Sheena ooo pa sjetila si nas se, svrati cesce 😃. Jel ti to termin za anomaly ili obican pregled?
Jos su mas neke curke zaboravile🙄, a mozda su se preselile na fb 🤷🏻♀️
Elae dobro dosla, super za pregled. Ja se recimo po danu super osjecam, ali po noci uzas bas zadnih nekoliko dana, sve me boli, ruke, noge,glava, jedva se okrenem na drugu stranu kao da cu se raspast, ako legnem na ledja onda me zabole 😅raspad
Ej cure, pozdrav i cestitke svim novima!
Mi smo jucer bili na 4d. Bebi su nasli cisticni higrom na glavi 😣 pokusavam se izborit sa mislima al mi tesko ide... isli smo kod dr Dedeic koja nam se svidjela jos u prosloj trudnoci. Zena je sve korektno odradila ali ja sam skroz pogubljena..
Od poctka sam sve nalaze odbijala s namjerom da prodem mirno trudnocu. Prvu sam isto tako odradila i sve je do kraja bilo izvrsno.
Moja gin mi je u 12tt pogledala nabora i napomenula da je malo veci. Ja sam bila sigurna da sam vidjela 3.2mm na ekranu, sto je zaista veliko. No na kraju je 2mm, pa spada pod dobar nalaz ali malo povisen. Onda sam prije 10ak dana prokrvarila. Opet me moja smirila i poslala da napravim 4d da budem jos mirnija, a i da vidim bebicu onak malo bolje. Da bi tamo ispao ovaj cisticni higrom koji moze i ne mora biti nista lose. Prijedlog te doktorice je da radimo aminocentezu koja je 100% i s kojom mozemo napravit ab ukoliko nalazi budu losi. Meni se uopce ne riskira..
imam neki osjecaj da je sa bebom sve ok. Nisam sigurna da bi ikad mogla pobacit i da bi s tim mogla zivjet kasnije. Da mi je prvo nebi nikakve testove radila, ali ovako me proganja sta ako stvarno nije zdravo dijete. Imam li ja prava takvog covjeka natovarit svojoj djevojcici? Kako ce se ona s time nosit? Jednog dana kad mene nece biti, L moze imat teret brace ili seke.
Dragi je pod dojmom te doktorice, oni su se nasli u misljenjima da je bitno da je nalaz 100% tocan. Da je bolje ici na amn iocentezu. Ja ne znam kako uopce prezivjet ta 3 tjedna do nalaza.. koliko sam nasla harmony se radi do 3 dana. I nalazi su 99.5% tocni. Pa nece valjda na meni fulat nalaz?!?! Ne znam kako bi prezivjela da mi nalaz amnio dode dobar a da sam ja pobacila u meduvremenu.
Ima li koja iskustava? Kakvi su vam nalazi dolazili on tih testova? Muci me sta ako postotak bude oko 80% sta cu onda? Jel imala koja takav nalaz?
url=https://lilypie.com]
Jel zna netko koliko je u ginekosu anomaly i jel sve dugo pregledavaju?
500 ili 550. Nisam sigurna, a bila sam prije 15 dana 😎 Svaki pregled je toliko i njima je svaki pregled predetaljan, barem kod doktorice. Beba mi se nije htjela okrenuti tako da dr nije mogla prebrojati prstice na desnom stopalu, dali su mi keksa, poslali me da prosetam i vratim se za 20 min i ponovno je isla samo to pregledati da vidi da je sve ok. Napravila mi je 40ak fotki, imaju aplikaciju preko koje ti odmah prebace na mob, a nekoliko mi ih je isprintala.
Ajme super hvala ti, ja ću se kod Hafnera naručiti pa se isto nadam detaljnom pregledu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Što se tiče Niftyja, pitala sam ginekologa što ako nalaz bude 1:100 recimo... Onda je rekao da se u hitnom postupku trudnica šalje u polikliniku Podobnik i da se tamo točno sve do kraja otkriva, o trošku Niftyja.
Frau ja mislim da je amnio jedina točna 100%
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Frau_Mund6 teška odluka dal nastaviti il ne u slučaju loših rezultata, ali svakako osobna i svatko ima pravo odlučiti što smatra najboljim za sebe i drage ljude.
Meni je zato iznimno teško čekati termin za kombinirani, vjerujem da je s bebom sve ok, ali svejedno me strah.
Ja bi na tvom mjestu vjerojatno išla na harmony, pa onda eventualno amnio. Ne mogu ti bit od koristi sa iskustvom svojim il od nekog. Znam samo da je frendici kombinirani pokazao visoki rizik za Downov, a Harmony da je sve ok. I eto, zdravi dečkić je navršio godinu 🙂
Vjerujem da će i tebi biti tako ❤️
Frau zao mi je zbog pregleda i loših vijesti. Mislim da sama moraš odlučiti što bi napravila u slučaju loših nalaza. Ja da sam na tvom mjestu išla bi na amnio jer je jedina 100% točna i ja bi prekinula trudnoću u slučaju loših, ali ti i muž morate zajedno odlučiti što želite. Prvu trudnoću sam morala prekinuti u 16tt, ali nisam morala na amnio jer nama se na uzv već vidjelo da bebica nije dobro i da možda nebi ni dočekala porod, a možda bi uspjela živjeti par dana samo.. Ja ti držim fige da su pogriješili na uzv i da će nalazi biti u redu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Tockica, i jaa to mislim, ali nekako se nadam dobrom rezultatu na ovim drugim testovima.
Malina, sta to znaci? Ide se na amnio o njihovom trosku? I to kod podobnika? Koji ti je gin to rekao, ako mozes otkrit
Mislim da ako napraviš Nifty kod Podobnika, u slučaju loših nalaza kod njih se radi amnio bez dodatnog troška. Ali to si ispitaj još za sigurno jer nešto mi tako zvoni
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala cure, ne trazim ja da netko rijesi moju situaciju. Svijesna sam da je to moja odluka i da ju sama moram donijeti, tj sa muzem. Zanima me samo kakva su iskustva vama koje ste to radile. I da, meni nitko nije rekao da je beba lose, niti da se to ocekuje... cak su mi rekli da su nalazi relativno dobri. Da se ovo moze povuci i da nista ne mora biti... ali je prijedlog da se napravi test koii pokazuje daljnje stanje, a amino je kao najpouzdanija metoda.
Sortiraj odgovore
Najstariji