Jel vi imate nekog tko vam konstantno prigovara o hrani, meni svekrva i svekar mozak piju, em da ne jedem dovoljno jedem malo, od cega ce mi se bebe razvijati, da moram jest za troje.. a sta cu kad ja osjetim da ak jos jedan zalogaj stavim u usta da cu se ispovracat… sta mi onda i vrijedi to sto sam pojela.. bolje mi je jest svaki put kad osjetim glad po malo nego se za rucak prezderat i onda imati "kamen" na zeludcu… evo danas npr svekrva kuhala kupus i meso.. inace volim kupus i meso, ali danas mi je toliko to smrdilo da me samo miris naveo na povracanje, a ne da sam jos jela i pojela sam si onaj hrskavi musli i oni meni samo suhu hranu jedes, ne valja ti to itd itd. kao ne valja mi zbog probave, pa mi onda stalno pametuju za ginekologa… jer mi doktorica zbog secera rekla da ne jedem neke stvari i onda kazu kao svekrva je bila 4 puta trudna pa je to jela i nije joj nis smetalo… kao pretjeruju nek ja to jedem… ugl ludim… nadam se da ima ovdje bar netko tko me razumije😂😂
😂😂😂😂😂 Ludilo, a vidis kod mene totalno obrnuta situacija. Kad muz i ka komemtiramo da trebam zdravo jesti, komentar od seki je ma daj sta sam ja jela kad sam bila trudna, samo tjesta na ovaj ili onaj nacin, mi nismo imali da izmisljamo kao vi, ja poludim na te komentare, na pocetku mi je uzasno smetalo, imala sam osjecaj kao da im nije drago sto sam trudna, a to ce im biti prvo unuce od sina, ali imaju troje od kceri i praunuce, pa reko zadovoljili se. Ali tad au me hormoni prali pa sam i plakala, a sad samo kazem to je bilo drugo vrijeme, vi sto ste i jeli to je bilo zdravo uzgojeno, a ovo danas i kod seljaka je spricano a o ducanima da ne govorim... Pa kad sao komentirali da bi trebala mirovati, da ne cistim kucu toliko, njen komentar jao pa sta ima veze ja sam ovo ja sam nono radila... A svekar je imao komentar kad sam ga zamolila da pomogne muzu sloziti pelete za grijanje da ja nemogu, on je rekao sto nemozes sta ti fali, 17kg vreca a trebalo sloziti 3t, helooou🤷🏻♀️
Tako da draga pusti nek oni govore svoje, a ti radi onako kako se ti osjecas, i nemoj se nervirati, poslije ce ti bito smijeano i vidis da ima gorih slucajeva 😂😂
Skoljka ma ja sam dost zivcana osoba i sve me zivcira, a ovo pogotovo.. nekad mi bude toliko tesko zbog tih nekih njihovih rijeci... a radovi na kuci mi se oduzili tako da ne znam kad cu se preselit u svoju kucu, al sto prije to bolje... svoj mir i nema mi ko prigovarat
Filip&Andrej
27.03.2020
Lemon meni su rekli za anomaly iza 20tj, jer se do tad razviju svi organi i mogu detaljno sve vidjeti..kao ne se ranije naručivati..
Ančica vjerujem da ludiš zbog tih komentara.. meni je dr rekao na prvom pregledu nikako slušati bapske priče i jesti za dvoje..koliko ti trebaš, toliko jedi..
Zadnja dva dana ja baš malo jedem..jednostavno se brzo zasitim i puna sam..nikad nisam toliko malo jela..al je dr rekao danas da je to sve ok..jedan tjedan ću malo, drugi malo više.. Sve je to normalno..
Hoću ti reći da slušaš svoje tijelo i radiš kako te traži.. nemoj slušati svekrvu..reci joj da je ona imala prilike biti trudna i radila je kako je htjela, sada si ti bitna i radiš kako ti želiš..druga su vremena..slušaj svog doktora i sve će biti ok 😊
Meni je mama počela na živce ići..svako jutro šalje poruke jesam li osjetila bebu 🥴🙈
Danas je zovem nakon pregleda i govorim kako se mala miče, a ona meni da ne može vjerovati kako ju ne osjetim..pa joj opet krenem objašnjavati da mi je dr rekao tek iza 20tj, i ona meni na to komentira da nema dr pojma, da ću ja ranije osjetiti, jer eto ona zna 🤣😂🤣🙈🙉
Jednostavno takve stvari moramo kroz jedno uho unutra, a drugo van..Nema nam druge.. 😝
Cure super za dobre preglede. Ide li već koja na anomaly i da li se tek od 20 tt gleda sve detaljno na tome ili može i ranije?
