Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    10. Listopad 2019. 13:00

Lilypie

MiniMe01mi smo se vratili iz Austrije. Gdje ste vi?

Mi smo u Dublinu, mislim imam jako dobar posao u struci, ali me panica hvata kako cemo sve moci organizirati s bebom kada nemamo nikoga blizu 

skoljka
    10. Listopad 2019. 13:16

Mimmyx a bemu misa, pa sto se bas to moralo desiti 😞jesi uopce znala da su blizanci

• Lady33
    10. Listopad 2019. 13:30

Heej i kod mene je na pocetku bila blizanacka trudnoca jedan nije uspio i plus hematom njega vjerovatno jos imam ali ne krvarim vise... dok je druga bebica uredu u ponedeljak idem na fetalni pa vidjet cemo ne mogu docekati hehe

url=https://lilypie.com]

10. Listopad 2019. 13:33

ančica

TatjanaB

Hello cureee 😊😊Ajde da i ja jednom zakukam u trudnoci🤣🤣 3 dan vec nisam spavala jer sam se najela oko 11,12 kao 🐖🐖🐖🐖 i onda pijem mnogo vode, pa se ide vise puta u WC. Imam osecaj jesti ili umreti. Isto i kad se probudim, ako ne jedem, bukvalno imam bolove u stomaku😖😖😖 Inace ostalo sve super… Sl nedelje imam kontrolu, samo da se nakanim da zakazem. I ovako kod privatnika ide od danas za sutra. Kako stojite sa garderobom? Da li nosite trudnicku ili jos uvek mozete u svoju?
    TatjanaB jel mi to imamo isti datum poroda? 29.4
    Ja nosim samo tajice, jer su mi sve hlace visokog struka pa mi pritisce trbuh… Majice su mi jos uvijek okej… ali vec vidim kako cu uskoro morat u shopping.. malo mi je zao samo sto sam kupila pred kraj zime novu jaknu koju ove zime necu moc zakopcat, tako je i s koznom jaknom😭

Daa, isti nam je datum😁 Ja isto imam sve farmerke visokog struka, i od pocetka izbegavam da ih nosim, jer se ne osecam dobro. Ja sa dobila pola kg, da kazem 1kg zavisi kad se vagnem, ali inace tako variram. Mislim da mi je stomacic krenuo, tj msm da je to, da nisam naduvana, jer ne osecam da mi je stomak sad pun gasova, normalno sve obavlj u WC-u. Jesi ti na FB grupi? Bas sam uzela neki dan sive i zelene farke, sivu trenerku i helenke sive u HM, bilo je snizenje, msm da je i dalje. Ma nema sta da ti bude zao, koristi te jake otkopcane, samo neki dzemper debeo ispod ili vise slojeva. I za nesto brzinski ce ti koristiti, pa sl godine lepo koristis kako treba :) I ja sam tako prosle godine tj ove uzela, ali planiram da iskoristim isto ovako. 😁

10. Listopad 2019. 13:36

MiniMe01

TatjanaB

Lilypie

Stigli moji nalazi, izgleda da nist od prekidanja terapije.
    fT3 i fT4 savršeni medjutim tsh se nije ništa značajno povećao 0,081. Vidjet ćemo u petak sto će doktorica reci.
    I ova trudnoća, bez obzira na to sto je blizanacka kao i prethodna, skoro bez ikakvih mučnina. Da mi se ne javljaju ova krvarenja svaka tri tjedna, čini mi se da bi mogla trčati 😁
    Stvarno se osjećam odlično… brže se umaram i ponekad me žgaravica jede ali sve u svemu… dobro je!
    Moj muž radi sam za sebe tako da smo stalno zajedno ali mi imamo drugi problem. Ni njegova a ni moja mama nisu nam blizu…. u biti, vratili smo se iz vani prije nekoliko godina tako da skoro pa nikog nemamo tu u ZG. E sad nam je to problem kad ja ne mogu ništa…. on i kuha i cisti i pere… bas mi ga je zao. Vidjet ćemo kako će se ovo dalje odvijati ali ako budem morala ležati stalno, moramo tražiti ispomoć u kući. Zato vam ponekad zavidim kad vidim da mame i svekrve skakuću oko vas. Moji dečki se stvarno trude da sve funkcionira ali fali nam pomoć.

Moja mama zivi je malo u Srbiji malo u Nemackoj zbog posla, ali da kazem Srb 1050km od mene, a svekrva je u Turskoj gde i mi ali 850km od nas.. Muz radi od 6 ujutru do 8 navece je kuci. Ponekad ima slobodnu nedelju. Imam jednu poznanicu i to je to. Jer se selimo dosta cesto. Da li ja treba da ti objasnim situaciju koja me ceka kad beba dodje, a mislila sam da mi je sad tesko 😊…

Tatjana razumijem te stvarno nije jednostavno.. ja se jucer izbedirala isto sto svog ne vidjam kako se spada, ja na poslu do 6 popodne, on popodnevna do 10 ili 12 navecer , zivimo vani, tako da nemam nikoga blizu al vidim da nas ima vise

Ima nas :))) 😁

Mikixy
    10. Listopad 2019. 13:37

Chappie

Mimmyx- jel ti onako oker žuto, odnosno jako svijetlo smedje? Ako je.. to je najnormalnije. Neznam u kojem si tjednu ali bilo mi je tako jedno vrijeme.. prije 12. Tjedna.. zbog velike razine progesterona se javlja to.

