obavit, ali ne znam sta bi ti to tocno donijelo. Trebala bi ici na magnetsku il i eventualno na uzv. Iduce bi bilo najbolje da prodes bez icega, da ti stanje ostane ovakvo kako je sad a ne da se pogorsa. To ti je moje misljrnje. Jedno sam zakljucila u komunikaciji sa puno zena, da obicno one koje su dobile epi u nekom trenu ih pusti pa im je bol iznenadujuce jaka, dok one koje su od pocetka bez pomoci ipak se nekako privikavaju na bol pa ju bolje i podnose. Ako si me razujela. 

url=https://lilypie.com]

18. Listopad 2019. 01:45

Zenice, pomagajte! Probudio me zacepljen nos i upaljeno grlo! Ujutro napadam med i caj od kamilice, ali sto je jos dozvoljeno?

Lilypie
    18. Listopad 2019. 07:55

Jutro cure! Ja nisam spavala cijelu noć, bole me ledja i bokovi i nisam mogla nikako da se naštimam. Sva sam se raštelala 😂
    Mimmyx kako si? Jel sto bolje?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    18. Listopad 2019. 08:02

Mimmyx  kakvo je stanje jutros? 
    Lilypie 😂😂tako je meni bilo preksinoc, ali su me jos bolile ruke i noge i ledja bukvalno sam osjecala kao da cu se raspast 😅 Kad malo prosetas bit ce ti lakse 👍

ena0206
    18. Listopad 2019. 08:14

Bok cure samo da vas pitam s koliko tjedana vam se plod vidio. Jucer sam bila na pregledu 5+4  i vidjela se samo gest. Vrecica. 😣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.