Lemon ja sam bila sa 16 tjedana i radila mi je anomaly scan. Doslovno sve mi je napisala na nalaz. Nije mogla vidjeti jedno stopalo i prstice lijepo jer se beba nije htjela okrenuti, pa su me nasopali keksom, malo se prosetala i vratila i onda je mogla sve vidjeti. Bas detaljno je sve pregledala, objasnjavala mi sat vremena i napravila 40 slika. 😊Ne znam jel to ima veze s kvalitetom uzv ili cim drugim. Sigurno da na svakom sljedecem pregledu gleda jel se sve razvija kako treba.
Lemon meni su rekli za anomaly iza 20tj, jer se do tad razviju svi organi i mogu detaljno sve vidjeti..kao ne se ranije naručivati..
Ančica vjerujem da ludiš zbog tih komentara.. meni je dr rekao na prvom pregledu nikako slušati bapske priče i jesti za dvoje..koliko ti trebaš, toliko jedi..
Zadnja dva dana ja baš malo jedem..jednostavno se brzo zasitim i puna sam..nikad nisam toliko malo jela..al je dr rekao danas da je to sve ok..jedan tjedan ću malo, drugi malo više.. Sve je to normalno..
Hoću ti reći da slušaš svoje tijelo i radiš kako te traži.. nemoj slušati svekrvu..reci joj da je ona imala prilike biti trudna i radila je kako je htjela, sada si ti bitna i radiš kako ti želiš..druga su vremena..slušaj svog doktora i sve će biti ok 😊
Meni je mama počela na živce ići..svako jutro šalje poruke jesam li osjetila bebu 🥴🙈
Danas je zovem nakon pregleda i govorim kako se mala miče, a ona meni da ne može vjerovati kako ju ne osjetim..pa joj opet krenem objašnjavati da mi je dr rekao tek iza 20tj, i ona meni na to komentira da nema dr pojma, da ću ja ranije osjetiti, jer eto ona zna 🤣😂🤣🙈🙉
Jednostavno takve stvari moramo kroz jedno uho unutra, a drugo van..Nema nam druge.. 😝
Meni je moja svekrva super😁 Stvarno legenda, bas mi se ne mesa ni u sta, i stalno me zove da dodjem kod nje, da ne dizem nista teze od kasike, da ce mene svi poslovi cekati kad beba dodje, da sad uzivam😁 Ponekad mi kaze da sam mrsava, i da bi trebala jesti malo vise, ali to generalno, ali ja se onda napravim luda, da nisam nista razumela, da moj turski nije dobar za neke stvari, i onda ona odustane🤣😁 Jet ja jedem zaista mnogo, ali imam dobar metabolizam. Medjutim, za turke sam ja pticica🤣 Bez 3 porcije svega, ne ustaju od stola. Meni to nije bas normalno 🤣
😂😂😂😂
Mene je moja prije 2 tjedna pitala " i kakav je osjecaj kad osjetis bebu, velim ja pa ni ne osjetim jos je rano, veli ona, sta je s tobom kako rano, nepricaj gluposti, jesi ti luda, gdje neces osjetiti bebu. I tako je pametovala kako sam je vec sigurno osjetila, da ja sigurno ne obracam paznju na to 🤪mos misliti osluskojem svaki rad crijeva 😂onda sam se ja smijala nevjerujuci sta mi govori. A dr mi je rekla da mi ke posteljica na prednjoj strani tako da ko zna kad cu ja osjetiti. A svekrva je komentirala da kad osjetim bebu da ce to biti kao da mi je neka struja prosla sa jedne strane na drugu, ostala sam u cudu gledat kakva struja🙄 Cudne su te "babske"
Čestitam cure na pregledima! I mi smo večeras obavili svoj, sve je ok, školski i dobro se osjećam :) mi anomaly pravi gledamo sljedeći put, a svaki put pregleda što više može vidjeti.
Mene ti komentari usporedbi sa prošlim trudnoćama baš nerviraju, ali trudim se ignorirat ih. Prije trudnoće su mi posebno nervirali sa komentarima da sam premršava (moja strana obitelji) i nastavljaju s tim. Normalna sam, i po doktoru isto.
Lilypie baš mi je drago pročitati da si dobro i optimistično
Evo da se i ja javim malo pratim redovno al ne stizem pisati,prije svega cestitke za sve odlicne preglede!!evo i ja se javljam danas sam bila na pregledu stitnjace sve je odlicno doktor zadovoljan s onih 25 dosli smo na 4 sto je super,obavili smo drugi uzv napredujemo skolski...i vec sam na +4kg
Čestitke, cure. I ja prijavljujem uredan pregled! Idući je 7.11.
Izgleda da nam stiže curica! Nije gin još sigurna, ali vidjele su se usne pa valjda ništa neće iskočiti idući put
Joj cure moje, ja samo jedem. Sad sam na + 5,5. Krenula sam sa 66, imam 175. I meni je psiholoska granica 80..ako to predem past cu u depresiju
Sortiraj odgovore
Najstariji