Jučer je bilo danas ništa, tako da sam se smirila ali onda sam se sjetila da pijem čaj od kamilice 😂😂😂😂😂😂 jel moze od toga biti? 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    10. Listopad 2019. 13:44

Mikixy

Chappie

Mimmyx- jel ti onako oker žuto, odnosno jako svijetlo smedje? Ako je.. to je najnormalnije. Neznam u kojem si tjednu ali bilo mi je tako jedno vrijeme.. prije 12. Tjedna.. zbog velike razine progesterona se javlja to.

Jučer je bilo danas ništa, tako da sam se smirila ali onda sam se sjetila da pijem čaj od kamilice 😂😂😂😂😂😂 jel moze od toga biti?

Uh sada vidim da ovo nije bilo za mene, pardon 😅

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

ančica
    10. Listopad 2019. 13:45

TatjanaB

ančica

TatjanaB

Hello cureee 😊😊Ajde da i ja jednom zakukam u trudnoci🤣🤣 3 dan vec nisam spavala jer sam se najela oko 11,12 kao 🐖🐖🐖🐖 i onda pijem mnogo vode, pa se ide vise puta u WC. Imam osecaj jesti ili umreti. Isto i kad se probudim, ako ne jedem, bukvalno imam bolove u stomaku😖😖😖 Inace ostalo sve super… Sl nedelje imam kontrolu, samo da se nakanim da zakazem. I ovako kod privatnika ide od danas za sutra. Kako stojite sa garderobom? Da li nosite trudnicku ili jos uvek mozete u svoju?
    Ja nosim samo tajice, jer su mi sve hlace visokog struka pa mi pritisce trbuh… Majice su mi jos uvijek okej… ali vec vidim kako cu uskoro morat u shopping.. malo mi je zao samo sto sam kupila pred kraj zime novu jaknu koju ove zime necu moc zakopcat, tako je i s koznom jaknom😭

Daa, isti nam je datum😁 Ja isto imam sve farmerke visokog struka, i od pocetka izbegavam da ih nosim, jer se ne osecam dobro. Ja sa dobila pola kg, da kazem 1kg zavisi kad se vagnem, ali inace tako variram. Mislim da mi je stomacic krenuo, tj msm da je to, da nisam naduvana, jer ne osecam da mi je stomak sad pun gasova, normalno sve obavlj u WC-u. Jesi ti na FB grupi? Bas sam uzela neki dan sive i zelene farke, sivu trenerku i helenke sive u HM, bilo je snizenje, msm da je i dalje. Ma nema sta da ti bude zao, koristi te jake otkopcane, samo neki dzemper debeo ispod ili vise slojeva. I za nesto brzinski ce ti koristiti, pa sl godine lepo koristis kako treba :) I ja sam tako prosle godine tj ove uzela, ali planiram da iskoristim isto ovako. 😁

ja sam od pocetka pala 2.5kg, ali stomacic mi se vidi i to dost, vjerojatno zbog blizanaca...dobila sam i strije po trbuhu iako se mazem svako vece i pokusavam sto vise vode pit... no bezuspjesno...nisam u fb grupi, jel se isto zove kao i ova? Ja cekam da me muz odveze u shopping posto nemam vozacki😂 a nisam u gradu... moram si i suknju kupit ili haljinu neku za ginica, sve su mi uske😂 ja najvise tajice nosim, a kad malo jos stomic naraste kupit cu one trudnicke hlace😊
    Odakle ste curke? Ja sam iz okolice Vukovara

Filip&Andrej
    27.03.2020

mimmyx
    10. Listopad 2019. 14:06

Mah malo sam tuzna jer nisu dvije bebe ali svakako sam presretna da je barem sa ovom jednom sve ureu. Nisam uopce znala da je bliznacka trudnoca i bas me to sokiralo. Rekli su mi da moram mirovati  i dali mi Duphaston neki da pijem mjesec dana . 

10. Listopad 2019. 14:16

ančica

TatjanaB

ančica

TatjanaB

ja sam od pocetka pala 2.5kg, ali stomacic mi se vidi i to dost, vjerojatno zbog blizanaca…dobila sam i strije po trbuhu iako se mazem svako vece i pokusavam sto vise vode pit… no bezuspjesno…nisam u fb grupi, jel se isto zove kao i ova? Ja cekam da me muz odveze u shopping posto nemam vozacki😂 a nisam u gradu… moram si i suknju kupit ili haljinu neku za ginica, sve su mi uske😂 ja najvise tajice nosim, a kad malo jos stomic naraste kupit cu one trudnicke hlace😊
    Odakle ste curke? Ja sam iz okolice Vukovara

https://www.facebook.com/groups/387363168568433/... Ja sam iz okoline Sombora, tako da sam skoro na granici sa HR :) imamo prijatelje u Borovo selu, ne znam koliko ti je to udaljeno :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.