Cure,
Jel vas ikada jako presijece dolje skroz nisko kad kihnete?
Da, i uvijek na desnoj strani.
Ima li vas jos da vas je safatala prehlada?Ja evo lezim pijem caj limun haha
Nemam temp tako da necu da uzimam paracetamol
Sve se nadam proci ceee
Sve se nadam proci ceee
Mene je uhvatilo bilo, pa proslo i opet jucer me uhvatilo jer ocito nisam odlezala koliko sam trebala. Napravi si napitak od zlice limuna, zlice med i zlice maslinovog ulja. Nije cak ni loseg okusa jer se nijedan sastojak previse ne osjeti. Pomogne za grlo. To radim 2x na dan. Cak sam imala laganu temperaturu, ali nisam nista pila.
Stigli moji nalazi, izgleda da nist od prekidanja terapije.
fT3 i fT4 savršeni medjutim tsh se nije ništa značajno povećao 0,081. Vidjet ćemo u petak sto će doktorica reci.
I ova trudnoća, bez obzira na to sto je blizanacka kao i prethodna, skoro bez ikakvih mučnina. Da mi se ne javljaju ova krvarenja svaka tri tjedna, čini mi se da bi mogla trčati 😁
Stvarno se osjećam odlično… brže se umaram i ponekad me žgaravica jede ali sve u svemu… dobro je!
Moj muž radi sam za sebe tako da smo stalno zajedno ali mi imamo drugi problem. Ni njegova a ni moja mama nisu nam blizu…. u biti, vratili smo se iz vani prije nekoliko godina tako da skoro pa nikog nemamo tu u ZG. E sad nam je to problem kad ja ne mogu ništa…. on i kuha i cisti i pere… bas mi ga je zao. Vidjet ćemo kako će se ovo dalje odvijati ali ako budem morala ležati stalno, moramo tražiti ispomoć u kući. Zato vam ponekad zavidim kad vidim da mame i svekrve skakuću oko vas. Moji dečki se stvarno trude da sve funkcionira ali fali nam pomoć.
Hej Lilypie , mogu pitati gdje ste bili vani? Mi smo takodjer vani I nemamo nikoga blizu pa se treba dobro organizirati kad beba dodje.. Ma I to ce proci, bitno da ima volje to raditi I kuhati I cistiti dok se ne oporavis kako treba, da te razumije.
Stigli moji nalazi, izgleda da nist od prekidanja terapije.
fT3 i fT4 savršeni medjutim tsh se nije ništa značajno povećao 0,081. Vidjet ćemo u petak sto će doktorica reci.
I ova trudnoća, bez obzira na to sto je blizanacka kao i prethodna, skoro bez ikakvih mučnina. Da mi se ne javljaju ova krvarenja svaka tri tjedna, čini mi se da bi mogla trčati 😁
Stvarno se osjećam odlično… brže se umaram i ponekad me žgaravica jede ali sve u svemu… dobro je!
Moj muž radi sam za sebe tako da smo stalno zajedno ali mi imamo drugi problem. Ni njegova a ni moja mama nisu nam blizu…. u biti, vratili smo se iz vani prije nekoliko godina tako da skoro pa nikog nemamo tu u ZG. E sad nam je to problem kad ja ne mogu ništa…. on i kuha i cisti i pere… bas mi ga je zao. Vidjet ćemo kako će se ovo dalje odvijati ali ako budem morala ležati stalno, moramo tražiti ispomoć u kući. Zato vam ponekad zavidim kad vidim da mame i svekrve skakuću oko vas. Moji dečki se stvarno trude da sve funkcionira ali fali nam pomoć.
Moja mama zivi je malo u Srbiji malo u Nemackoj zbog posla, ali da kazem Srb 1050km od mene, a svekrva je u Turskoj gde i mi ali 850km od nas.. Muz radi od 6 ujutru do 8 navece je kuci. Ponekad ima slobodnu nedelju. Imam jednu poznanicu i to je to. Jer se selimo dosta cesto. Da li ja treba da ti objasnim situaciju koja me ceka kad beba dodje, a mislila sam da mi je sad tesko 😊…
Tatjana razumijem te stvarno nije jednostavno.. ja se jucer izbedirala isto sto svog ne vidjam kako se spada, ja na poslu do 6 popodne, on popodnevna do 10 ili 12 navecer , zivimo vani, tako da nemam nikoga blizu al vidim da nas ima vise
Sve se nadam proci ceee
Ma evo nesto sam I ja pocela smrcati danas, nadam se da me nece uhvatiti
MiniMe01 mi smo se vratili iz Austrije. Gdje ste vi?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
A gdje zalijepiti kod kad napravis sticker,ja ga zalijepila u odjeljak potpisa, izgleda da to nije to. 🙄
A gdje zalijepiti kod kad napravis sticker,ja ga zalijepila u odjeljak potpisa, izgleda da to nije to. 🙄
Reni trebaš zalijepiti pseudo html, on ti je pod Forums
Sortiraj odgovore
Najstariji