Kad napravite stiker po zelji, samo pratite slijedove, na kraju dodjete do dijela gdje treba kopirati link. Stisnete na Forum pa ispod PseudoHTML to kopirate u svoj potpis u postavkama na forumu
Nisi, odmah ćeš to vidjet kad zalijepiš. Imaš tamo opcije web, mail i forum. Trebaš kliknut na taj od foruma i kopirat onaj kamo piše psudo html
Evo curke da javim, isla sam kod doktora i rekli su mi da je bila bliznacka trudnoca ali jedna beba nije uspjela pa sad zbog nje cjedi iscjedak taj ali ova druga je uredu
Službeno trudna 😂😂😂
Sad cemo vidit jesam li i ja službeno trudna ili sam opet neki vrag zajebala😂😂
Filip&Andrej
27.03.2020
Cure, imala sam velike mučnine zadnja 2 tjedna i sad je odjednom sve skoro pa nestalo i sad se brinem jer mi je tako bilo i u prvoj neuspjeloj trudnoci :( doduse, ne sjecam se je li mi skroz prestala biti muka ili je bilo samo malo... sad razmisljam jel mi ipak muka ili ne xD
Evo curke da javim, isla sam kod doktora i rekli su mi da je bila bliznacka trudnoca ali jedna beba nije uspjela pa sad zbog nje cjedi iscjedak taj ali ova druga je uredu
Mimmy jako mi je žao. S pozitivne strane s drugom mrvicom je sve u redu i nek tako i ostane🍀🤞 šta su ti rekli, da li moraš mirovat, jesu ti dali utriće?
Sortiraj odgovore
Najstariji