Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    10. Listopad 2019. 10:55

Curke koje nemate ispod lilypie potpise, budite ljubazne pa postavite (nije tesko), lakse nam je svima pratiti jedna drugu kad vidimo koja je u kojem tjednu nego da pamtimo i onako mam je mozak sad pod rezervom pamcenja😂

Točkica37
    10. Listopad 2019. 10:59

Probaj kašljat pa vidi da li curi kad kasljes. Tako.kazi da se prkvjerava plodna voda 🤷‍♀️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Fever
    10. Listopad 2019. 11:01

Cure da li koja povremeno uzima nesto umjesto za floru vaginaleta ( uzimala lactogyn vaginalete), dr ki rekla ako zelim ponekad od sada samo na usta ( ima taj lactogyn i oralno).
    Za sad imam povremeno bjelkast vodeni iscjedak

It’s a baby boy💙

• Frau_Mund6
    10. Listopad 2019. 11:04

skoljka

Mikixy

skoljka

Cure koje ste u tjednima kao ja, da li vam je dole tekucina pocela curiti? Jutros kad sam se digla iz kreveta imala sam osjecaj da sam se upiskila a nemogu zaustaviti, bas je naglo iscurilo. Vi koje ste bile trudne kako je bilo u proslim trudnocama, jel to normalno?

Da nije plodna voda? U kojem si mjesecu? Meni se to nije dogodilo u prve dvije trudnoće… Mislim da bi se trebala javit u bolnicu

Evo sad sam poslala dr. poruku, vidjet cu sta ce reci, nadam se da nije plodna😞

Skoljka, meni se u prosloj to nihe dogadalo. Alo imam cak dvije frendice koje su zavrsile na hotnoj iz istog razloga. Nikad nisu otkrili o cemu se radi, nije bila plodna voda! U svakom slucaju trebas obavit pregled da budete sigurni da je sve ok! Kod svog giba ili na hitnu, sto prije ali bez panike 😉

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    10. Listopad 2019. 11:05

Skoljka ima u apoteci za kupiti trakice za detektiranje plodne vode-tako sam cula. Ali vjerujem da kod tebe to nije slucaj. Vjerojatno ili pojacan iscjedak ili mokraca.

• mamasita05
    10. Listopad 2019. 11:05

Cure, 
    Jel vas ikada jako presijece dolje skroz nisko kad kihnete? 

Lemon
    10. Listopad 2019. 11:15

Mene ne presječe ali ako kihnem dok sam na boku jako me zapece i kao da mi puca koža oko desnog jajnika i to već par puta 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

10. Listopad 2019. 11:21

Hello cureee 😊😊Ajde da i ja jednom zakukam u trudnoci🤣🤣 3 dan vec nisam spavala jer sam se najela oko 11,12 kao 🐖🐖🐖🐖 i onda pijem mnogo vode, pa se ide vise puta u WC. Imam osecaj jesti ili umreti. Isto i kad se probudim, ako ne jedem, bukvalno imam bolove u stomaku😖😖😖 Inace ostalo sve super... Sl nedelje imam kontrolu, samo da se nakanim da zakazem. I ovako kod privatnika ide od danas za sutra. Kako stojite sa garderobom? Da li nosite trudnicku ili jos uvek mozete u svoju? 

ančica
    10. Listopad 2019. 11:24

skoljka

Curke koje nemate ispod lilypie potpise, budite ljubazne pa postavite (nije tesko), lakse nam je svima pratiti jedna drugu kad vidimo koja je u kojem tjednu nego da pamtimo i onako mam je mozak sad pod rezervom pamcenja😂

ja se izgubi s tim potpisom.... napravim ja to i dođem do zadnjeg koraka i onda se pogubim😂 tako da trebaju mi instrukcije😂😂

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    10. Listopad 2019. 11:27

TatjanaB

Hello cureee 😊😊Ajde da i ja jednom zakukam u trudnoci🤣🤣 3 dan vec nisam spavala jer sam se najela oko 11,12 kao 🐖🐖🐖🐖 i onda pijem mnogo vode, pa se ide vise puta u WC. Imam osecaj jesti ili umreti. Isto i kad se probudim, ako ne jedem, bukvalno imam bolove u stomaku😖😖😖 Inace ostalo sve super… Sl nedelje imam kontrolu, samo da se nakanim da zakazem. I ovako kod privatnika ide od danas za sutra. Kako stojite sa garderobom? Da li nosite trudnicku ili jos uvek mozete u svoju?

TatjanaB jel mi to imamo isti datum poroda? 29.4
    Ja nosim samo tajice, jer su mi sve hlace visokog struka pa mi pritisce trbuh... Majice su mi jos uvijek okej... ali vec vidim kako cu uskoro morat u shopping.. malo mi je zao samo sto sam kupila pred kraj zime novu jaknu koju ove zime necu moc zakopcat, tako je i s koznom jaknom😭

Filip&Andrej
    27.03.2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.