Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    17. Listopad 2019. 20:26

Draga Frau  ja čvrsto vjerujem da je ipak sve uredu. Neznam koji si tjedan, dali ti je kasno za harmony ili nifty? Vodi računa i o tome, ne treba ti da te neki nepouzdani rezultati dodatno stresiraju.
    Znam osobno par osoba koje su imale nakon UZV neke takve dg, otišle na amnio i poslije rodile zdrave bebice. Amnio jest invazivna pretraga, ali uz današnje moderne UZV mislim da je rizik danas daleko ispod 2% , a to je ipak jedina 100% točna pretraga. 
    Što god odlučila otići, držim fige za dobre rezultate i sretno!

skoljka
    17. Listopad 2019. 20:55

Karla super da si uocila razliku, jer crijeva nam vise nisu na sredini stomaka vec sa strana i iznad pupka, pa kako raste bebac poguruju se visoko gore. Tako da sve to po sredini je bebica, jelda kako je slatko i neobicno😍😊, ovaj moj izgleda voli cips, bas je burno reagirao kad sam jela cips 😂😂

Jahanara
    17. Listopad 2019. 20:58

Ajme cure ja cu se pretvoriti u jedan veliki gumeni bombon😂😂 samo daj gumenih bombona😅

E da, otkrila sam recept kako da mi zeljezo ne padne tesko na zeludac. Zadnja 2 dana sam ga popila sam malo cedevite nakon rucka i sve dobro proslo.

BaeBee85
    17. Listopad 2019. 21:00

neverland ja sam pisala dugi post i sve je sad ok, hvala ti i necu se ni ja ustrucavati reci sto mi je na srcu, niti pitati sto me zanima ili brine.. al ovo NOVE CUDNE 😂 zna tvoj mobitel sto ti stvarno mislis hahaha😂😂 nasmijala sam se na glas, super je ovo bilo hahahaha🤣 

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 21:01

Neverland, daaa tocno je u tome stvar. Lakse se otvorit i lakse je ispisat sve sta ti je na srcu... nekako ni ne razmisljam koliko ce vas procitat, eventualno da mi netko odgovori tko se osjeca isto ili je imao slicnu situaciju... mi za ovaj nalaz nismo rekli bas nikome, opterecuje me briga mojih i njegovih roditelja, a islo bi i dalje... tako da smo odlucili da cemo bar par dana o tome razmisliti sami. 
    Zvat cu sutra da vidim mogu li me primit da ne razbijam glavu... a za vikend mi je dragi doma pa cu lakse docekat iduvi tjedan. Hvala cure jos jednom, velika ste podrska 😘😘😘😘
    Zelim nam svima zdravu i veselu djecicu , da se nalazimo po parkovima i dijelimo one obicne probleme. 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2019. 21:02

🤣🤣🤣🤣 nove cudne! Da to nisam skomentirala 😁

url=https://lilypie.com]

mimmyx
    17. Listopad 2019. 21:19

Bila je vizita sad ovdje kod mene.....kazu da su 50-50 sanse da bebica ostane .... imam neke bolove male ali nadam se najboljem💕🤞🏻

neverland
    17. Listopad 2019. 21:20

Hahhahaha htio mi je ispraviti u ja ću poludjeti u - ja ću poletjeti 😂😂😂 
    Frau, i ja isto tako tipkam pa makar u prazno 🙂  

neverland
    17. Listopad 2019. 21:21

mimmyx

Bila je vizita sad ovdje kod mene…..kazu da su 50-50 sanse da bebica ostane …. imam neke bolove male ali nadam se najboljem💕🤞🏻

Sretno! Samo pozitivne misli!! Ja stvarno vjerujem u ono ako misliš dobro, dobro će se i događati 🥰🥰🥰

Jahanara
    17. Listopad 2019. 21:26

mimmyx

Bila je vizita sad ovdje kod mene…..kazu da su 50-50 sanse da bebica ostane …. imam neke bolove male ali nadam se najboljem💕🤞🏻

Jesu ti radili uzv ponovno?

Danas sam bas razmisljala o tim hematomima,i koliko sam shvatila sve cure miruju, ti si u bolnici zbog hematoma, a moj gin nije preveliku paznju tome dao. Imam veliko povjerenje u njega, al opet me malo sad brine to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.